News

Jak začít vytvářet zprávy v The Sims 4

Jak připravit méně důležité zprávy v The Sims 4. Nastavení zpráv v Sims 4

Hlášení je klíčovou funkcí ve hře Sims 4. Ale co když je nutné připravit sekundární zprávy důležitost? Neboj se, tato možnost je k dispozici, dokud nevyberete specializacea lze je snadno nastavit v nabídce Kariéra. By měl značkaže provádění této funkce pomáhá zlepšovat dovednosti logika a psaní.

Prozkoumejte příslušnou sekci kliknutím na odkaz:

Jak optimalizovat vzorce v tabulkách Sims 4

Jak se vrátit ke své rodině po univerzitě v Sims 4

Jak maximalizovat potřeby postav v The Sims 4

Jak odejít do důchodu v Sims 4

Užitečné tipy a závěr

☝️ Ohodnoťte prosím kvalitu informací v článku!

Hra The Sims 4 má schopnost připravovat méně důležité zprávy. Tuto možnost lze použít před výběrem specializace. Chcete-li použít tento nástroj, musíte v počítači otevřít nabídku „Kariéra“. Dále je třeba vybrat položku „Příprava zpráv sekundární důležitosti“. Tato možnost pomáhá zvýšit logiku postavy a schopnosti psaní. Příprava zpráv druhořadého významu má ekonomickou hodnotu. Umožňuje postavě vydělávat peníze navíc plněním úkolů hlášení. Také pokud postava pracuje v obchodní oblasti, bude tato možnost hlášení důležitější pro její kariérní růst. Celkově je Minor Reporting užitečným nástrojem pro vývoj postav v The Sims 4.

Optimalizace vzorců v tabulkách

Pokud se vaše postava chce stát odborníkem na optimalizaci vzorců v tabulkách, může si vybrat tuto specializaci a provést tuto funkci v nabídce Kariéra. To také pomůže zlepšit vaši dovednost programování postav. Chcete-li uspořádat schůzku s kolegy po telefonu, můžete si vybrat specializaci «Manažer» a použít kartu «Práce» v telefonu.

Zajímavé:  Jak nacvičit řeč v The Sims 4.

Návrat k rodině po univerzitě

Podle zpráv komunity Sims 4 se postavy mohou vrátit do herní rodiny po absolvování univerzity. K tomu si postavy musí vybrat stejnou kolej a nastěhovat se do ní. Poté, co se první postava ubytuje na koleji, můžete se vrátit do herní rodiny a poslat tam druhou postavu a tak dále.

Maximalizace potřeb postavy

Dobrá hra v Sims 4 je hra, která maximálně uspokojuje potřeby postav. K tomu můžete použít příkaz fill_commodities_household, který uspokojí maximální potřeby všech tvorů v domě. Příkaz sims.remove_all_buffs navíc pomůže odstranit panel nálady postavy.

Charakter odchodu do důchodu

Stejně jako v předchozích hrách mohou postavy v The Sims 4 odejít do důchodu. To lze snadno provést pomocí telefonu.

Tipy na složitosti hraní The Sims 4

  • Chcete-li, aby byly postavy více společenské, můžete použít příkaz social.disable_all_buffs, který odstraňuje negativní efekty ovlivňující sociální dovednosti postav.
  • Postavy si mohou přivydělávat plněním úkolů, které se objevují na nástěnce po městě.
  • Hráči si mohou stáhnout modifikace, které vylepší herní zážitek, včetně textur, personalizovaných dekorací a nových funkcí ovládání postavy.
  • Vytvoření dobrého domácího designu je v The Sims 4 velmi důležité. Pomocí různých kusů nábytku a dekorativních předmětů můžete vyjádřit svou kreativitu a zlepšit funkčnost svého domova.

Závěr

V The Sims 4 je mnoho důležitých funkce и jemnosti, což může hráči pomoci získat ze hry maximum. Některé z nich zahrnují přípravu zprávy, optimalizace vzorců v tabulkách a používání telefonu pro organizaci setkání a odchod postavy do důchodu. Uplatňování strategií ke zlepšení sociální dovednosti a splnění potřeb postav pomůže zlepšit kvalitu hry.

Jak vytvářet zprávy v The Sims 4 (obchodní kariéra): funkce, tipy a chyby

Sestavování zpráv v Sims 4 je jedním z úkolů, které vyvstávají ve fázi kariérního růstu v podnikání. Abyste postoupili ve své kariéře, nestačí jednoduše poslat svého Simíka do práce a „tvrdě pracovat“ každou směnu. Chcete-li vybudovat kariéru, musíte splnit úkoly, které najdete na stejnojmenném panelu.

Zajímavé:  Jak udělat z postavy kouzelníka v The Sims 4.

Jak vytvářet zprávy v Sims 4 (kariéra)

V tomto článku se blíže podíváme na to, jak vytvářet zprávy v The Sims 4, proč tuto akci provádět a jaká bude odměna za vaše úsilí.

Jak to funguje

Často vyvstává otázka: proč provádět úkoly, když SIM karta funguje a automaticky zlepšuje požadované dovednosti. V The Sims 4, stejně jako děti dělají domácí úkoly po škole, musí dospělí trávit čas prací doma, aby uspěli.

Když si zvolíte „podnikatelskou“ kariéru, váš Simík získá první ze šesti pozic „laboratorní asistent-pošťák“. Otevřeno je od 9:00 do 17:00. V souladu s tím musíte mít čas na hlášení buď brzy ráno, nebo po práci.

Zprávy v The Sims 4 budete muset vytvářet v následujících fázích své obchodní kariéry:

  • laboratorní asistent-pošťák;
  • Sekretářka
  • asistent manažera;
  • Regionální manažer;
  • senior manažer.

Tento úkol musí být splněn každý den. O fázi postupu se můžete dozvědět na panelu „Kariéra“ v pravém dolním rohu.

Mohou existovat tři fáze:

  1. «Nezačal»
  2. «Zahájeno»
  3. «Dokončeno.»

Pokud úloha probíhá, může být také možnost „25/50/75 % připraveno“.

Jak vytvářet zprávy v Sims 4 (kariéra)

Dále, když se pohybujete po kariérním žebříčku, budete požádáni, abyste si vybrali větev „Investor“ nebo „Manažer“. Zde se změní „domácí úkol pro dospělé“. Investor bude muset „prozkoumat akcie“ a manažer bude muset provést „pracovní hovory“.

Jak je skládat

Pokud máte potíže s dokončením této akce, zde jsou pokyny, jak vytvořit zprávy v Sims 4. Chcete-li to provést:

  1. Klikněte na svůj počítač nebo notebook a dvakrát vyberte „Další možnosti“. Jak vytvářet zprávy v Sims 4 (kariéra)Jak vytvářet zprávy v Sims 4 (kariéra)
  2. Další je „Síť“. Jak vytvářet zprávy v Sims 4 (kariéra)
  3. Klikněte na „Generovat přehledy“. Ikona kufříku označuje, že se jedná o úkol pro vybranou kariéru. Jak vytvářet zprávy v Sims 4 (kariéra)

Poté Simík přejde k provedení akce a po dokončení se vedle úkolu na panelu kariéry zobrazí odpovídající stav.

Jak vytvářet zprávy v Sims 4 (kariéra)

Úkol „Vytvářet zprávy“ v The Sims 4 musí být dokončen jednou před zahájením práce. O jeho 100% dokončení svědčí i nápis, který se objeví, pokud to zkusíte znovu.

Zajímavé:  Jak přidat dlc do sims 4.

Jak vytvářet zprávy v Sims 4 (kariéra)

Časté chyby

Stav není aktualizován

Někdy se objeví chyba, že i když Simík podal hlášení v Sims 4, stav na panelu se nezmění. Pokud navíc pošlete postavu do práce se sbaleným stavem, její úspěšnost se nesníží.

Toto je vizuální závada, kterou lze ignorovat. V případě častých chyb pomůže restart hry nebo reset do továrního nastavení.

Chybí akční tlačítko

Pokud nemůžete najít tlačítko pro provedení akce „Vytvořit zprávy“ v Sims 4, ujistěte se, že:

  • vybrat správného člena rodiny,
  • Dům nebo byt má potřebné vybavení: počítač nebo notebook.

Pokud žádný není, můžete jej zakoupit ve stavebním režimu. Pro tohle:

  1. Chcete-li začít, vyberte kartu „Položky podle místnosti“. Jak vytvářet zprávy v Sims 4 (kariéra)
  2. Přejděte do sekce „Účet“. Jak vytvářet zprávy v Sims 4 (kariéra)
  3. Než si koupíte počítačové vybavení, měli byste si koupit stůl a židli. Jak vytvářet zprávy v Sims 4 (kariéra)
  4. Položte vybrané zařízení na stůl. Jak vytvářet zprávy v Sims 4 (kariéra)

Notebook lze umístit nejen na pracovní stůl, ale i na jakýkoli jídelní stůl. Simík tam bude moci pracovat i za ním.

Jak vytvářet zprávy v Sims 4 (kariéra)

Proč je to nutné?

Práce z domova, včetně pravidelných hlášení v The Sims 4, vám pomůže dosáhnout rychlejšího povýšení. Pro co nejefektivnější práci je důležité:

  1. Choďte do práce s dobrou náladou a nepřehánějte akci „Tvrdě pracovat“.
  2. Zajistěte, aby postava pracovala z domova každý den před prací nebo bezprostředně po skončení pracovního dne. Vyhraďte si na to pár simhodin, pak se kýženého povýšení určitě dočkáte.
  3. Někdy energická, sebevědomá nebo soustředěná nálada zvyšuje efektivitu.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»