News

Jak volat síťové rozhraní v Sims 4

Podrobný pohled na uživatelské rozhraní v The Sims 4

GtiFg7c5jBQ

Například na tomto snímku obrazovky můžete vidět, že k dokončení jedné musíte provést 3 akce najednou:

  1. Získejte zahradnickou dovednost 5. úrovně
  2. Vyviňte 10 různých rostlin do úrovně 10
  3. Sklizeň z 20 různých rostlin
  • Panel Buy and Build Mode jste pravděpodobně viděli více než jednou. Příjemnou novinkou je vzhled vyhledávání, s jehož pomocí se nalezení požadovaného předmětu mnohem snadněji a rychleji urychlí.

7wWyBLhTo7o

Postranní ikony vám umožní seřadit všechny objekty tak, jak je potřebujete: můžete si vybrat obecný pohled a kliknout na prvky domu a přejít do příslušných sekcí; Můžete také použít klasické možnosti řazení „podle místnosti“ nebo „podle účelu“. Poslední tlačítko má na starosti rodinná zavazadla.

  • Panel dovedností po otevření vypadá takto. Každá dovednost má nyní svou barevnou ikonu a proces učení je jasně zobrazen jako zelená stupnice.

35SKX8by-Ck

Zlepšení znalostí vašeho Simíka doprovázejí pěkné grafické animace. V pravém horním rohu také obdržíte upozornění.

P6CpaqCZ01ModRkIxKtiH4

Úplný seznam dovedností naleznete zde.

  • Informační panel postavy se stal „lehčím“ kvůli nedostatku vkusu a znamení zvěrokruhu Simíků. Nyní tento panel zobrazuje proces stárnutí a existující charakterové rysy a ty získané postupem času vynikají zvláštním způsobem. Co znamená tlačítko s grafem, se zatím neví. Možná budou statistiky o celém Simově životě: jeho úspěších, osobním životě, kariéře atd.

0N6C8FiOUiU

  • Zavazadla nedoznala zásadních změn. Když najedete na předmět, jeho cena a název se stále zobrazí, ale když najedete na drahokam, semínko nebo jiný předmět, zobrazí se jeho vzácnost. Ikona diamantu zjevně otevírá sběratelský deník.
Zajímavé:  Jak odstranit jizvy z narozeného upíra v The Sims 4.

PELGA7OrbfA

  • Každá událost (ať už jde o splnění úkolu, nové vztahy, vylepšení dovednosti atd.) je doprovázena upozorněním. Jak jsme si již řekli, posledních 200 notifikací uvidíte po kliknutí na předposlední ikonku zprava v horní liště.

bkv46jiJCZA

8. Mimochodem, poprvé v The Sims je nějaký důležitý panel nahoře.

qVrJxKwjd-o

Byly do něj převedeny následující funkce:

1. Přejděte do režimu výstavby/životního režimu
2. Ukažte vzpomínky
3. Změňte úroveň (podlahu)
4. Zobrazit/skrýt stěny
5. Záznam videa a fotogalerie
6. Seznam upozornění
7. Ostatní

9. Kariérní (studijní) panel se stal mnohem pohodlnějším:

YdhC_O7CxOE

  • Nyní se zde zobrazuje nálada, ve které byste měli jít do práce nebo na trénink. Na druhém snímku obrazovky je „Zaostřeno“, což je celkem pochopitelné, protože ve škole se nemá odkývat
  • K dispozici je také stupnice, která ukazuje, v jaké fázi povýšení se nacházíte. Můžete také vidět malé cíle, které vás posouvají mnohem rychleji. Nikam nezmizely pracovní dny a víkendy, pracovní doba, stejně jako doba, po které si Simík půjde odsloužit svůj pracovní den.

Co si myslíte o novém designu uživatelského rozhraní?

2 komentář
Tamara Chunosova 27. listopadu 2019 v 05:27

ale nakonec, kecy, zůstává to stejné. aby nějak oklamali mozky hráčů, přidávají nejrůznější složitosti, čímž načítají hru, která se začíná zpomalovat, není možné to zjednodušit, jako v The Sims 3, zpřísnit potřeby pomocí myši .

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»