News

Jak změnit uspořádání vašeho bytu v The Sims 4

Ahoj Simmersi! Konečně jsem se dostal k předělání základního bytu v Sims 4 a chci předělat luxusní bydlení v kreativní čtvrti San Myshuno: obrovský byt pro pár Simíků. V originále se jmenuje „View of the Fountains“ a je to opravdu nádherné místo.

Začnu klady a je jich mnoho:

  • byt je v nejvyšším patře, což znamená, že pokud chcete, může být vícepodlažní;
  • v ulici jsou dva prostory: balkon a prostorná terasa s nástavbou — lze využít k jakémukoli koníčku (zřídil jsem si fotoateliér, ale můžete zařídit taneční parket s DJ konzolí, udělat bazén s lehátky, nebo vymyslet něco jako skleník);
  • je tu opravdu hodně volného místa – postavte si, co chcete, je to jen nějaká dovolená!

Jak postavit krásný byt v The Sims 4

Jediným negativem je největší rozměr v omezení výšky stěn, to znamená, že stropy jsou neúměrně vysoké a jakýkoli nábytek se zdá nepřiměřeně malý. Ale vše se dá vyřešit, nábytek si vyrobíme sami! Jak to dopadlo — podívejte se na stavební video a zde zanechám několik nejzajímavějších nápadů.

Jak udělat šatnu v Sims 4

Začněme rozvržením: Chci dětský pokoj! Je pravda, že místa je dost a celkový obsah bytu bude jen plus. Pravda, budeme muset přestěhovat kuchyň! Stavíme k němu dodatečnou stěnu s ohledem na umístění oken, aby jídelna i obývací pokoj byly řádně prosvětleny a závěsy nerušily celkový obraz. K tomu je přibližně uprostřed přepážka, na jedné straně je měkký jídelní kout a na druhé je obývací pokoj s televizí.

Krásná kuchyně v Sims 4

V kuchyni není lednička! Ale je ve spíži, vedle sbírky vína. V obrovské koupelně se neprosadila ani sprcha, ani běžná vana, museli jsme nainstalovat vířivku, ale to je pro Simíky jedině dobře: více dobrých nálad.

Zajímavé:  Jak přejmenovat složku a restartovat Sims 4.

Jak vytvořit malý dětský pokoj v Sims 4

V dětském pokoji bylo nutné zamaskovat vyčnívající fragmenty police na knihy z obývacího pokoje a šatní skříň z nejúžasnější aktualizace s dětmi se pro tento účel dobře hodila. Rozložíme ji rubovou stranou a získáme něco jako kroky a poté zvedneme postel vhodné barvy do vzdálenosti dostatečné pro druhou vrstvu. Pokud chcete využít prostor pod postelí, umístěte malý předmět, jako je židle, a nezapomeňte zkontrolovat manévrovatelnost.

Jak předělat ložnici hotového bytu v Sims 4

Nejjednodušší a nejroztomilejší ložnice pro pár Simíků zde. Za prvé má přístup na balkon a za druhé je dostatečně prostorná pro velký domácí nábytek.

Pár zajímavostí o ložnici:

  • velká šatní skříň;
  • TV se stylovým stojánkem pro filmotéku;
  • noční police z kombinovaných předmětů;
  • DIY toaletní potřeby z nástěnného závěsu, nadrozměrné police a zvýšených nočních stolků.

Budování všeho je velmi jednoduché: postupujte podle videa a změňte věci po svém! Budu rád, když budou mé nápady užitečné. Mimochodem, byt si můžete kompletně stáhnout a přestavět podle hotového pod článkem Nechám vám odkazy pod tlačítky (klikněte a přejděte na požadovanou adresu); Zařiďte si byt ve svém rodném městě v San Myshuno nebo jako dům v jakémkoli jiném městě, doufám, že se tam vašim Simíkům bude dobře žít!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»