News

Jak zahradničit v The Sims 4

Jak je jednoduše zasadit na záhon? Zakoupil jsem semena pomocí počítače a chci je zasadit ze Simova zavazadla, ale je tam napsáno „abyste je mohli zasadit, musíte je přesunout do světa“ a vedle tlačítka „přesunout do světa“, ale kde se nachází? Jak zasadit rostliny? Jak se o ně starat?

Hlasujte pro nejlepší odpověď

Vezměte semínka myší a přetáhněte je na místo, kde je chcete zasadit, a uvolněte je. Poté bude ležet na zemi a vy na něj kliknete a objeví se nabídka „rostlina“.

Zahradnictví v The Sims 4 není jen příjemný a vzrušující proces, ale také skvělý pomocník pro vaření vašich Simíků a dobrý příjem z prodeje plodin. Obrovská škála zeleniny, ovoce, bylinek a květin zpestřuje hru a sbírání exotických rostlin se promění ve skutečné hledání! Dnes vám povíme o všech aspektech zahradničení: od toho, jak vylepšit své dovednosti, až po hledání velmi vzácných rostlin

1. Prostudujte si knihy o dovednosti, které lze zakoupit prostřednictvím knihovny (možnost „Koupit knihy“).
Práce na zahradě. Svazek 1. Voda, světlo a špína
Práce na zahradě. Svazek 2. Zahradník a zahradničení
Práce na zahradě. Svazek 3. Podivná a zakázaná genetika rostlin

Vezměte prosím na vědomí, že své dovednosti můžete upgradovat pouze pomocí knih do úrovně 9. Pro dosažení maximálních výsledků se bez praxe neobejdete.

2. Přímá péče o rostliny na zahradě (zalévání, sklizeň, hnojení, pletí atd.). Během sklizně můžete čerpat jak na domácím pozemku, tak na veřejných pozemcích.

Poznámka: Jakmile váš Simík začne zahradničit, automaticky získá dovednostní úroveň 1, protože všechny dovednosti nemají v The Sims 4 úroveň 0.

Zajímavé:  Kde najít glamour stůl v The Sims 4.

Úroveň 1 — Simíci mohou sázet rostliny, zalévat, plevel, sprejovat brouky a sklízet.
Úroveň 2 – Jednou za pár dní mohou Simíci použít u rostliny možnost Podporovat růst (dříve Grow) ke zlepšení její kvality. Díky růstu bude úroda z takových rostlin kvalitnější a dražší. Postava může také studovat zahradnictví prostřednictvím počítače (možnost „Síť“ — „Výzkum“ — „Studium zahradnictví“) a tím se naladit na pozornost.
Úroveň 3 – Nyní můžete rostliny hnojit, abyste jim pomohli rychleji růst. Jako hnojivo můžete použít trávu, květiny, zeleninu, ovoce, houby a ryby, které máte v inventáři.
Úroveň 4 – Simíci mohou „Promluvit si s rostlinou“, aby zvýšili svou komunikační schopnost.
Úroveň 5 — nyní bude postava moci „vystřelit“ (odříznout výhonek z rostliny), „roubovat“ (zkřížit odebíraný výhonek s jinou rostlinou). K dispozici je také volba ořezávání bonsaje.
Úroveň 6 – Ostatní Simíci mohou pochválit zahradu vašeho zahradníka.
Úroveň 7 – postavy budou moci „Tend for the Garden“ (Simík automaticky zalévá a pleje všechny rostliny v zahradě). Kromě toho jsou farmová semena k dispozici prostřednictvím počítače a zahradních květináčů.
Úroveň 8 – můžete „Znovu vypěstovat listí“ za 50§ na ořezaných bonsajích, abyste změnili jejich tvar, a také „Přivést rostlinu zpět k životu“ za 100§, pokud uhynula (rostlina se vrátí do fáze semenáčku).
Úroveň 9 – Nejsou zde žádné speciální funkce, Simíci se jednoduše starají o zahradu efektivněji a efektivněji.
Úroveň 10 – podobně jako úroveň 9, simík jednoduše zvyšuje efektivitu zahradničení.

The Sims 4 Podrobný průvodce zahradnictvím

Začneme tím, že zahradničení pokryjeme úplnými základy, které se budou hodit těm, kteří teprve začínají, a postupně přejdeme ke složitějším procesům, jako je křížení, pěstování dokonalých rostlin a mnoho dalšího. Zvážíme také změny v získávání rostlin z režimu nákupu.

Zajímavé:  Kde žije anvi meshram sims 4.

Proč je zahradničení nutné?

Dovednost Zahradník vám nabízí možnost pěstovat rostliny na prodej, používat je jako přísady pro vaše pokrmy, a tím zlepšovat jejich kvalitu a doplňovat vaši zahradnickou sbírku. Některé odrůdy rostlin lze také použít jako návnadu pro rybolov.

Použití cheatů

Můžete zvýšit úroveň svých dovedností. Chcete-li to provést, použijte kombinaci kláves Control+Shift+C, poté v okně, které se otevře, napište testingcheats a stiskněte enter. Nyní můžete použít příkaz stats.set_skill_level major_gardening x, kde x je úroveň zahradnické dovednosti, kterou chcete získat (od 1 do 10)

Přehled změn v zahradnictví

Spolu s vydáním rozšíření The Sims 4 Seasons byl vydán i nový bezplatný patch, ve kterém byl systém zahradnictví komplexně přepracován. Za prvé, rostliny nyní potřebují méně vlhkosti, takže musíte zalévat mnohem méně často. Oblast použití má nyní také zavlažování a plení. Základní velikost zóny je jedna čtvercová buňka (její velikost vidíte v konstrukčním režimu). Jak se vaše dovednost zvyšuje, tato zóna se zvětšuje. Všechny tyto změny značně usnadňují péči o rostliny. Úroveň kvality rostlin je nyní 5, nikoli 10, ale postupuje pomaleji, takže úplné zlepšení bude trvat přibližně stejně dlouho. Další příjemná věc je, že nyní lze rostliny prodávat nejen ze zásob.

Vlastnosti a aspirace pro zahradničení

  • Miluje přírodu – Zvyšuje radost vašeho Simíka, když je venku. Pomáhá udržovat dobrou náladu při zahradničení a dobře se hodí k následujícímu povahovému rysu.
  • Genius – Pomáhá Simíkovi zůstat déle soustředěný. Velmi užitečné pro zahradnictví, výrazně urychluje růst dovedností.
  • Obecně platí, že jakékoli jiné charakterové rysy se vejdou do třetího slotu, ale pravděpodobně je přesto budete chtít věnovat osobnosti svého Simíka.
  • Botanik na volné noze je pro zahradníka nejlogičtější a pravděpodobně přirozenou volbou snahy. Po uzavření seznamů sbírek budete moci získat velké množství bodů štěstí za nákup potřebných odměn. Ano, tato touha vám moc nepomůže se samotným sběrným procesem, ale pomůže se sběrem ostatních. Na začátku hry si můžete vybrat něco praktičtějšího a v průběhu hry přejít na nerda
Zajímavé:  Jak číst knihu dítěti v The Sims 4.

Rozvoj zahradnictví

Zahradnictví má 4 základní dovednosti – sázení, plení, zalévání a sklizeň. To jsou základní úkony pro péči o rostliny bez nich rostliny jednoduše zemřou. Otevírají se na první úrovni povolání, takže k jejich získání stačí koupit a zasadit semena nebo je jednou sklidit ve veřejných sklenících nebo někde ve volné přírodě. Alternativní možností je koupit a přečíst knihu o zahradničení. Jak budete zvyšovat své zahradnické úrovně, budete mít k dispozici nové dovednosti:

  • Úroveň 2 – Nyní se můžete naučit zahradničit na počítači. Díky tomu se lépe soustředíte, čímž se zvýší množství zkušeností, které získáte ze zahradničení.
  • Úroveň 3 – otevírá možnost hnojit rostliny, čímž urychluje jejich zlepšování.
  • Úroveň 4 – otevírá přístup k semenům sezónních rostlin, jaro a podzim. Váš Simík nyní také může komunikovat s rostlinami. To vám umožní současně uspokojit potřebu komunikace a modernizovat vaše zahradnictví.
  • Úroveň 5 – poskytuje přístup k sezónním semenům, zimním a letním. Odemyká také dovednosti potřebné ke křížení rostlin, což vám umožní získat rostliny, které nelze získat jinak.
  • Úroveň 6 – zóna plevele se zvětšuje na okolní rostliny. Ostatní Simíci nyní mohou chválit vaši zahradu.
  • Úroveň 7 – otevírá se schopnost „starat se“ o zahradu. Umožňuje Simíkovi samostatně propíchnout a zalévat celou zahradu najednou. K tomu stačí kliknout na jednu rostlinu a Simík se postará o ty rostliny, které to potřebují, což značně usnadňuje péči o zahradu. Ale stejně je musíte přihnojovat a sklízet sami. Otevírá také přístup k novým balením semen – vypěstovaných na farmě a neobvyklé kvality.
  • Úroveň 8 – otevírá se možnost prodat mnoho rostlin přímo ze záhonů, což urychluje příjem peněz. Můžete také utratit 50 dolarů za opětovné pěstování listů na bonsajích.
  • Úroveň 9 – zvyšuje účinnost automatického odplevelování a zavlažování.
  • Úroveň 10 – otevírá se přístup ke vzácným balíčkům semen. Stojí tisíc dolarů, mají širokou škálu dvou, ale přesto je to dobrý způsob, jak přidat do sbírky.
Zajímavé:  Jak najít dron v The Sims 4.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»