News

Jak zviditelnit Woohoo v The Sims 4

Jak zviditelnit woohoo v Sims 4? Jak vidět woohoo v Sims 4?

Woohoo v The Sims 4 jste mohli dělat pouze v raketě a v posteli, pamatuji si, že jste tento typ zábavy mohli dělat i na jiných místech, pak se zdálo, že začali přidávat další místa, ale už jsem si s nimi nehrál.

Dlouho jsem bojoval s mody, abych viděl woohoo, ale nenašel jsem nic zvláštního, nějak v prvním díle, kdy byl jen sex, bylo v jedné z verzí hry zklamáno asi sedm pornografických scén, tam V dalších vydáních, dokonce i v pirátských verzích, už to tak nebylo, na fórech jsem sice četl, že na to narazili, ale osobně jsem se s tím nesetkal.

Strávil jsem tedy spoustu času instalací pleťových vod, abych mohl přikrývku přemístit, ale viděl jsem na posteli jen obyčejný fejk woohoo, jen leželi s useknutýma nohama a přikrývka se házela a otáčela, stalo se to samé se sprchou se ani neobtěžovali svléknout.

WickedWhims — woohoo mod pro The Sims 4

Kde a jak stáhnout WickedWhims woohoo and lust mod pro Sims 4

WickedWhims woohoo mod pro The Sims 4

Tuto úpravu si můžete stáhnout z tematických zdrojů, kterých je na internetu dostatek. Některé z nich vyžadují povinnou registraci a téměř vždy vyžadují potvrzení, že je vám již 18 let. Ale nejpohodlnější způsob, jak to udělat, je z oficiálních stránek WickedWhims. Hlavní je sledovat verzi balíčku, protože kvůli nesrovnalostem v lepším případě zůstane hratelnost Sims 4 stejná, v horším případě se hra přestane spouštět.

Zajímavé:  Jak woohoo na podlaze v The Sims 4.

Kromě modu je vhodné stáhnout si mnoho doprovodných souborů a doplňků, včetně nových animací, mechanik, tetování, různých předmětů, jedním slovem všeho, co dělá hru mnohem zajímavější.

Jak nainstalovat WickedWhims woohoo mod pro Sims 4

WickedWhims woohoo mod pro The Sims 4

  1. Po stažení samotného modu musíte rozbalit adresář a přesunout jeho obsah do složky „Mods“.
  2. Obvykle se nachází v kořenové složce hry na DocumentsElectronic ArtsThe Sims 4.
  3. Po instalaci souborů musíte spustit Sims 4, přejděte do „Nastavení“, najděte část „Jiné“ a zaškrtněte políčka vedle položek: „Uživatelský obsah a modifikace“ a „Povolené úpravy scénáře“.
  4. Po dokončení těchto manipulací je třeba restartovat počítač. Teprve poté se všechny aktualizace objeví ve hře samotné.

Stejně jako každá jiná modifikace může být WickedWhims v konfliktu s výtvory fanoušků třetích stran. Proto je lepší je instalovat samostatně a sledovat, zda nedochází ke konfliktu. Čas od času dochází ke grafickým kolizím jako jsou díry v torzech Simíků nebo mizení částí jejich těl. To lze vyřešit aktualizací posuvníků hrudníku nebo smazáním souborů oblečení.

Jak spustit WickedWhims Uncensored

WickedWhims woohoo mod pro The Sims 4

Obvykle je při spouštění modu povolena cenzura. Chcete-li deaktivovat všechna omezení, musíte přejít do požadované složky hry, najít soubor StreamerMode a odstranit jej.

Co přidává woohoo mod do Sims 4?

WickedWhims woohoo mod pro The Sims 4

Woohoo mod vám doslova umožňuje hrát Sims 4 jako dospělí. Hra se stává realističtější a samotní Simíci jsou mnohem chtivější. Modely nahých postav vynikají vysokou úrovní propracování a detailů. Systém romantických vztahů byl vylepšen, nyní implementován prostřednictvím parametrů individuálních preferencí.

Nejvýznamnější vylepšení se však dočkala intimní stránka Simových životů. Mod přidává různé druhy sexu, podrobnější animace a pózy a také mnoho mechanik, včetně možnosti nakupovat vibrátory a kondomy přes místní „síť“. Někdy to vede k vtipným situacím, například všichni návštěvníci baru budou mít plné ruce práce s dováděním.

Zajímavé:  Jak přežít v džungli The Sims 4.

Všechny možnosti woohoo módy

WickedWhims woohoo mod pro The Sims 4

  • Jsou zde nové animace a podrobnější modely Simíků.
  • Můžete se stát majitelem striptýzového klubu a spravovat jej.
  • Herní avataři mohou nakupovat a používat antikoncepci a různé sexuální hračky na večírcích BDSM.
  • Každá postava má svůj vlastní styl chování, osobní preference a vlastnosti. Přidána nabídka „Lustful Character Traits“, z nichž každá je důležitá pro absolvování. Schopnost „Hypersexualita“ tedy zvyšuje šance na sex na náhodném místě s jakýmkoli obyvatelem města. A pokud se často zabýváte intimními záležitostmi nebo čtete odbornou literaturu, úroveň dovedností se zvyšuje.
  • Spokojenost Simíků závisí na různých faktorech, včetně úrovně přátelství a romantiky Simíků, skóre hygieny, přirozených potřeb a osobnostních rysů.
  • Přidány individuální reakce na přistižení někoho při intimních věcech. V závislosti na osobních vlastnostech může být hrdina zmatený, rozzlobený nebo se přidat.
  • Menstruační cyklus a těhotenství jsou velmi realistické.

Další funkce WickedWhims

WickedWhims woohoo mod pro The Sims 4

  • Schopnost „Sex Expertise“ promění hrdinu v experta v oblasti woohoo.
  • Mezi postavami mohou být exhibicionisté.
  • Po intimitě se můžete nakazit pohlavně přenosnými chorobami.
  • Simíci mohou sledovat obsah pro dospělé v televizi a „zbavit se stresu“.
  • Nechtěné těhotenství může být ukončeno potratem.
  • Objevily se porcelánové panenky, které lze použít pro woohoo. Navíc se postava může stát právě touto panenkou.
  • Pár náhodných postav bude hrdinu neustále špehovat.

Jak aktualizovat Wicked Wims pro Sims 4

WickedWhims woohoo mod pro The Sims 4

Každá nová verze Sims 4 vyžaduje aktualizovanou verzi WickedWhims. Po stažení je třeba předchozí iteraci ze složky odstranit a přesunout tam všechny odpovídající soubory. Je vhodné sledovat aktualizace na relevantních webech a komunitách.

Russifier pro Wickedwhims

WickedWhims woohoo mod pro The Sims 4

Původní mod je k dispozici pouze v angličtině. Proto si kromě balíčků se soubory musíte stáhnout crack. Obvykle jsou tyto soubory umístěny vedle samotného modu na stejných prostředcích. S jejich stahováním a instalací by proto neměly být žádné problémy.

Zajímavé:  Jak přidat vlastnosti do zápletky v The Sims 4 více než 3.

Foto záhlaví: wallpaperaccess.com

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»