News

Jak zvýšit kariérní růst v kariéře modelu v sims 4

Tento mod přidává nový typ aktivní kariéry, přidává dovednosti, vlastnosti, oblast (již v archivu), aktivity a mnoho dalšího. Mod je velký, tak se na něj pojďme podívat podrobněji.

Aby kariéra mohla začít fungovat a osvědčit se, je nutné založit stránky pro modelingovou agenturu Icona. Je zde vše, co k práci potřebujete: stylista, fitness, fotolaboratoř.

Na webu bude vždy probíhat aktivita a další modely budou spolupracovat s vámi a váš šéf bude přítomen. Můžete mluvit se všemi a poté obdržet mudet, náladu nebo textové upozornění. Práce běží od středy do soboty.

Chcete-li postoupit na kariérním žebříčku, musíte rozvíjet dovednost Model. K tomu můžete využít počítač v agentuře, domluvit si focení, vyplnit portfolio a také dělat komerční focení pro různé společnosti, jako jsou Shein, Zara, H&M, BMW, Chanel, Versace a další.

Pomocí aplikace modelingové agentury v telefonu můžete najít další interakce, jako je spojení s lékařem nebo trenérem.

Čím vyšší je vaše modelová dovednost, tím více interakcí budete mít k dispozici. V závislosti na vašich modelovacích dovednostech a úrovni vaší kariéry budete mít přístup k určitým výhodám, které nabízí modelingová agentura.

Všechny akce tak či onak rozvinou vaše modelářské dovednosti a také zvýší vaši slávu a reputaci.

Ve spolupráci s vaší modelingovou agenturou si můžete vybrat smlouvu od všech značek. Váš Simík na chvíli odejde a vrátí se s více penězi, slávou, pověstí a vylepšenými dovednostmi. Celkem je 28 velkých oznámení.

°˖✧☯ Modelingová agentura – stránky ☯✧˖°

Ve složce mod jsou soubory webu. Je třeba je přesunout do složky ZÁSOBNÍK, aby bylo možné následně postavit pozemek z knihovny Sims 4.

Zajímavé:  Jak jít do nemocnice k porodu v The Sims 4.

Po sestavení mu přidělte typ — Model Agency. A můžete začít hrát. Bez webu nebude mod fungovat.

Můžete si postavit vlastní budovu/stáhnout z galerie, ale stále musíte přiřadit typ webu.

Mod má ruskou lokalizaci.

Testováno na licencované verzi: 1.103.250.1020

O zenu

Zen

Zen je obsahová platforma s aktuálními zprávami, videi a texty od oblíbených bloggerů. Každý den zde miliony lidí sledují obsah na různá témata: od her po cestování, od krásy po technologie. A chytré algoritmy doporučují publikace s ohledem na zájmy uživatelů

Vždy zde najdete to, co je pro vás to pravé: statisíce autorů sdílejí každý den příspěvky, články, videa a krátká videa. A chytré algoritmy přizpůsobí zdroj vašim zájmům

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»