News

Kde je jeskyně v The Sims 4 Island Life

Průvodce pro The Sims 4: Island Living (Sims 4: Island Life)

Náš průvodce The Sims 4: Island Living podrobně popisuje všechny změny a funkce obsažené v tomto rozšiřujícím balíčku. Praktické tipy vám pomohou pochopit nové mechanismy této sady rozšíření a umožní vám rychle začít hrát s některými základními znalostmi. Dozvíte se o nové rase v Sims 4 (mořské panny) nebo o tom, jaké aktivity jsou spojeny s představením pláží a funkčního oceánu. Kromě toho se dozvíte o všech nových místech dostupných na ostrově Sulani a postupu nové kariéry.

The Sims 4: Island Living je dalším přírůstkem do nejnovější iterace oblíbené franšízy. Tentokrát se hráči přesunou na slunný ostrov Sulani, plný pláží a míst s přístupem k oceánu. Nová místa nejsou jediným lákadlem. Vývojáři do hry zavedli zcela novou rasu – nyní se z hrdinů mohou stát mořské panny s krásnými ploutvemi. Kromě toho mohou Simíci plavat v oceánu (buď přímo, nebo na lodích) a prozkoumávat pláže, kde hledají mušle a další poklady.

Sulani – nové místo v The Sims 4 Island Living

Rozšíření Island Living pro The Sims 4 představuje zcela novou zemi: souostroví Sulani. Jedná se o soubor několika malých ostrovů rozdělených do tří zón – Lani St. Taz, Mua Pelam a město Ohanali. Níže naleznete více informací o jednotlivých regionech.

Zajímavé:  Jak se dostat domů v The Sims 4.

Lani St. Taz

Průvodce The Sims 4: Island Living

Průvodce The Sims 4: Island Living

Lani Sainte-Taz je klidná oblast, ideální pro relaxaci. Lani Sainte-Taz je mnohem klidnější než jiné regiony. Hlavním lákadlem je písečná pláž, kde najdete mnoho doplňků pro volný čas, místa pro rybaření nebo potápění. Kromě toho jsou připraveny ke koupi další dva pozemky. The Perfect Marina (19 522 Simoleonů) je předem postavený dům umístěný přímo v oceánu. Sapphire Coast (10 750 Simoleonů) – Prázdná oblast připravená k výstavbě.

Mua Pelam

Průvodce The Sims 4: Island Living

Mua Pelam je region, který vám může ukázat mnoho atrakcí. Najdete zde vrak se ztroskotanou lodí a jeskyní. Tuto jeskyni můžete prozkoumat a získat nové předměty – dávejte si pozor na netopýry a kraby, kteří mohou zničit náladu vašeho Simíka. Za návštěvu stojí také kemp Caldera, dům, který se nachází vedle aktivní sopky.

Město Ohanali

Průvodce The Sims 4: Island Living

Město Ohanali je nejspolečenštějším regionem. Najdete zde Sandy’s Bar, kde se podávají místní lahůdky, a nedaleká pláž Ohanali je plná matrací nebo malých člunů, které se mohou vznášet na vodě. Můžete si koupit i hotové bydlení s výhledem na oceán.

Nová pracovní místa v The Sims 4 Island Living

Kromě kariéry ochránce přírody představuje rozšíření The Sims 4: Island Living tři vedlejší kariéry na částečný úvazek. Je to dobrý způsob, jak získat peníze navíc nebo šanci strávit méně času v práci. Řekneme vám o všech fázích kariéry nových profesí – potápěče, rybáře a záchranáře.

Potápěč

Průvodce The Sims 4: Island Living

Při této práci strávíte spoustu času poblíž potápěčské bóje.

Následující tabulka uvádí jednotlivé fáze kariéry potápěče. Zde se dozvíte, kolik si potápěč vydělává, jaké jsou požadavky na povýšení, jaké dny a kolik hodin musíte pracovat.

Požadavky na propagaci

Kupte si potápěčský nůž

Zajímavé:  Ve kterém parku můžete prodávat věci na fóru Sims 4.

Kupte si nástroj na hledání pokladu

Potopený lovec pokladů

Plavčík

Průvodce The Sims 4: Island Living

Bezpečnost vody je důležitá. Zde se dozvíte, kolik vydělává plavčík, jaké jsou požadavky na povýšení a jaké dny a hodiny byste měli pracovat.

Požadavky na propagaci

Rybář

Průvodce The Sims 4: Island Living

Rybář může pracovat velmi brzy nebo velmi pozdě, což mu umožňuje kombinovat dvě práce. Následující tabulka poskytuje potřebné informace o práci rybáře. Zde se dozvíte, kolik si rybář vydělává, jaké jsou požadavky na postup a jaké dny a hodiny byste měli pracovat.

Požadavky na propagaci

Lovec zlatých rybek

Mistr hlubinného rybolovu

Mořské panny jsou novou rasou v The Sims 4 Island Living.

Mořské panny v The Sims 4: Island Living jsou jednou z hlavních atrakcí rozšíření. Zcela nový závod nabízí mnoho možností. Mořské panny se vyznačují nejen svým vzhledem, ale také jedinečnými schopnostmi a schopnostmi – dokážou změnit počasí, okouzlit ostatní Simíky nebo přivolat delfíny. Všechny informace týkající se mořských panen najdete v nejnovějším DLC pro Sims 4. Dozvíte se, jak se stát mořskou pannou a jak používat její speciální schopnosti.

Jak vytvořit mořskou pannu?

Průvodce The Sims 4: Island Living

Průvodce The Sims 4: Island Living

Rasu mořské panny lze vybrat v nabídce Vytvořit Simíka.

Vytvoření mořské panny je velmi snadné. Jednoduše vytvořte nového Simíka, přejděte na kartu „Přidat okultní Simíka“ a vyberte „Přidat mořskou pannu“. Nyní uvidíte dva portréty stejného charakteru — jeden z nich zobrazuje lidskou postavu a druhý — mořskou pannu. Lidská postava je standardní simík — můžete si vybrat jeho/její aspiraci a sadu statistik. Můžete si také přizpůsobit svůj vzhled a oblečení. Jako mořská panna si zase můžete vybrat ploutve a několik nových kusů oblečení. Takto vytvořený Simík na sebe vezme na souši svou standardní (lidskou) podobu, a když vstoupí do vody, promění se v mořskou pannu – to platí nejen pro koupání v oceánu, ale i ve vaně.

Dovednosti a vlastnosti mořské panny

Průvodce The Sims 4: Island Living

Mořské panny mohou do jisté míry ovlivnit počasí. Hra Mermaid má mnoho možností. Nové aktivity jsou označeny ikonou ploutve, z nichž některé najdete kliknutím na oceán a některé přímo na svém Simíkovi nebo jiných Simících. Níže naleznete všechny dovednosti a vlastnosti mořských panen:

Zajímavé:  Kde najít jakýkoli prvek v The Sims 4.

Nejdůležitější vlastností je, že mořské panny potřebují spíše hydrataci než správnou hygienu. Hydrataci pokožky obnovíte domácí koupelí, koupáním v oceánu a pitím. Hydratace je velmi důležitá, protože se používá pro dovednosti mořské panny.

Mořské panny mohou změnit počasí — déšť (i obecný liják), bouřka s blesky nebo jasná obloha. Stačí kliknout na mořskou pannu a vybrat možnost změny počasí.

Další zajímavou schopností je ta, která vyvolává Dolphina. Chcete-li to provést, musíte jít k oceánu, kliknout kamkoli na vodu a vybrat možnost přivolat delfína. Po chvíli se vedle vašeho Simíka objeví váš společník – můžete s ním mluvit, hrát si s ním nebo ho dokonce pojmenovat.

Mořské panny se mohou velmi rychle spřátelit s ostatními Simíky. To se děje prostřednictvím jedinečných možností při interakci se Simíky – „Polibek mořské panny“ a „Ukolébavka Sirény“. Rychle zlepšují vztah mezi mořskou pannou a dalším Simíkem.

Stojí za zmínku, že jako mořská panna nemusíte rybařit. To je možné, ale po ulovení ryb bude mít mořská panna špatnou náladu. Pomocí dovednosti „Vodní návnada“ však můžete přivolat spoustu ryb, aby lovily ostatní Simíky.

Mořské panny se ve vodě cítí skvěle. Mohou v něm spát, opalovat se nebo se jen tak bavit.

Oceán a pláže – nové aktivity v The Sims 4 Island Living

Sulani, nová země v The Sims 4: Island Living, je plná slunných pláží s přístupem k oceánu. Z tohoto důvodu má hra mnoho nových aktivit souvisejících s tímto. Vaši Simíci se mohou opalovat na pláži, hledat měkkýše nebo se ponořit do oceánu.

Oceánské aktivity

Průvodce The Sims 4: Island Living

Potápění je nejrozsáhlejší činností. V oceánu se samozřejmě můžete koupat – přímo nebo na některém z dostupných plavidel. Lodě jsou rozesety po celém ostrově, ale lze je zakoupit i ve stavebním režimu. Jedním z příkladů je vozidlo s názvem Outrigger Canoe. Koupání samo o sobě žádné výhody nepřináší – je to způsob, jak prozkoumat okolí nebo strávit volný čas.

Zajímavé:  Jak se zasnoubit v Sims 4.

Mnohem zajímavější je potápění. Abyste mohli začít šnorchlovat, musíte najít potápěčské bóje – jsou rozmístěny po celém ostrově ve vodě (vzhled bójí je na obrázku výše). Po stisknutí bójky se můžete začít potápět. Vyplatí se však zakoupit vybavení, které poskytne další možnosti – po zakoupení předmětu můžete odemknout nové možnosti v nabídce bóje. V níže uvedené tabulce najdete všechny položky související s potápěním — můžete je zakoupit z nabídky potápěčských bójí.

Cena v Simoleonech

Umožňuje potápět se při hledání mušlí. Mušle lze prodat nebo použít jako dekoraci.

Umožňuje chytat ryby při potápění.

Umožňuje potápět se s dýchací nádrží pro prodloužení doby ponoru.

Pokud máte dýchací přístroj, můžete po zakoupení podvodní kamery fotit při potápění. Fotografie lze prodat nebo použít jako dekoraci.

Umožňuje potápět se při hledání pokladů. Jedná se o různé druhy předmětů, které lze prodat nebo použít jako dekorace.

Plážové aktivity

Průvodce The Sims 4: Island Living

Na pláži najdete spoustu zajímavých věcí. Pláž navíc nabízí mnoho zajímavých atrakcí. Všechny plážové aktivity jsou uvedeny níže:

Simíci se mohou opalovat na pláži – stačí použít matraci nebo ručník. Matrace najdete na plážích, ale můžete si koupit i vlastní v Build Mode. Nezůstávejte ale na slunci příliš dlouho, protože se váš Simík může spálit – kůže mu zčervená a nálada se může rychle zkazit.

Při hledání mušlí a odpadků najdete na pláži různé předměty. Stačí kliknout kamkoli na pláž a vybrat si, zda chcete hledat mušle nebo odpadky. Tímto způsobem získáte předměty, které můžete prodat nebo použít jako domácí dekoraci. Pamatujte, že kopání v písku může mít za následek, že vás kousne krab nebo se dotknete něčeho nepříjemného – což skončí špatnou náladou vašeho Simíka. Stává se také, že racek ukradne poklad, který jste právě našli.

Zajímavé:  Jak snížit určitou potřebu pomocí kódu v The Sims 4Sims 4.

Vytváření soch z písku – Vytváření pískových struktur je skvělý způsob, jak trávit volný čas a bavit se s ostatními Simíky. Můžete to udělat kdekoli na pláži.

Ochránce přírody – nová kariéra v The Sims 4 Island Living

Ochránce přírody je nová práce představená v rozšíření Island Living pro The Sims 4. Ochránce přírody přispívá ke zlepšení životního prostředí a je ideální kariérou, pokud plánujete žít na novém ostrově zvaném Sulani – zde se můžete zapojit do všech souvisejících aktivit k této profesi. Dozvíte se zde, jaké dovednosti je třeba rozvíjet, abyste se mohli posunout dál, jaké jsou tituly a profesní dráhy památkáře a dozvíte se, jak si jako památkář přivydělat.

Jaké dovednosti musíte rozvíjet, abyste postoupili ve své kariéře?

Průvodce The Sims 4: Island Living

Nejdůležitější dovedností v kariéře ochránce přírody je logika. Nejlepší způsob, jak rozvíjet logiku, je používat šachovnici, ale pokroku můžete dosáhnout i pomocí mikroskopu. Jak získáte více pracovních míst, budete muset rozvíjet další dovednost. Pokud se rozhodnete pro dráhu mořského biologa, budete muset svou fyzickou zdatnost rozvíjet pomocí cvičebních pomůcek. Pokud se zase rozhodnete jít cestou ředitele environmentálního managementu, budete si muset charisma vypěstovat neustálým kontaktem s ostatními postavami.

Propagace kariéry ochránce přírody

Průvodce The Sims 4: Island Living

Ve své budoucí kariéře ekologa se rozhodujete, zda budete raději pracovat v terénu nebo za stolem.

V této tabulce jsou uvedeny výdělky zaměstnance environmentálního managementu na dané pozici, požadavky (rozvoj dovedností na dané úrovni) a úkoly potřebné pro povýšení a dny a hodiny práce potřebné pro další povýšení.

Požadavky na propagaci

Jeskynní úkoly v The Sims 4 Island Living

Milovníci různých dobrodružství nevydrží sedět, a tak rádi prozkoumávají různá místa. Pokud jste jedním z těchto hráčů, pak se vám pravděpodobně budou líbit questy, kterých se můžete zúčastnit s doplňkem Sims 4 Island Living.

Zajímavé:  Jak změnit hudbu na pozadí The Sims 4.

Jeskyně jsou často vchodem do tajného místa, ale to není o jeskyni, která se nachází v Mua Pel’am v Sulani. Lze ji nalézt poblíž místa havárie lodi Admirál.


Poblíž vchodu do jeskyně můžete vidět tajemný nedokončený obraz. Jak Sim plní questy, které nabízí jeskyně, začne se tento obraz postupně doplňovat o nové detaily.

Zpočátku bude jedinou interakcí s jeskyní příležitost ji prozkoumat. Podruhé budete moci v jeskyni hledat divokou flóru a faunu. Simík v něm pak může hledat přírodní divy. Ve čtvrté etapě bude možné sledovat vodní cesty této jeskyně. Ale nečekejte skvělá dobrodružství, protože tato jeskyně je v podstatě „králičí nora“.

Mimochodem, pro postavy, které si jako kariéru zvolily cestu ekologa, existují dvě další možnosti — „Vyfotit“ a „Prohlédnout“.

VŠECHNY ÚKOLY V JESKYNĚ

VYHLEDÁVEJTE DIVOČOU Flóru A ŽIVOČICHU
úspěch
Selhání
Sbírka mušlí
Při procházce jeskyní na ostrově si Natasha všimne obrovské hromady odpadků a mušlí.
Bez přemýšlení se prohrabe v hromadě předmětů a najde dokonalý suvenýr, který jí bude připomínat její dobrodružství.
S cenou v ruce Natasha pokračuje ve své cestě.
Při procházce jeskyní na ostrově si Natasha všimne obrovské hromady odpadků a mušlí.

Bez přemýšlení se prohrabe hromadou předmětů a najde dokonalý suvenýr na památku svého dobrodružství, když najednou ucítí ostrou bolest.

Její ruku pevně popadl krab, který považoval tuto hromadu odpadků za svůj domov.

Po několika uslzených pokusech se Natasha konečně kraba zbaví a ustoupí, než si krab najde něco jiného, ​​čeho by se mohl přidržet.

Netopýří kolonie
Nad hlavou postavy spala kolonie netopýrů schoulená těsně k sobě.

Ve snaze je nevzbudit Natasha sleduje kolonii a uvědomuje si, že netopýři jsou docela roztomilá zvířátka, když nelétají v hordách.

Nad hlavou postavy spala kolonie netopýrů schoulená těsně k sobě.
Natasha se je snažila nevzbudit, opatrně je obešla a okamžitě uklouzla na mokré podlaze.

Zpod její nohy se odrazil kámen a hlasitě narazil do zdi. Ozvěna probudila netopýry a v jeskyni brzy nezbylo místo, protože noční tvorové poletovali všude.

Zajímavé:  Kde jsou domácí mody v The Sims 4.

Natasha, která utekla z jeskyně, poháněna netopýry, proklela svou smůlu za každou cenu.
Hraví delfíni
Kromě vlastních kroků, které se ozývají, Natasha slyší další zvuky – zpěv delfínů.
Natasha chce vidět delfíny ve volné přírodě a následuje zvuk.
Delfíni dováděli v podzemním jezeře, hráli si s řasami a dělali bizarní skoky.

Natasha rychle zaujala jejich pohled. Místo aby plavala pryč, pozvali ji ke hře tím, že jí hodili kuličku mořských řas a čekali na její reakci. Mírně znepokojená Natasha hodila přadeno mořských řas zpět, čímž se zapojila do míčové hry. Po nějaké době začali delfíni plavat pryč, ale nakonec postavě nabídli svůj úlovek.

Kromě vlastních kroků, které se ozývají, Natasha slyší další zvuky – zpěv delfínů. Natasha chce vidět delfíny ve volné přírodě a následuje zvuk. Delfíni dováděli v podzemním jezeře, hráli si s řasami a dělali bizarní skoky.

Delfíni si postavy všimli a rychle plavali k východu z jeskyně. Natasha, která zůstala sama s míčem z mořských řas, se rozhodne jít dál, naštvaná, že delfíni odplavali.

Svítící červi

Při průzkumu neznámé části jeskyně si Natasha všimne něčeho krásného, ​​i když někomu to může připadat nechutné – tisíce blikajících larev se drží na stěnách nenápadné jeskyně.

Natasha opatrně našlapuje a vychutnává si neobvyklý pohled, než bude pokračovat v průzkumu jeskyně.
prémie: Moodlet „Strange Glow“ Hravé +1 na 4 hodiny

Při průzkumu neznámé části jeskyně si Natasha všimne něčeho krásného, ​​i když někomu to může připadat nechutné – tisíce blikajících larev se drží na stěnách nenápadné jeskyně.

Natasha přemýšlela, jestli tu zůstat déle, nebo jít dál, když jí na hlavu spadla horda hemžících se larev.

Kdyby tu náhodou někdo byl, naskytl by se mu následující pohled: Nataša běží, jen se jí třpytí podpatky a z hlavy jí padají larvy brouků.
prémie: Moodlet „Náhlý výskyt larev“ Zmatený +1 po dobu 4 hodin

Zajímavé:  Jak kopírovat a vkládat kódy v The Sims 4.

PROZKOUMEJTE DIVY PŘÍRODY
Světlo ve tmě

Když Natasha téměř dokončila průzkum, všimla si světla v jednom z tunelů. Natasha míří ke zdroji světla a nachází jezero podivné barvy, ve kterém se odráží obloha.

Modrá barva jezera se u břehů změnila na oranžovou a červenou.

Neschopná odtrhnout oči od této krásy, Natasha dlouho nahlíží do hlubin jezera, než se vrátí k východu z jeskyně.
prémie: Moodlet „Secluded Bay“ Inspirováno +1 na 4 hodiny

Když Natasha téměř dokončila průzkum, všimla si světla v jednom z tunelů. Rozrušená a bez přemýšlení, kam šlape, zakopla a spadla do podzemní řeky.

Důkladně mokrá a nemyslící na podivné světlo se Natasha rozhodne přerušit své dobrodružství, aby nechodila v mokrém oblečení.
prémie: Moodlet „Nečekaná cesta“ Nepohodlí +1 na 4 hodiny

Kresby v jeskyni
Při průzkumu jeskyně na pláži Natasha najde zeď pokrytou nápisy od turistů a teenagerů.

Natasha se rozhodne vrátit stěně její původní čistotu a pečlivě odstraní inkoust a barvu, aby se ostatní mohli kochat přírodní krásou jeskyně.
prémie: Moodlet “Good Deed” Happy +1 na 4 hodiny

Při průzkumu jeskyně na pláži Natasha najde zeď pokrytou nápisy od turistů a teenagerů.

Poté, co se rozhodla, že takto odejít nelze, zanechává po vzoru předchozích badatelů i svůj autogram. Nyní její jméno zůstane v análech historie pro budoucí jeskyňáře.
prémie: Moodlet „Urban Art“ Hravé +1 na 4 hodiny

Zvláštní zvuk
Při průzkumu hluboké části jeskyně Natasha slyší zevnitř podivný zvuk.

Po zvuku najde úžasně krásné stalaktity a stalagmity, třpytící se všemi barvami duhy.
Natasha zcela zapomněla na touhu prozkoumat jeskyni, vychutnává si krásný pohled a vrací se na povrch.
prémie: Moodlet “Magnificence” Pozorný +1 po dobu 4 hodin

Při průzkumu hluboké části jeskyně Natasha slyší zevnitř podivný zvuk.
Po zvuku prochází Natasha úzkým průchodem, ze kterého se ozývá nový zvuk.

Něco spadlo postavě na rameno s hlasitým pištěním. V naprosté hrůze z náhlého útoku se Natasha řítí k východu z jeskyně a do bezpečí povrchového světa.
prémie: Moodlet „Deep in the Cave“ Confused +1 po dobu 4 hodin

Zajímavé:  Jak vyléčit nemoci ve hře Sims 4.

Okouzlující píseň
Klikatými tunely jeskyně se vznášela okouzlující píseň a volala po postavě, aby našla svůj zdroj.

Když zahnula za roh, uviděla mořskou pannu, okouzlenou její vlastní písní. Když píseň skončila, Natasha poděkovala mořské panně, která na ni zamávala, než zmizela v nedalekém jezeře, a Natasha po zbytek cesty pokračovala v pískání nové melodie.
prémie: Siren’s Lullaby Moodlet Inspired +2 na 4 hodiny nebo Siren’s Lullaby Moodlet Flirty +2 na 4 hodiny

Klikatými tunely jeskyně se vznášela okouzlující píseň a volala po postavě, aby našla svůj zdroj.

Když zahnula za roh, uviděla mořskou pannu a její okouzlující krásu. Natasha nemohla kouzlu odolat a přistoupila k mořské panně, ale ta se stydlivě vzdálila.

Když se Natasha sklonila nad jezerem, ve kterém ležela mořská panna, prudce přitáhla postavu k sobě.
prémie: Moodlet „Siren’s Lullaby“ Napjatý +2 na 4 hodiny nebo Moodlet „Siren’s Lullaby“ Sad +2 na 4 hodiny

SLEDUJTE VODNÍ CESTY JESKYNĚ
Podzemní bazény

Při plavání kolem mnoha podvodních tunelů v jeskyni si Natasha něčeho všimne v jednom z mělkých jeskynních jezer.
Natasha se potápí pro kořist a najde staromódní peněženku.
Natasha, přesvědčená, že peněženka byla dávno ztracena, vezme obsah peněženky a pokračuje ve své cestě.
prémie: 10 $ – 200 $

Při plavání kolem mnoha podvodních tunelů v jeskyni si Natasha něčeho všimne v jednom z mělkých jeskynních jezer.
Natasha plave blíž a vidí, že jejím nálezem jsou pouze řasy, které se sem dostaly s přílivem. Zklamaná Natasha se rozhodne přestat studovat a svá zjištění zachránit.
prémie: Mořská víla

Nedosažitelný lesk
Natasha osvětlila jeskyni baterkou a v dálce si všimla něčeho lesklého.

Rozhodla se vylézt na kluzké skály a zjistit, co to bylo.
Opatrným překračováním kamenů a pomalu se Natasha konečně dostala k podivnému předmětu.
prémie: Kovový nebo zakopaný poklad

Zajímavé:  Jak spustit 64bitovou verzi The Sims 4.

Natasha osvětlila jeskyni baterkou a v dálce si všimla něčeho lesklého.

Rozhodla se vylézt na kluzké skály a zjistit, co to bylo.
Rychle vyšplhala po kamenech, ale klopýtla o poslední kámen a spadla dolů. Naštěstí si nic nezlomila a utrpěla jen její pýcha.
prémie: Upgrade dílů

Lávové chodby

Natasha tráví čas v jeskyni a proplouvá mnoha lávovými chodbami, které po ní zůstaly, když vznikl ostrov.

V jedné z chodeb Natasha najde shluk vzácných krystalů rostoucích na jedné ze stěn. Rozhodne se zkusit své štěstí, rozbije pár a vezme je s sebou.
prémie: Krystal

Natasha tráví čas v jeskyni a proplouvá mnoha lávovými chodbami, které po ní zůstaly, když vznikl ostrov.

V jedné z pasáží Natasha cítí, jak se jí něco dotýká nohy.

Dlouhé chapadlo, plížící se z jiné chodby, se snaží chytit její nohu.
Natasha se snaží odrazit přívěsek a co nejrychleji plave ke vchodu do chodeb.

Natasha, která nechce dát dravci druhou šanci, přeruší svou cestu a vrátí se na povrch.
prémie: Moodlet „Escape from the Kraken“ Intenzivní +1 po dobu 4 hodin

Starověké místo vraku lodi
Při průzkumu hluboké části jeskyně našla Natasha podzemní pláž s troskami starověké lodi.
Po prozkoumání havarované lodi se Natasha rozhodla ukořistit suvenýr na památku takového nálezu.
Při průzkumu hluboké části jeskyně našla Natasha podzemní pláž s troskami starověké lodi.
Zatímco si prohlížela loď, shnilé dřevo se kvůli stoupající vodě začalo naklánět.

Uvědomí si, že tato část jeskyně bude brzy pod vodou, Natasha prchá před přílivem a vrací se do tunelů a zanechává objev za sebou.
prémie: Zakopaný poklad nebo plážový ručník

Stojí za zmínku, že jeskynní questy jsou náhodné. Konečný výsledek questu tedy nebudete moci nijak ovlivnit. Protože nebudete mít možnost si vybrat, jak se Simík bude chovat, jak se stane, když se objeví karty. Po splnění úkolu postava obdrží jeden z moodletů, někdy se do inventáře přidá nějaký předmět.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»