News

Jak přivolat kostlivce v The Sims 4

Kostlivec v The Sims 4 Dobrodružství v džungli. Posouzení

Kostlivci jsou dočasnou formou života a vyvolatelnou NPC v herní sadě. «The Sims 4 Dobrodružství v džungli». Neovladatelná herní postava je představena jako pomocník, který dělá domácí práce a hlídá děti, když jsou rodiče pryč.

Kostlivce můžete nejen přivolat do svého domu, ale také v něj můžete proměnit svého Simíka. Simíci se pomocí relikvie mohou stát kostlivci maximálně na dva dny, jak? Zjistěte dále!

Mohou být přivoláni prostřednictvím speciální relikvie, nepotřebují uspokojovat potřeby přirozené potřeby, hladu, energie a hygieny. V Chrámu v Selvadoradu navíc žijí kostní nemrtví.

Jak získat pomocníka kostlivce v The Sims 4?

Skeleton je ideální alternativou pro ty, kteří chtějí komorníka, ale nechtějí utrácet peníze za svůj plat. To pomůže Relikvie Bedlamovy smrti nebo Zlatá relikvie Bedlamské smrti . Jeho hlavní silou je požehnání «Pomocník kostry». Je důležité si uvědomit, že jej můžete aktivovat pouze na své postavě.

Kouzlo přivolá do domu kostlivce. Kostěný sluha je náhodný a pokaždé, když sešlete požehnání, bude vypadat jinak. Kostra zůstává 8 hodin u běžného krystalu, 12 hodin u neobvyklého krystalu a 24 hodin, pokud používáte vzácný krystal.


Jediné, co musíte udělat, je jít do Selvadorady a najít pravidelné popř Zlatá relikvie Bedlamské smrti . Pokud jste to ještě neudělali, je čas začít kopat a nacházet tajné oblasti a chrám.

Zajímavé:  Jak zvětšit oči v The Sims 4.

Jak se stát kostlivcem v The Sims 4?

Existuje několik způsobů: obtížné a snadné. Pokud se nechcete uchýlit k používání cheatů, můžete poslat svého svěřence do Chrámu a najít nezbytnou relikvii a drahokam, abyste obdrželi požehnání. Ale použití cheatů je nejjednodušší způsob.

Kostlivcem se můžete stát jen na chvíli. K tomu potřebujete relikvii Balampasa Smrt , se kterým je obsazen Simík бPožehnání «Bag of Bones». Postavou bude kostra od 12 hodin do 2 dnů, vše záleží na vzácnosti kamene, s běžnou kratší dobu a vzácným 2 dny.

Během doby, kdy se Simík promění v kostlivce, není třeba se starat o hygienu, močový měchýř, energii a hlad, ale Simík zahraje několik triků s kostlivci a odemkne nové sociální interakce.

Použití kódů usnadňuje přeměnu herní postavy na kostlivce. Mějte na paměti, že skeletonismus je pouze dočasná změna, váš Simík se vrátí do normálu po 12 hodinách, ale cheat můžete použít, kolikrát chcete. Jakmile povolíte kód vývojáře, zadejte sims.add_buff Buff_Skeletona bude aktivován. Budete jej muset zadat pokaždé, když budete chtít změnit svůj vzhled na kostru.

Pokud do své rodiny přidáte kostlivce pomocí kódu vývojáře, ztratí titul strážce a stane se obyčejnou postavou s některými speciálními vlastnostmi.

Kostra bude nesmrtelná, a to je pochopitelné, někdo, kdo je „technicky“ mrtvý, nemůže zestárnout, a proto nebude možné budovat žádné romantické vztahy, stejně jako mít děti. Schopnosti kostlivců v kultuře Selvadoradian a špinavé triky jsou okamžitě plně upgradovány.

Kde potkat kostlivce v The Sims 4?

Pod rouškou noci nebo dne se při průzkumu džungle v Chrámu můžete setkat s kostěnými strážci.

Většina koster není tak děsivá, jak se zdá, a můžete s nimi mluvit, abyste naplnili potřebu komunikace.

Zajímavé:  Jak povolit incest v The Sims 4.

Zde stojí za zvážení, že postava nebude schopna budovat přátelské vztahy s kostlivcem, ikona vztahu se na panelu neobjeví ani po mnoha interakcích s ním.

Při prozkoumávání Chrámu mohou nemrtví vyděsit cestovatele kroucením končetin, bušením pěstí do hrudi a úpravou lebky.

Jak vypadají kostlivci v The Sims 4?

Vzhledově připomíná stejnou kostru ze školní biologie, jen barevně mohou být kostry v The Sims 4 bílá, černá a modrá mozaika, skvělé ne? Nemohou nosit oblečení, když je hra restartována, mohou pouze změnit barvu kostí, například mozaika se změní na bílou. Jejich řeč, chůze a dokonce i plumbob se neliší od běžných postav, ale kostěné mají jedinečnou animaci, prezentovanou v podobě tance s pažními kostmi.

Skeleton Ghost v The Sims 4

Navzdory tomu, že je Simík skeletonizován, není imunní vůči žádnému typu smrti a může zemřít stejně jako běžný Sim. Je zde jedna zvláštnost: duch zesnulého zůstává navždy ve stavu proměny, emocionální náladovka mizí, ale vzhled zůstává stejný.

Schopnosti kostry a ducha jsou spojeny do jedné, to znamená, že se stanete „hybridem“ a získáte dovednosti obou typů okultních postav.

Na závěr bych chtěl poznamenat, že kostra je poměrně zajímavá forma života, která do hry The Sims 4 vnáší mystiku a rozmanitost, rozhodně to nebude nuda!

Jak přivolat kostlivce v The Sims 4

S vydáním Paranormal Pack pro The Sims 4 bylo mnoho fanoušků roztomilé a jedinečné Skelehildy zklamáno. Co přesně? To vám povíme v tomto návodu. Tak, jak vyvolat Skelehilda?

Chcete-li začít v režimu Build, budete si muset zakoupit stůl Ouija nebo můžete jednoduše nakreslit kruh Ouija na podlahu. Klikněte na stůl/kruh a vyberte akci „Summon Skelehild“. Po sezení se objeví na vašem webu.

Zajímavé:  Jak změnit pohled na dům v The Sims 4.

Skelehilda vám pomůže s úklidem domácnosti, v případě potřeby opraví vybavení, pomůže vám s hlídáním dětí nebo s domácími úkoly s vaším dítětem. Skvělá postava, která od vydání úplně prvního dílu The Sims udělala dojem na mnoho hráčů.

Můžete s ní dokonce začít romantický vztah. Ostatně proč ne?

Nyní přejděme ke zklamání. Skelehild bohužel nelze na stránce ponechat delší dobu, jako tomu bylo v předchozích dílech. Nyní, po splnění všech úkolů, půjde naše okouzlující pokojská obnovit pořádek do posmrtného života.

A bude potřeba ji vyvolávat znovu a znovu, což je velmi nepohodlné, protože hráči jsou zvyklí instalovat rakev v oblasti, ze které Skelehilda vycházela prakticky neustále.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»