News

Jak zalidnit město v The Sims 4

Na YouTube často vidím videa jako „Postavil jsem Newcrest“. Prosím, řekněte mi, jak vybudovat město a zalidnit ho svými rodinami. V hlavním menu hry jsou pouze tlačítka „nová hra“ a „načíst hru“ Jak otevřít města a začít stavět bez vytvoření nové rodiny? Prohledal jsem celý internet a nikde nic! Nebo když hrají dynastii, říkají: «Podívej, tohle je moje postava, stvořil jsem ho, ale jak můžeš hrát za jednu postavu, ale zároveň vidět postavu, kterou jsi vytvořil.» Možná jsem hloupý? Jen nechápu, jak to udělat, abych mohl jen postavit a zalidnit město, a ne hrát za jednu jedinou rodinu

Hlasujte pro nejlepší odpověď

Na prázdných pozemcích můžete stavět domy a poté do nich přesouvat Simíky. Aby se rodina stala nehratelnou, stačí ji přesunout na seznam nehratelných rodin.

**Vika**Znalec (323) před 5 lety

Anna YaritskayaStudent (220) před 1 rokem

Jak jej mohu přidat do tohoto seznamu?

TS4 Vytvoření města v The Sims 4

V Oasis Springs je dobré počasí.

Přemýšleli jste někdy o tom, zda si můžete v The Sims 4 postavit své vlastní město? Bohužel, neexistuje žádný městský editor, který jste použili v The Sims 3, ale nikdo nezrušil let fantazie s tím, co máme v The Sims 4. Vezměte v úvahu, že The Sims 4 otevřeli neuvěřitelné možnosti pro stavbu nejen originálních budov v oblastech od ruského kola po školu Bradavic, ale i samotných měst. Na blogu musíte být přihlášeni, abyste viděli tento odkaz, jsou uvedeny zajímavé tipy na stavbu tematických měst.

  • The Sims 4
  • Prázdné mapy měst
  • Přístup k internetu pro stahování z galerie
  • Některé úpravy
  • Trochu představivosti
Zajímavé:  Jak zvýšit kalony v The Sims 4.

Začít od začátku

14435541_f496.jpg

Budete potřebovat úplně prázdné město

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»