News

Jak přejmenovat složku a restartovat Sims 4

3 řešení pro „Obsah vašeho adresáře uživatelských dat byl vytvořen novější verzí The Sims 4“

obsah vašeho adresáře uživatelských dat byl vytvořen novější verzí sims 4

Přiznejme si to, je na hovno, když se nám před obličejem objeví chyba, když se chystáme poprvé spustit hru. Nejen, že to zabije vzrušení z vyzkoušení nové hry, ale může to nakonec zničit celou naši náladu. Jak již bylo řečeno, hráči se dotazovali, že jejich Sims 3 hlásí chybu, jakmile se pokusí hru spustit. Podle nich se jim zobrazí chyba: „Obsah vašeho adresáře uživatelských dat byl vytvořen novější verzí The Sims 4.“ Pokud se vám zobrazuje stejná chyba, měli byste s tím udělat následující:

„Obsah vašeho adresáře uživatelských dat byl vytvořen novější verzí The Sims 4“

1. Odstranění složky pro uložení Sims

K této chybě obvykle dochází, když již máte určité uložené soubory pro Sims 4 a pokoušíte se hrát přes novější verzi hry. I když, pokud tomu tak je, měli byste být schopni problém vyřešit docela snadno.

Jediné, co musíte udělat, je dostat se do Dokumenty > Electronic Arts a najít složku Sims 4. Nyní můžete buď zkusit složku úplně smazat, přejmenovat ji na něco jiného nebo ji přesunout na jiné místo. Provedení jedné z těchto možností by mělo pomoci obnovit hru do funkčního stavu a nyní byste měli být schopni hru hrát.

2. Opravte hru

Pokud výše uvedený krok nefungoval, můžete zkusit hru opravit. Je možné, že máte nějaké poškozené nebo chybějící soubory, které způsobují problémy s hrou. Chcete-li to vyřešit, budete muset otevřít svého klienta Origin a najít hru Sims 4.

Zajímavé:  Jak stáhnout Sims 4 z disku do notebooku.

Klikněte pravým tlačítkem na hru a zkuste kliknout na „opravit hru“. Díky tomu Origin automaticky spustí detekci herních souborů a stáhne všechny poškozené nebo chybějící soubory. Po dokončení skenování zkuste spustit hru, abyste zjistili, zda problém přetrvává.

3. Přeinstalace hry

Pokud se vám stále nedaří zprovoznit hru, pak poslední věc, kterou můžete udělat, je provést kompletní přeinstalaci. Konkrétněji doporučujeme, abyste z počítače úplně odstranili všechny soubory Sims 4. Pamatujte, že po odinstalaci hry možná budete muset ručně odstranit několik souborů.

Jakmile budou tyto soubory odstraněny, zkuste nainstalovat novou verzi The Sims 4.

Bottom Line

Zobrazuje se při spouštění hry chyba „Obsah vašeho adresáře uživatelských dat byl vytvořen novější verzí The Sims 4“? Naštěstí lze problém vyřešit jednoduše podle pokynů, které byly uvedeny výše v článku!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»