News

Jak změnit oblečení, které váš Sim nosí v The Sims 4

Přizpůsobitelné kariérní oblečení
Autor Zerbu

Možnost změnit Simíkům pracovní uniformu. Přidává novou interakci „Změna pracovní uniformy“ do jakéhokoli dostupného šatníku. Po výběru uniformy dle vašeho výběru budou vaši Simíci automaticky nosit vybranou uniformu, když jdou do práce. Platí pro otevřené i uzavřené lomy.

Zároveň, i když bude Simík povýšen a dostane novou pracovní uniformu, formulář, který jste si nainstalovali, se neztratí a bude i nadále výchozím pracovním formulářem.

Instalace: rozbalený archiv obsahuje jeden soubor .package a jeden archiv .ZIP, oba umístěte do složky Mods, archiv nerozbalujte (ZIP)!

Jak změnit oblečení, které váš Sim nosí v The Sims 4

Změňte oblečení pomocí cheatů

It

Stejně jako u jiných problémů ve hře může použití cheatů vyřešit váš problém s oblečením. Nejprve povolte cheaty stisknutím „Shift+CTRL+C“ a zadáním testingcheats true .

Správný cheat, který můžete použít ke změně pracovního oblečení svých Simíků, je sims.modify_career_outfit_in_cas . Tím se otevře CAS a můžete si vybrat, jaké oblečení chcete, aby váš Simík nosil, pokud je v CAS k dispozici.

Všimněte si, že více hráčů hlásilo, že nemuseli zadávat testingcheats true a cheat stále fungoval. Je jen na vás, kterou variantu se rozhodnete vyzkoušet.

Změňte oblečení s CAS – žádné cheaty

Změna Simíka

Outfity v CAS můžete samozřejmě měnit i bez použití cheatů. Tato metoda však není spolehlivá a funguje nejlépe pro aktivní kariéru, jako je vědec, lékař nebo detektiv.

Zajímavé:  Jak změnit tvář Sim NPC v The Sims 4.

Zatímco je váš Simík v práci, najděte zrcadlo, klikněte na něj a vyberte možnost „Změnit Simíka“. Budete odvedeni do CAS a můžete zkusit vyměnit uniformu, kterou má váš Simík na sobě, za jinou.

Neexistuje však žádná záruka, že to vydrží a Simík se při příštím odchodu do práce nepřevlékne do předchozí uniformy. Někteří hráči také uvedli, že měli problémy se změnou oblečení Simíků při práci. Takže pokud je to i váš případ, možná budete chtít použít metodu cheat stejně.

Změňte oblečení pomocí modů

It

The Sims 4 hráči jsou kreativní a problémy ve hře řeší pravidelně. Jako takové má populární MC Command Center možnost „upravit kariérní oblečení“. MC Command Center je k dispozici online a umožňuje mnoho možností, které se neomezují pouze na přepínání oblečení.

Jak změnit oblečení NPC

V The Sims 4 pracuje detektiv.

Konečně se může stát, že jste spokojeni s pracovním oblečením, které vaši Simíci nosí, ale nelíbí se vám, co nosí jejich kolegové. Opět na to existuje cheat, který vám umožní změnit oblečení NPC.

Nejlepší a vyzkoušený způsob je povolit cheaty. Následně klikněte na dotyčného Simíka a přidejte ho do své domácnosti.

Jakmile se stanou členy domácnosti, můžete použít výše zmíněný cheat k otevření CAS a změnit Simovo oblečení. Poté stačí na Simíka znovu kliknout a odstranit je ze své domácnosti.

Další metodou je napsat sims.get_sim_id_by_name [Jméno] [Příjmení] . To vám dá vědět, jaké je ID Simíka.

Pro další krok budete potřebovat ID. Zadejte cheat „sims.modify_career_outfit_in_cas [Sim ID]“ a můžete změnit pracovní oblečení NPC.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»