News

Jako soutěž ve videu hry Sims 4

Miminka v The Sims 4 vyžadují hodně pozornosti a péče. Simíci nemají vždy čas starat se o své děti a žít plnohodnotný život. Pokud chcete své postavě usnadnit život, objednejte si služby chůvy.

Chcete-li to provést, otevřete svůj smartphone. Vyberte kartu Rodina (domov). Objednávkový servis.

Vyberte si službu pro objednání chůvy.

Radím ti, aby ses spřátelil s chůvou. Neustále za vámi bude chodit a zdarma vám pomáhat s domácími pracemi a péčí o děti.

autor otázky zvolil tuto odpověď jako nejlepší
komentovat
přidat do oblíbených odkaz děkuji
Lena BV [58.6 tis.]
2 года назад

Chcete-li si najmout chůvu, budete potřebovat chytrý telefon. Kde jej lze nalézt, je podrobně popsáno v otázce „Kde najdu telefon v Sims 4?“

Dále ve svém smartphonu vyberte záložku rodina (kruh s domem), tam najdeme „Objednat službu“ a tam již najdeme chůvu. Mimochodem, pokud se všichni dospělí Simíci rozhodnou opustit web, například jít do práce, objeví se okno, ve kterém bude navrženo poslat dítě do školky nebo zavolat chůvu. Samotná hra tedy pomáhá v péči o děti.

Mimochodem, chůva se o dítě nejen postará, ale také připraví jídlo, takže když se Simíci vrátí z práce, bude na ně čekat chutná večeře.

komentovat
přidat do oblíbených odkaz děkuji
Ninaa rc [512K]
více než před rokem

Dříve hra neměla funkci pro pozvání chůvy, ale nyní má Sims 4 takovou možnost. Rodiče si občas chtějí odpočinout od starostí a strávit čas bez dítěte, a tak mohou využít služeb agentury Tender Care, aby se o miminko mohla postarat chůva.

Pozvat chůvu je velmi jednoduché a můžete to udělat pomocí telefonu postavy. Nachází se v režimu života v levém dolním rohu. Klikneme na telefon a vybereme funkci „objednat službu“ — objeví se seznam služeb a vybereme chůvu. Agentura okamžitě zareaguje — brzy se na prahu objeví chůva, která bude sedět s dítětem, krmit ho a hrát si s ním v nepřítomnosti rodičů.

Zajímavé:  Jak otevřít plavání v moři v The Sims 4.

Služba volání chůvy je bohužel placená a jedna návštěva stojí 65 Simoleonů. Pokud platíte hodinově, budete muset zaplatit agentuře 10 SIM. v jednu hodinu. Výběr chůvy není ve hře zajištěn, takže nelze předvídat, v jaké podobě se objeví. Je možné, že se objeví laskavá stará paní, ale o děti se dokáže postarat jak šedovlasý pán, tak čilá mladá dívka.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»