News

Jak získat slávu v Sims 4 pomocí střihu videa

The Sims 4: Staňte se slavným přinesl zcela novou dovednost, Media Production! Dovednost mediální produkce má pouze 5 úrovní, takže je snadné ji dokončit a váš simík může vydělávat slušný příjem.

Ideální nálada pro dovednost mediální produkce

Každá dovednost v The Sims 4 má ideální náladu, která vám pomůže získat dovednost rychleji a pro mediální produkci je tato nálada inspirovaná. Existuje několik jednoduchých způsobů, jak se inspirovat, včetně promyšlené sprchy, použití lampy inspirované olovnicí a dalších.

Když je váš simík inspirován, nejenže získá své rychlejší dovednosti, může také vytvářet kvalitnější videa nebo písničky!

Jak získat dovednost mediální produkce

Existují dva způsoby, jak mohou vaši simíci získat dovednost mediální produkce, buď mixováním hudby, nebo vytvářením videí.

Míchání hudby

Chcete-li získat dovednost mediální produkce prostřednictvím mixování hudby, budete si muset zakoupit mix hlavní hudební stanice z režimu sestavení. Najdete jej v sekci elektronika > zvuk v režimu sestavení, nebo jej můžete rychleji najít pomocí vyhledávacího panelu.

Hudební stanice umožňuje vašemu simíkovi produkovat hudbu a přidávat do skladby různé efekty. Můžete přidat remixy a skutečně slyšet vytvářenou skladbu, což je zábavné. Můžete si dokonce spálit kopii, kterou si váš simík ponechá ve svém inventáři!

Až budete hotovi s tvorbou písně, můžete se rozhodnout, že skladbu vydáte. Pokud tak učiníte, bude váš simík každé ráno v 10:XNUMX na několik dní poskytovat denní licenční poplatky. To vám také poskytne podporu slávy, kterou lze nakonec použít k nákupu výhod slávy.

Zajímavé:  Jak získat zpět smazanou hru Sims 4.

Můžete vydat pouze jednu skladbu denně, ale vydáním těchto skladeb se stane nahrávací společnost, která nabídne vašemu simíkovi hudební nabídku. To vám pomůže vydělat více peněz na vaší hudbě, ale musíte zajistit, že vydáváte alespoň 2-3 skladby týdně, aby se vás nerozhodli zbavit.

Vytváření videí

Chcete-li získat dovednost mediální produkce prostřednictvím vytváření videí, musíte si zakoupit více zhlédnutí videostanice které lze nalézt v sekci různé elektroniky v režimu sestavení nebo pomocí vyhledávací lišty. Existují dvě verze videostanice, ale jediný rozdíl je v tom, že jedna má židli.

Můžete dokonce upgradovat video stanici, abyste získali lepší světla a lepší kameru, což zvýší kvalitu vašich videí. Existují také vylepšení šikovnosti, která vám mohou pomoci zvýšit vaši kvalitu.

Chcete-li vytvořit video, musíte jej samozřejmě nejprve nahrát. Je chytré trochu zkoumat trendy, abyste zjistili, co je populární. Pokud budete trendy sledovat, pomůže vám to vydělat trochu peněz navíc z licenčních poplatků za video.

Odtud můžete nahrát video a poté jej upravit a nahrát na simtube. Když postoupíte na úroveň mediální produkce, budete mít možnost přidat efekty nebo přechody.

Můžete také dělat věci, jako je odpovídat na komentáře, propagovat starší videa a také propagovat další video. Všechny tyto úkoly vám pomohou získat slávu a vydělat více peněz z vašich videí.

Když nahrajete video, začnete vydělávat denní licenční poplatky stejně jako při psaní knih nebo licencování písní s nástrojem. Přicházejí každý den v 10 hodin.

Úrovně dovedností mediální produkce

Na rozdíl od většiny dovedností má dovednost mediální produkce pouze 5 úrovní a byla by považována za vedlejší dovednost. Vaši simíci to tak zvládnou mnohem rychleji!

Zajímavé:  Jak chytit granátové jablko v The Sims 4.

Level One

Když váš simík jako první začne získávat dovednost mediální produkce, otevírá možnost začít mixovat hudbu pomocí hudební stanice mixmaster, vytvářet videa pomocí videostanice s větším počtem zhlédnutí a nahrávat video na dronu.

Úroveň dvě

Na úrovni 2 dovednosti mediální produkce váš simík nyní může přidat přechody k jejich videím na videostanici s větším počtem zhlédnutí. Je důležité si uvědomit, že přidání přechodů může ve skutečnosti vaše video zhoršit, takže jej používejte na vlastní riziko. Odemknete také novou skladbu na hudební stanici mixmaster s názvem Cesta Rooba.

Úroveň tři

Když váš simík dosáhne úrovně 3 dovednosti mediální produkce, bude moci do svých videí přidávat efekty, které mohou zlepšit kvalitu a zvýšit jejich hodnotu na licenčních poplatcích. Nyní můžete také spojit dvě nebo více videí do jednoho, ale nikdy jsem za to neviděl bonus a můžete vydělat více peněz pouze jejich nahráním samostatně. Váš simík také odemkne Jo skladbu na hudební stanici mixmaster.

Úroveň čtyři

Když váš simík dosáhne úrovně 4 dovednosti mediální produkce, budete moci produkovat nové skladby na hudební stanici mixmaster. Looling a Oopella. Získáte také některé zcela nové možnosti remixu, které můžete použít k vytvoření kvalitnější hudby. S video stanicí však nezískáte žádné nové interakce.

Level Five

Nyní, když váš simík zvládl dovednost mediální produkce, je mnohem méně pravděpodobné, že byste svá videa zničili přidáváním věcí, jako jsou přechody nebo efekty. Také se odemkne arribay a plonky zombray na hudební stanici.

Závěrečné myšlenky

Dovednost mediální produkce je jednou z nejsnáze využitelných dovedností ve hře a je to opravdu skvělý způsob, jak si vaši simíci vydělat peníze z domova. Využili jste ve hře dovednost mediální produkce? Pokud ano, dejte mi vědět své názory v komentářích!

Zajímavé:  Kde najít mapu v The Sims 4 na PS4.

Taylor O’Halloran

Hraji The Sims od vydání první hry, když mi bylo pouhých 5 let. Je to moje obrovská vášeň už dvě desetiletí a miloval jsem každou jeho minutu. Také miluji psy. A sendviče s grilovaným sýrem. A myslím, že já a Bob Pancakes bychom mohli být přátelé.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»