News

Jak změnit cestu v Sims 4

Dobrý den, na jednotce „C“ nemám dostatek místa, ale to není otázka: mohu přesunout složku „Mods“ nebo „Electronic arts“ na jednotku „E“? Aby mi místo na disku C nezabíraly mody, jinak si s mody opravdu chci hrát! Když jsem jich nainstaloval několik, místo na jednotce „C“ se zmenšilo. Prosím, řekněte mi, zda je možné něco z výše uvedeného přenést na jiný disk. Mám piráta (není třeba psát: FU PIRATE!)

Nejlepší odpověď

Všechny mé dokumenty můžete přesunout na jiný disk a složka EA Games se přesune spolu s nimi. Klikněte pravým tlačítkem na moje dokumenty — vlastnosti — cílová složka — a tam je umístění konečné složky. Přepněte na jiný disk. To je vše. Už o tom psali někde na fóru, teď to budu hledat

IIa IIaStudent (159) před 11 měsíci
Liščí top
Jiné odpovědi

S největší pravděpodobností ne. Program obsahuje adresu složky s uložením na tomto disku. Můžete zkusit nainstalovat samotnou hru na jiný disk.

Bude stačit kliknout pravým tlačítkem na složku „Moje dokumenty“ na ploše, vybrat Vlastnosti a tam v poli Cílové umístění složky zadat nové umístění složky dokumentů. V důsledku toho zůstanou Dokumenty a Nastavení tam, kde byly, ale samotné dokumenty se přesunou na nové místo. Všechny normální programy (kancelář, moderní hry) to pochopí a budou si tam zapisovat své soubory.

Umět! můžete jednoduše vyjmout složku a vložit ji na jinou jednotku. Právě jsem zkontroloval, vše funguje jako předtím) hrajte s mody s potěšením!

Zajímavé:  Jak přestěhovat dům na jiný pozemek v The Sims 4.

Jak přesunout složku Mods na jiný disk, aniž byste přesunuli složku My Documents [The Sims 4]

Ikona kanálu Tajemství kreativní inspirace

Už vás nebaví mazat potřebné CC a mody, abyste si mohli stáhnout nové, jednoduše proto, že na disku C už nezbývá místo? Bojíte se přesunout složku „Dokumenty“, protože to může ovlivnit výkon jiných programů, které tuto složku používají? Je tu východ! Můžete jednoduše vytvořit odkaz na požadovanou složku! Jak to funguje: Na disku C vytvoříme odkazovou složku, která vede do složky Mods na jiném disku, to znamená, že prakticky všechny vaše mody a CC budou na disku D, ale hra si bude myslet, že jsou na disku C. Chcete-li přesunout složku Mods na jiný disk, musíte do příkazového řádku zadat následující: mklink /J „Cesta k umístění, kde je výchozí složka“ „Cesta k novému umístění“ Například: mklink /J „C :UsersVaše uživatelské dokumenty Elektronické uměníThe Sims 4Mods” „D: Mods“ Pokud máte Windows 11: mklink /J „C:UsersYour UserOneDriveDocumentsElectronic ArtsThe Sims 4mods“ „D:Mods“ Cesty ke složce lze zobrazit v jejich vlastnostech, karta Obecné – Použití umístění ✨

Chcete-li zanechat komentáře, přihlaste se

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»