News

Jak zabránit Simíkům nosit další obsah Sims 4

Simulátor života The Sims 4 je jeden z nejpopulárnějších počítačů Игр, ve kterém hráči mohou vytvořit, ovládání a ovládat své Simíky. Ale, ne všechny funkce a funkce jsou k dispozici zpočátku. V tomto článku naučíš sejak odstranit všechna omezení ve hřejak pohybovat předměty bez hranicjak povolit vlastní obsaha jak zmrazit věk Simíka.

  1. Jak odstranit všechna omezení v Sims 4
  2. Jak přesouvat předměty v Sims 4 bez omezení
  3. Jak zakázat cenzuru v Sims 2
  4. Jak nainstalovat další obsah do Sims 4
  5. Užitečné tipy a závěr

Pokud chcete odemknout všechny funkce ve hře Sims 4, můžete použít kód bb.ignoregameplayunlocksentitlement. Chcete-li to provést, musíte přejít do konstrukčního režimu a otevřít dialogové okno pro kódy. Poté zadejte zadaný kód a stiskněte Enter. Jakmile je kód aktivován, budete mít přístup ke všem objektům a interakcím ve hře bez jakýchkoli omezení. Vezměte prosím na vědomí, že používání kódů může ovlivnit hru a zničit herní zážitek, takže buďte opatrní a používejte je pouze v případě potřeby. Nezapomeňte si také uložit svůj postup ve hře, abyste nepřišli o všechny úspěchy a výsledky své práce.

Jak odstranit všechna omezení v Sims 4

Chcete-li tento kód použít v The Sims 4, přejděte do režimu sestavení a otevřete dialogové okno Kódy. Musíte zadat bb.ignoregameplayunlocksentitlement. Tento kód odstraní všechna omezení ve hře a umožní přístup ke skrytému obsahu, který byl dříve hráčům nepřístupný.

Zajímavé:  Jak používat pozice v Sims 4.

Jak přesouvat předměty v Sims 4 bez omezení

Abyste mohli předměty přesouvat bez omezení, musíte ve hře použít funkci bezplatného otáčení předmětů. K tomu potřebujete:

  1. Otevřený konstrukční režim.
  2. Vyberte položku, kterou chcete umístit.
  3. Podržte levé tlačítko myši.
  4. Podržte klávesu ALT a pohybem myši položku otočte.
  5. Když je položka v požadované poloze, uvolněte levé tlačítko myši.

Jak povolit vlastní obsah v Sims 4

Pokud chcete ve hře povolit vlastní obsah a mody, musíte jít do nastavení hry. V části Nastavení hry > Jiné > Povolit vlastní obsah a mody musíte zaškrtnout políčko, abyste povolili vlastní obsah.

Jak odstranit cenzuru v Sims 2

Pokud se chcete zbavit cenzorových mřížek v Sims 2, musíte stisknout kombinaci kláves [CTRL]+[SHIFT]+[C] a napsat následující kód: intprop censorgridsize 0. Tento kód vám umožní deaktivovat cenzorové mřížky a užijte si hru bez omezení.

Jak zmrazit věk Simíka

Chcete-li zmrazit věk Simíka v The Sims 4, musíte do konzole zadat testingcheats true. Poté se zobrazí zpráva, že vývojářský kód byl odemčen. Poté znovu zavolejte konzoli a zadejte kód cas.fulleditmode a stiskněte Enter. Poté podržte tlačítko Shift a klikněte na postavu, jejíž věk chcete zmrazit. Na obrazovce se objeví nabídka, kde můžete upravit všechny vlastnosti postavy, včetně věku. Vyberte požadovaný věk a uložte změny.

Užitečné tipy a závěr

I když někteří možnosti, které nejsou v The Sims nativně dostupné 4, možná zdá se bezvýznamný, mohou výrazně ovlivnit váš herní zážitek. Díky takovým malým Rada, můžete zlepšit svůj hratelnost a udělat hru více zajímavé a vzrušující. Nezapomeňte sledovat nejnovější inovace ve hřeabyste měli přehled o všech dostupných možnostech.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»