News

Kde hledat důkazy v The Sims 4

The Sims Wiki je encyklopedie, která vám pomůže dozvědět se více o hrách The Sims a všech jejich funkcích a také sdílet své výtvory! Zde najdete kompletní informace o téměř všech herních funkcích, postavách, hrách a mnoho dalšího! Připojte se k The Sims Wiki ještě dnes a staňte se součástí naší komunity. Jsme rádi, že vidíme každého účastníka!

Nemáte účet?
Inzerát

The Sims Wiki

9315
stránek
русский

Detektive

Nesmí být zaměňována s detektivem.

Detektive (pův. Detektivní) — profese uvedená v příloze «Pracovat !» ke hře The Sims 4. Ideální nálada pro tuto kariéru: Ohleduplný. Místo výkonu práce: Policejní stanice.

„Chcete se stát policistou, který neustále pracuje? Pokud ano, pak je tato práce právě pro vás a za tak nezdravý přístup k obsluze vás ani neodměňujeme! Získejte přístup k oblečení jako policejní uniformakteré lze nosit místo pyžama. Dejte teenagerům cennou lekci – oblékněte je do sebe vězeňské kombinézy a proměnit jejich pokoje ve vězeňské pokoje. fotoaparát přidáním stěny s mřížemi и dekorativní bezpečnostní kamera. A jako bonus je můžete dokonce sledovat prostřednictvím jednosměrné zrcadlo»

První dny práce detektiva jsou o přípravách. Detektivové se musí vydat na místa činu, hledat důkazy, vyslýchat svědky, analyzovat shromážděné informace a na základě obdržených dat chytit zločince. Poté, co je zločinec dopaden, bude mu detektiv moci sejmout otisky prstů, vyfotografovat ho u speciální tabule a provést výslech, v jehož důsledku se může zločinec vzdát a jít do cely. Detektiv může také hlídkovat ve městě a milovat postavy, které porušují zákon. Na určité pracovní úrovni získá vaše postava vlastnost Vnímavý, kterou lze snadno určit charakterové vlastnosti ostatních postav.

  • Získejte dohodu
  • Jděte na místo činu
  • Sbírejte důkazy na místě činu
  • Získejte výpověď svědka
  • Vyfoťte místo činu
  • Úspěšně použijte chemický analyzátor
  • Založte důkazy k případu na počítači
  • Chatujte se svým šéfem
Zajímavé:  Jak vstoupit do režimu ladění v Sims 4.

Kariérní kroky [ ]

Detektiv: kariérní žebříček
1) Kadet
sny o boji proti zločinu a řešení zločinů. Než ale začnete běhat, musíte se naučit chodit. Mezi jeho/její povinnosti jako kadeta patří pomoc ostatním detektivům s jejich případy. §20/h Žádný bonus
P V S H P S V Pozorný
8: 00 — 17: 00

The Sims 4 Do práce | Hledání důkazů — #16

Ikona kanálu Highlighting Workshops

Byl vydán první rozšiřující balíček pro The Sims 4 Get to Work. Spolu s vámi se chci plně ponořit do světa nových profesí: lékaře a vyšetřovatele a také otevřít svůj vlastní podnik. Vy a já postavíme obchod v Magnolia Pramenade a prozkoumáme přírůstek s novou rodinou Wrightů. Čeká nás spousta zajímavých věcí! Doplněk si můžete zakoupit zde: https://goo.gl/UuAMVA komunita VK: https://vk.com/public90415815 Twitter: https://twitter.com/jekaplay Instagram: https://instagram.com /jekaplay TikTok: https://www.tiktok.com/@jpluiy Twitch: https://twitch.tv/jpluiy Vyhledat všechny moje budovy podle Origin ID: JekaPlay Můžete se dozvědět více o mně, mých PC komponentách a periferních zařízeních zde: https://vk .com/topic-90415815_34075817 Inzerce a další nabídky: jekaprojects@gmail.com Líbilo se vám video? Určitě dej like?? a nezapomeňte se přihlásit k odběru aktualizací mého kanálu! Byl bych rád, kdybyste níže zanechali svůj komentář! ?

Chcete-li zanechat komentáře, přihlaste se

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»