News

Kde je majitel obchodu s dřevem v The Sims 4?

Obchod se starožitnostmi v Sims 4 (Sims 4), kde ho najít?

Obchod se starožitnostmi je jedním z tajných míst, které je těžké najít sami. Obchod se starožitnostmi se nachází v blízkosti místa havarovaného letadla a přívěsu v oblasti Strangerville Plaza.

Opravdu to vypadá jako stánek s jídlem, ale můžete okamžitě najít stánek a určit, že se jedná o „Obchod se starožitnostmi“. Hledejte obchodní stánek s neobvyklým vzhledem. Kravskou lebku bude těžké přehlédnout.

autor otázky zvolil tuto odpověď jako nejlepší
komentovat
přidat do oblíbených odkaz děkuji
Lena BV [58.8 tis.]
4 года назад

Obchod se starožitnostmi se nachází ve městě Strangerville. Podíváme se na mapu města, najdeme kavárnu a jdeme tam. Přímo nad touto kavárnou je obchod. Za obchodem je park přívěsů a vrak letadla.

Prodejce tam není vždy, někdy je obchod zavřený. Takže možná budete muset počkat, než si tam něco koupíte.

komentovat
přidat do oblíbených odkaz děkuji
Jednoduché Ein [224K]
4 года назад

Po zvolení životního cíle The Secret of StrangerVille musíte splnit úkol Koupit předmět v antikvariátu.

Obchod se nachází v Strangerville, ale není označen na mapě.

Najdete ji poblíž havarovaného letadla. Přesuňte se na nejbližší místo. A hledejte vůz, jako je ten na obrázku.

Radím vám, abyste se s prodejcem spřátelili. To vám pomůže při odhalování záhad StrangerVille. V obchodě můžete prodávat své informace, nakupovat oblečení a různé věci.

Můžete si například vyzkoušet klobouk z alobalu.

Zajímavé:  Jak otevřít příkazový řádek v The Sims 4 na Macu.

V obchodě si můžete koupit štěnici, kterou můžete nasadit na člověka, abyste odposlouchávali jeho rozhovor.

komentovat
přidat do oblíbených odkaz děkuji
Ninaa rc [513K]
více než před rokem

Pokud se ve hře Sims 4 vaše postava rozhodne odhalit záhadu města Strangerville, bude potřebovat obchod se starožitnostmi. A k tomu si nejprve budete muset stáhnout herní sadu „The Sims 4 StrangerVille“. Stejnojmenné městečko skrývá mnohá tajemství a zvídavý Simík si bude muset nejprve vybrat životní cíl a poté do města dorazit.

Obchod se starožitnostmi je tajné místo, takže je těžké ho najít. Musíte získat mapu města a najít na ní přívěs. Stánek se suvenýry se starožitnostmi se nachází poblíž baru 8 Bells a také poblíž objektů Slip 42 a Old Penelope.

Umístění prodejny na mapě:

Nejjednodušší způsob je nejprve najít bar a přes ulici od něj bude požadovaný obchod. Vypadá bizarně — v podobě malé kůlny s lebkou zvířete připevněnou na střeše.

V obchodě si můžete zakoupit požadované položky, na které musíte kliknout a vybrat akci „koupit položky“. Upozorňujeme, že prodejna je otevřena denně od 9.00:15.00 do XNUMX:XNUMX. Pokud se Simovi podaří zvítězit nad prodejcem, je možné, že od něj dostane potřebné informace o objektech města.

The Sims Wiki

The Sims Wiki je encyklopedie, která vám pomůže dozvědět se více o hrách The Sims a všech jejich funkcích a také sdílet své výtvory! Zde najdete kompletní informace o téměř všech herních funkcích, postavách, hrách a mnoho dalšího! Připojte se k The Sims Wiki ještě dnes a staňte se součástí naší komunity. Jsme rádi, že vidíme každého účastníka!

Nemáte účet?
Inzerát

The Sims Wiki

9315
stránek
русский

Lesnictví

Lesnictví

Hra

The Sims 4: Jeďte kempovat!

Zajímavé:  Jak změnit jméno psa v The Sims 4.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»