News

Jak získat odměny v The Sims 4 Cesta ke slávě

Téma: The Sims 4: Path to Glory – nový herní přírůstek

Promluvme si o Cestě ke slávě.

Naposledy upravil Akulina; 24.12.2018 v 06:49.

Bylo to dávno, dávno.
18.12.2018, 23:00 #46
offline
Administrátor, hlavní moderátor Sims

    „Čestný tvůrce seriálů podzim 2005, jaro 2006, podzim 2006“; Sims2-módní návrhář, zima 2006: dámské večerní outfity, dámská pyžama, dětské ležérní outfity; Sim je romanopisec; «Nejlepší architekt rekreačních pozemků a velkých domů»; „Modní návrhář The Sims 2, jaro 2006: večerní oblečení pro ženy a dívky, pánské neformální oblečení, léto 2007: neformální oblečení pro ženy, muže, dívky a chlapce, spodní prádlo + plavky pro ženy“; Volba administrátora: Nejlepší sekce roku 2007 „Sims Games“; Nejlepší moderátor sekce „Sims Games“ 2008, 2009; Nejlepší organizátor soutěží a kvízů 2008, 2009; Nejlepší herní moderátor 2009; Darling Forum 2009; Hlavní dobrovolník sekce Sims 2009; Nejlepší moderátor miXei.ru 2009; Za příspěvek k rozvoji fóra 2009, Pe

Registrace 10.01.2005/51,221/13,802 Adresa Volzhsky Zprávy 22,384 XNUMX Děkuji — XNUMX XNUMX; já — XNUMX XNUMX

Doplněk The Sims4: Path to Fame inspiroval tvůrce k vytvoření nového machinima založeného na slavném filmu „The Shape of Water“. Myslím, že to dopadlo velmi dojemně

Ty vypoulené oči ti moc sluší! ©

Zajímavé:  Jak otevřít domy v galerii Sims 4.

Uživatel poděkoval:

19.12.2018, 22:20 #47
offline
Administrátor, hlavní moderátor Sims

    „Čestný tvůrce seriálů podzim 2005, jaro 2006, podzim 2006“; Sims2-módní návrhář, zima 2006: dámské večerní outfity, dámská pyžama, dětské ležérní outfity; Sim je romanopisec; «Nejlepší architekt rekreačních pozemků a velkých domů»; „Modní návrhář The Sims 2, jaro 2006: večerní oblečení pro ženy a dívky, pánské neformální oblečení, léto 2007: neformální oblečení pro ženy, muže, dívky a chlapce, spodní prádlo + plavky pro ženy“; Volba administrátora: Nejlepší sekce roku 2007 „Sims Games“; Nejlepší moderátor sekce „Sims Games“ 2008, 2009; Nejlepší organizátor soutěží a kvízů 2008, 2009; Nejlepší herní moderátor 2009; Darling Forum 2009; Hlavní dobrovolník sekce Sims 2009; Nejlepší moderátor miXei.ru 2009; Za příspěvek k rozvoji fóra 2009, Pe

Registrace 10.01.2005/51,221/13,802 Adresa Volzhsky Zprávy 22,384 XNUMX Děkuji — XNUMX XNUMX; já — XNUMX XNUMX

Dovednost mediální produkce v The Sims 4: Rise to Fame

The Sims 4: Bring to Fame má novou dovednost – Skill mediální produkce. Tato dovednost je kreativní, její rozvoj je spojen s nahráváním hudebních stop a videí a inspirací je samozřejmě emocionální rozpoložení Simíka pro rychlejší zvládnutí dovednosti. A mimochodem, toto je jediná dovednost v The Sims 4, kterou nelze naučit z knih. Dovednost mediální produkce má pět úrovní, z nichž každá otevírá nové příležitosti:

Tři nové objekty vám pomohou zvládnout tuto dovednost: videosystém „More Views“, hudební centrum „Mix-Remix“ a dron pro vysílání. Podívejme se na každou podrobně.

Video systém „Více zobrazení“

Videosystém „Více zhlédnutí“ naleznete v režimu nákupu v sekci elektronikaDalší, stojí 1635 $ za základní sadu.

Videosystém je nutný pro nahrávání, úpravu a vydávání videí a také pro nahrávání video blogů. Čím vyšší jsou vaše dovednosti v oblasti mediální produkce, tím více příležitostí máte k vylepšení nahraného videa a nakonec získáte opravdu skvělé video vynikající kvality, které získá mnoho lajků a možná bude dokonce nominováno na cenu! No, kromě toho, vy sami dostanete za toto video více peněz!

Zajímavé:  Do které složky mám umístit doplňky pro The Sims 4.

Zpočátku má videosystém po kliknutí následující interakce:

  • Zlepšit.
  • Nahrávat video
  • Kupte si doplňkovou sadu.
  • Upravte osvětlení.
  • Publikovat novinky
  • Studujte módní trendy
  • Zobrazit video archiv

С interakce «zlepšit» vše je jasné, jedná se o vylepšení, které se provádí se zvládnutou mechanikou. Všechna vylepšení jsou uvedena v tabulce níže:

Interakce nahrávání videa zahrnuje:

  • Produktová recenze:
    • Gadgets
    • Hračky
    • kosmetické výrobky
    • Zábava (štěstí)
    • Ponižující příběhy (rozpaky)
    • inteligence (pozornost)
    • Rozzlobené tirády (hněv)
    • smutek (smutek)
    • Smích (hravost)
    • Tipy na lásku (koketnost)
    • důvěra (důvěra)
    • Zvýšená energie (vzrušení)
    • Inspirace (inspirace)

    Jakýkoli typ videozáznamu pomáhá Simíkovi vylepšit jeho charisma.

    Interakce „Koupit další sadu“ umožňuje dále vylepšovat videosystém, tentokrát však pro Simoleony, instalací nového vybavení.

    • Nový fotoaparát — 525 $
    • Nové osvětlení — 235 $

    Ale po instalaci všech těchto dalších funkcí se objeví ještě jedna věc:

    • JEŠTĚ VÍCE SVĚTLA – 525 USD

    Celkem spolu s instalací všech upgradů vyjde videosystém na 2929 dolarů. Není to levná zábava, že? Ale videosystém teď vypadá opravdu skvěle!

    Upravte interakci osvětlení zpočátku vám umožňuje vybrat si pouze ze čtyř možností osvětlení:

    • Chladný opar
    • Rozmazaný noční život
    • Teplé svítání
    • Světle bílé pozadí

    Ale po instalaci vylepšení „Light Remote“ si můžete vybrat z osmnácti barevných možností a upravit jas podsvícení, jak jsme zvyklí u běžných lamp:

    Interakce „Publikovat zprávy“. dát šanci:

    • Odpovědět na komentáře (+ ☆Slava)
    • Zvyšte zájem o nové video
    • Propagujte stará videa (pokud váš Sim již zveřejnil videa)

    Interakce „Prozkoumejte módní trendy“ mluví za vše – Simík zjistí, která videa jsou trendy a po čem je větší poptávka. Ale móda se mění, takže je třeba jednat rychle. A pokud je dnes seznam například tento:

    Pak se za pár dní může změnit a stát se jiným:

    Videa „Inspirace“, „Smutek“, „Štěstí“ a Recenze hraček z výše uvedených příkladů lze nahrát do videosystému „Více zhlédnutí“ pomocí možnosti „videoblogy“, když máte správnou náladu. Ale zbytek – Logic, Technological Review, DJ Skills a Media Production se nahrává pomocí dronu, ale o tom později.

    A poslední interakce — «Zobrazit archiv videa» Umožňuje vašemu Simíkovi přístup ke všem nahraným videím. Zpočátku lze videa pouze upravovat a publikovat, ale jak se dovednost vyvíjí, objevují se další příležitosti – přidávání přechodů a speciálních efektů.

    S videosystémem „Více zhlédnutí“ mohou pracovat i děti, jsou jim k dispozici všechny možnosti, jen s tím rozdílem, že při natáčení videa si děti zdokonalují Komunikaci a při práci s videomateriálem Kreativitu.

    Za každé video zveřejněné online budete dostávat denní tantiémy, a pokud zpočátku, kdy vaše schopnosti mediální produkce ještě nejsou vysoké, půjde o malé částky, později si budete moci vydělat docela slušné částky.

    Dron pro vysílání

    Vysílací dron je druhým novým objektem, který do hry přišel s doplňkem The Sims 4: Path to Glory a se kterým můžete natáčet videa a živě vysílat. V nákupním režimu v sekci Elektronika → Různé Můžete najít dva typy dronů: levnější „Upward“ Broadcasting Drone, který stojí 410 $, a dražší „World of Broadcasting“ Drone, který stojí 1249 XNUMX $.

    Rozdíl mezi nimi není jen v ceně. Dronu za 410 dolarů se velmi rychle vybije baterie a dron „Broadcast World“ má lepší původní kvalitu videa než dron „Up“. Pokud se tedy váš Simík rozhodne brát to s mediální produkcí vážně, nešetřete a okamžitě si vezměte drahé, nebo ještě lépe dva. K čemu je dron? Aby bylo možné natáčet video kdekoli, kdykoli a kdekoli. A moje ruce nejsou zaneprázdněné. Můžete natočit video blog „Skillful Hands“, pečlivé ořezávání figurky roztomilého králíčka před publikem, nebo video blog „Ať na zahradě nebo v zeleninové zahradě“, pečující o rostliny. Nebo natočte materiál na téma zdravého životního stylu v místnosti jógy nebo reportáž přímo z rybářského výletu!

    Velmi pohodlně. Kromě toho můžete vyslat dron, aby natočil jakoukoli postavu nacházející se ve vaší oblasti, má to však jednu nevýhodu: po vybití budete muset dron dlouho hledat, nevrací se domů. A s pomocí dronu můžete natočit nejslavnější a nejslavnější Simíky!

    A samozřejmě s pomocí dronu můžete organizovat živé vysílání, čímž zvýšíte počet svých odběratelů a slávu.
    Simíci, kteří si osvojili mechaniku, mohou pomocí upgradů vylepšit své drony:

    Hudební centrum «Mix-Remix»

    Pokud má váš Sim vynikající hudební sluch a miluje hudbu, pak je hudební centrum Mix-Remix to, co potřebujete. Najdete jej v nákupním režimu v sekci Záliby a dovednosti → Tvůrce. Stojí 1500 dolarů.

    Do hudebního centra není potřeba investovat – nevyžaduje žádné další vybavení, navíc nepotřebuje vylepšování a je ihned připraveno k práci a práce s hudebním centrem je velmi jednoduchá, stačí jen nachytat inspiraci a je to, můžete začít nahrávat novou stopu. Zpočátku je výběr skladeb malý, ale čím vyšší je vaše dovednost mediální produkce, tím více možností máte. Pokud vám rytmus vyhovuje, můžete skladbu ihned nahrát, nebo ji můžete ještě vylepšit výběrem akce „Remix track“, přidáním různých hudebních efektů, například kouzelné syntezátorové melodie nebo varhanních zvuků, nebo můžete udělat vše najednou. A opět platí, že čím vyšší dovednost, tím větší výběr. Každá skladba má své vlastní efekty, jejichž počet se bude zvyšovat s každou úrovní dovedností mediální produkce. Jakmile dokončíte nahrávání stopy, můžete ji uvolnit, aby si ji mohli poslechnout všichni uživatelé Simify.

    Nahrání a vydání stopy nezabere moc času — stopu nelze po nahrání upravit ani jinak vylepšit a zřejmě proto dochází ke cooldownu na vydání stopy.

    Shrnutí: Mediální produkce je jistě velmi zajímavá dovednost. Můžete to použít jako koníček i jako hlavní druh příjmu – pokud to děláte vážně, peníze, které dostanete, jsou velmi dobré a řádově vyšší než to, co Simíci vydělávají na vrcholu své kariéry (bez ohledu na to, co). . Vášeň pro mediální produkci navíc poskytuje příležitost zpestřit život Simíků a dokonce se stát slavnými. A nebuďte překvapeni, když po zveřejnění dalšího videa nebo hudební stopy váš Simík obdrží zprávu:

    Vše, co potřebujete vědět o slávě a slávě v The Sims 4

    Rozšiřující balíček The Sims 4 Path to Fame představuje mechaniku slávy. Ale sláva není jen o zbožňování fanoušků. Existují také nejrůznější výhody, vtipy a speciální interakce s celebritami. A Path to Glory není výhradně pro jevištní Simíky. Podobně oddané fanoušky si mohou získat i slavní kuchaři a slavní raketoví vědci. Existuje mnoho dalších příležitostí, jak jít cestou ke slávě, takže už nebudeme ztrácet čas povídáním a pustíme se do velkého průvodce o slávě, slávě a skrytých okamžicích.

    Hodnocení celebrit (úroveň hvězdiček)

    Nejprve musíte pochopit, jak se měří sláva Simíka, a to prostřednictvím systému hvězdných úrovní, který Simíkům při postupu ke slávě dává různé tituly.

    Jak se představit celebritám

    Simíci nemohou jen navázat rozhovory s celebritami a očekávat, že získají jejich kontaktní informace nebo se po hlavě ponoří do osobních vztahů.

    I když hráč Simíka nashromáždil nějakou vlastní slávu, nebude moci jednoduše pozdravit Simíka s vyšší hvězdnou úrovní. Budou muset použít «Zkuste se poznat.»

    Ve většině případů celebrita tento pokus odhodí nebo přímo ignoruje vašeho Simíka a tato celebrita se ani nezobrazí na panelu vztahů vašeho Simíka, jako většina ostatních Simíků, když se poprvé setkají.

    Některá rozšíření mohou toto snobské chování obejít, například když posedlí Simíci pozdraví celebritu prostřednictvím interakce „Welcome to StrangerVille“ v rozšiřujícím balíčku The Sims 4: StrangerVille.

    Váš Simík to také může obejít zvýšením své slávy a dosažením vyšší hvězdné úrovně, než tomu bylo dříve. Kdo ví, možná se tato celebrita bude plazit u nohou vašeho Simíka, až se příště setkají.

    Způsoby, jak získat slávu a slávu v The Sims 4

    Různé

    Zveřejňování příspěvků na sociálních sítích přináší Simíkům triviální slávu, ale je to dobrý způsob, jak zajistit, aby sláva vašeho Simíka nezmizela, pokud nemají žádné aktuální projekty nebo se na delší dobu nedostanou do centra pozornosti.

    Sesílání kouzel vám může přinést slávu, ale také poškodit vaši pověst v závislosti na tom, jaká kouzla váš Simík seslal.

    Licencování písní lze provést pouze jednou týdně na nástroj. Můžete si například licencovat tři skladby týdně, ale pouze jednu skladbu napsanou pro kytaru, housle a klavír. To se provádí pomocí průtokového boxu.

    Dovednosti a koníčky

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»