News

Jak zařídit pokoj v The Sims 4

V herním setu Interiér snů The Sims 4 vaše postavy se díky nové otevřené kariéře budou muset stát skutečnými interiérovými designéry a pro všechny, kteří si nedokážou představit život bez konstrukce a designu, na vás v režimu nákupu čeká mnoho nových předmětů, včetně nejrůznějšího modulárního nábytku a sekčních pohovek.

Vytvořte režim znaků

Režimu tvorby postavy dominuje skandinávský styl. Příjemné odstíny, nenápadné potisky, ale z nějakého důvodu moc radosti nezpůsobí. Možná je to dáno tím, že opět nabízíme další minisukně, zkrácené topy a roztrhané džíny. Nicméně pro spravedlnost je třeba říci, že existuje několik docela dobrých modelů pro ženy i muže. I když pro muže je jich mnohem méně. Mužský CAS je obecně trochu zklamáním — většina věcí vypadá na simce jako pytlovina. Pro ženy a muže přibylo také několik párů bot a docela krásné dámské doplňky — náušnice a náhrdelník. U pánských bot je ale ještě malý problém — pokud se tyto kozačky nosí společně s kalhotami ze setu, tak je trochu prořezávají. Existují také některé roztomilé předměty pro miminka a batolata. Co se týče účesů, je jich málo a téměř všechny jsou v té či oné míře podobné tomu, co je již ve hře.

Níže můžete vidět několik příkladů vzhledů pomocí položek ze sady, které vám poskytnou určitou představu o obecném stylu a barevném schématu.

Предпочтения

V patchi 1.75.125 z 27. května byla hra přidána preferenční systém postavy. Herní sada přidala ještě jednu kategorii — «Výzdoba». V něm si můžete vybrat, který z patnácti různých stylů interiérového designu se bude vašim postavám líbit nebo nelíbí.

Zajímavé:  Kde najít, který hmyz v The Sims 4.

Většinou se vám budou hodit pouze při práci interiérového designéra, kde váš Simík bude pracovat na projektu podle preferencí klientů. Ale i v běžné hře budou vaši Simíci pravidelně vyjadřovat své názory na situaci v domě podle toho, co se jim líbí a nelíbí.

Nové položky režimu nákupu

V této sadě je mnoho nových objektů. Možná dokonce hodně. Stejně jako u CAS je i zde patrná jednoduchost a stručnost skandinávského stylu. Dřevěné i textilní textury předmětů jsou provedeny v příjemných jemných barvách a všechny předměty se navzájem skvěle kombinují. Moc zajímavého dekoru tentokrát není, ale některé kousky jsou docela roztomilé, například nádherná figurka v podobě lamy, okrasných rostlin a nástěnných dekorací a milovníky maličkostí jistě potěší několik sad ozdobné boty.

Zvláštní radostí pro stavebníky budou dvě plnohodnotné kuchyňské linky. Víte, jak zřídka nás vývojáři rozmazlují tímto nábytkem — vždyť každá skříň a skříň je v podstatě až 11 samostatných objektů.

No a některé předměty v sadě stojí za zvážení podrobněji.

Modulární police

Za zmínku stojí především nový přírůstek do hry – kolekce modulárního nábytku Modular Life. Jedná se o kusy nábytku, které lze kombinovat a vytvářet tak jedinečná a kreativní řešení interiéru. V této kolekci najdete nejen stylové a moderní nástěnné police, ale také TV stolky, skříně, knihovny, rohové stolky a konferenční stolky — to vše lze kombinovat! Samozřejmě existují určitá omezení, například podlahové kusy nábytku lze kombinovat pouze s jinými modulárními podlahovými kusy. Totéž platí pro modulární nástěnné nábytkové kusy – pouze se k sobě hodí.

První položka v kombinaci objektů je považována za originál. Každá další položka, ať už je to police nebo jiný kus nábytku, se stane podřízenou této výchozí položce — princip je naprosto stejný jako například u jídelního stolu a židlí. Na kterýkoli kus nábytku z kombinace najedete, původní kus bude zvýrazněn blikajícím obrysem. Díky tomu můžete vždy snadno přesunout a odstranit jakékoli položky ve svazku. A uchopením původního objektu myší můžete přesunout nebo odstranit celou skupinu najednou.

Zajímavé:  Jak vstoupit do The Sims 4 bez původu.

Chcete-li filtrovat položky, které lze kombinovat do kombinací, jednoduše zadejte do vyhledávacího pole v režimu sestavování klíčové slovo „module“ a stiskněte klávesu Enter.

Sekční pohovky

Toto je jedna z nejvíce dlouho očekávaných nových funkcí ve hře. Můžete vytvářet pohovky v různých tvarech a konfiguracích díky možnosti vybrat si z osmi různých možností pro každý ze dvou typů pohovek. Tento systém je podobný rozhraní pro nastavení kuchyňských skříněk a skříněk, takže nebudete mít žádné potíže. Kromě toho přicházejí také se dvěma novými variantami pohovek (4 modifikace pro každou), které lze buď připevnit k pohovce, nebo umístit samostatně a postavy na nich mohou relaxovat a spát jako na lenoškách. Bohužel v tuto chvíli jsou sekční sedací soupravy dostupné pouze pro majitele sestavy „Interiér snů“, ale v budoucnu mohou být přidány k základní verzi.

Varné desky a trouby

Poprvé se ve hře objevily samostatné varné desky a trouby. Tato sada přidává dva typy varných desek a dvě samostatné trouby.

Ve hře je i další novinka – dva elektrické sporáky, které lze umístit na kuchyňskou skříňku. K dispozici jsou pro ně všechny recepty, které lze vařit v troubě. Bohužel je nelze použít na univerzitních kolejích, i když to simguruové při odpovědích na otázky hráčů zmiňovali. Nejspíš se jen mýlili.

dětský stan

Nový hrací stan pro miminka a děti. Mohou v něm spát, podřimovat a hrát si — sami nebo spolu. Zároveň se budou rozvíjet fantazijní schopnosti u dětí a kreativní schopnosti u dětí. Mimochodem, stan můžete dát do zavazadla své postavy a vzít si ho s sebou kamkoli.

Dospělé postavy se mohou ve stanu vydávat za monstra a děsit děti a batolata. Děti si z toho odnesou strachovou náladičku a ti nejmenší budou zlobit a nebudou si chtít ještě chvíli hrát ve stanu. To ale samotného „monstra“ velmi pobaví. Pokud máte nainstalovaný doplněk „Kočky a psi“, pak budou moci vaši mazlíčci autonomně vstoupit do stanu a spát v něm.

Zajímavé:  Jak nakrmit ducha ambrózií v The Sims 4.

Kariéra interiérového designu

Už vás nebaví hrozná výzdoba vašich sousedů? Chcete se o svůj dokonalý vkus podělit s celým světem? Pak je čas začít s kariérou interiérového designéra! Interiéroví designéři promění sny klientů o renovaci ve skutečnost v jedné zakázce!

Kariéra interiérového designéra je otevřená kariéra na plný úvazek. Existuje pouze jedna specializace a deset úrovní. Pokud jde o design, je to trochu podobné kariéře herce z doplňku Path to Glory — abyste mohli jít do práce, musíte nejprve vybrat práci na částečný úvazek pomocí speciálního tlačítka na panelu kariéry -. Práce na částečný úvazek mohou být na obytných i veřejných pozemcích. Seznam dostupných typů pozemků závisí na instalovaných doplňcích. Všechny projekty, rezidenční i komerční, jsou rozděleny do čtyř typů – renovace pokojů, renovace podlahy, přidání pokoje a přidání patra. Při renovaci rezidenčních nemovitostí se úkoly mohou pohybovat od renovace libovolné místnosti dle vašeho výběru až po renovaci nebo přidání konkrétního typu místnosti.

Varování! V době psaní recenze Jsou problémy s přidáním podlahy — v některých domech to prostě nejde přidat, takže prozatím je lepší dokončit takové projekty tím, že pošlete svého Simíka do práce sami. Ostatní hráči měli potíže s dokončením projektu přidání místnosti, ale naštěstí se to vyřešilo.

Jako v každé otevřené kariéře si můžete vybrat, zda pošlete svou postavu, aby provedla rozkaz samostatně, nebo půjdete s ní. Pokud se rozhodnete připojit k postavě, půjdete na schůzku s klientem do oblasti, která potřebuje opravu. Tam můžete své postavě pomoci s opravami plněním pracovních úkolů ze seznamu na panelu kariéry. Pokud jde Simík do práce sám, pak se stejně jako v jiných lomech tohoto typu včas vrátí se zvýšenou produktivitou práce a platbou uvedenou v úkolu.

Zajímavé:  Jak vyrobit bylinnou tinkturu The Sims 4.

Jedním z rysů kariéry je, že kromě škály produktivity je na panelu další škála související s profesionální pověstí designéra. Úspěšné projekty ji zvýší a neúspěchy ji odpovídajícím způsobem sníží. Čím vyšší měřítko, tím lepší pověst vašeho designéra a tím více peněz a prestižních projektů vám bude nabídnuto a tím vyšší je šance na dobré hodnocení zákazníků. Pokud máte nainstalovaný doplněk Path to Fame, pak s vysokou úrovní reputace budete moci provádět opravy v domech slavných.

Inu, cesta k úspěchu začíná poznáním klientů a jejich preferencí. Komunikujte s nimi, ptejte se na jejich názor, nabízejte svá řešení — veškeré interakce s klientem nutné pro úspěšnou práci jsou označeny ikonou kariéry a pro pohodlí je najdete ve speciální sekci „Interiérový designér. “ v komunikaci Jídelní lístek. Snažte se věnovat velkou pozornost tomu, co se jim líbí a co nechtějí v interiéru vidět a uspějete. Pokud se jim totiž renovace nebude líbit, utrpí tím reputace designéra a za práci nedostane peníze. Kvalita opravy může dokonce ovlivnit pocity klienta k vašemu návrháři.

Samotný proces renovace je jednoduchý — otevřete režim výstavby a změňte interiér v souladu s tématem objednávky, preferencemi, omezeními a stanoveným rozpočtem — pro pohodlí budou všechny potřebné informace před vašimi očima. Mimochodem, pokud kliknete na ikony předvoleb, dostanete seznam položek, které jim odpovídají. Velmi pohodlně.

Další zajímavostí kariéry interiérového designéra jsou fotografie zařízení před a po rekonstrukci. Jakmile budete připraveni ukázat klientovi výsledek, přehraje krátké video s fotografiemi, které jste pořídili. Vypadá to velmi cool.

No, poslední akord demonstruje výsledek klientovi. Můžete mít velké představení nebo ho nechat, ať si to prověří sám. Domluvením přehlídky můžete klientovi ukázat nový interiér a zjistit, co si o něm myslí. Poté, co si klient prohlédne vaši odvedenou práci, bude moci učinit konečný verdikt. Mimochodem, pokud jste během projektu doprovázeli svého Simíka, výsledek vaší práce se uloží do aktuálního uložení hry.

Začínající dekoratéři berou na vědomí — nemusíte kompletně předělávat interiér klienta; stačí přidat pár věcí, které se klientům líbí, nebo odstranit něco, co je dráždí, a výsledek bude většinou vynikající.

Každá úspěšně dokončená zakázka vás přibližuje k úspěchu. Čím více zkušeností budete mít, tím pestřejší budou vaše objednávky. A díky své vysoké profesionální pověsti budete mít více příležitostí – budete inzerováni svým přátelům, znovu pozváni a dokonce dostanete druhou šanci, pokud neuspějete. Také by vás mohl zajímat televizní kanál „Interiér snů“. A ti nejslavnější návrháři budou moci spolupracovat s různými značkami a propagovat jejich produkty a používat je ve svých projektech.

Zajímavé:  Jak zobrazit doplňky v The Sims 4, pokud jsou v dokumentech.

TV kanál «Dream Interior»

Sledování kanálu „Dream Interior“ dodá interiérovým designérům sebevědomí a všem ostatním inspiraci. Kromě toho budou Simíci rozvíjet mechanické dovednosti sledováním pořadů na tomto kanálu.

Nejlepší nebo nejhorší z vašich projektů lze zobrazit na kanálu Dream Interior v pořadech „Úplné selhání“ nebo „Vše má své místo“. O této události určitě dostanete upozornění, tak si to nenechte ujít.

V pátek ve 20:00 bude v seznamu kanálů k dispozici speciální pořad „Úplné selhání“ nebo „Vše na svém místě“. Simík po zhlédnutí obdrží odpovídající moodlet a telefonát od kamaráda nebo klienta s gratulací. no, nebo se sarkastickým komentářem — podle toho, v jakém programu byla vaše práce prezentována. Samotné video bude bohužel standardem pro kanál „Dream Interior“.

Závěr

Herní set Interiér snů The Sims 4 se odlišuje od ostatních DLC tohoto typu, protože je zaměřen spíše na hráče, kteří dávají přednost stavění. Hratelnost v podobě nové aktivní kariéry a několika nových interaktivních objektů, i když jsou přítomné, se nezdá být v měřítku herní sestavy dostačující. Kariéra interiérového designéra je samozřejmě docela zajímavá, ale opět je navržena pro lásku hráčů ke konstrukci a dekoraci. Vývojáři se snažili nedostatek hratelnosti kompenzovat přidáním nových možností v režimu nákup/výstavba, o které hráči dlouho žádali, ale bohužel to neřeší problém samotné hratelnosti. Abych byl upřímný, pokud jde o zajímavou hratelnost, „Interiér snů“ je mnohem horší než ještě dřívější sady, jako jsou „SPA Day“ nebo „In a Restaurant“. O StrangerVille nebo dokonce Batuu ani nemluvě. Ale přesto ti, kteří rádi staví a zařizují život svým Simíkům, zde jistě najdou spoustu nových příležitostí a hru si užijí.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»