News

Jak vytvořit trojúhelník v The Sims 4

Znáte odpověď na otázku? Napište to a získejte +2.5 rublů. za každou odpověď. Vyberte si hru, přečtěte si jakoukoli otázku a napište odpověď. Platíme každý měsíc mobilním telefonem nebo yoomoney (Yandex Money). Pravidla jsou zde. Už máme 2300+ hráčů!

The Sims 4 má schopnost vytvářet různé tvary podlahy, včetně trojúhelníku. Chcete-li z podlahy vytvořit trojúhelník, budete muset použít režim editoru konstrukce. 1. Otevřete režim editoru konstrukcí výběrem příslušné ikony v dolní nástrojové liště.
2. Vyberte nástroj Wall Builder a postavte tři stěny ve tvaru trojúhelníku. Chcete-li to provést, klikněte na místo, kde chcete, aby první stěna začínala, potom klikněte na místo, kde chcete, aby byla druhá stěna, a tak dále, abyste trojúhelník dokončili.
3. Po postavení stěn vyberte nástroj Room Builder a vyberte vnitřní oblast trojúhelníku. Chcete-li vybrat oblast, klikněte a podržte levé tlačítko myši a současně pohybujte kurzorem po trojúhelníku.
4. Jakmile je oblast vybrána, stiskněte klávesu Delete na klávesnici nebo vyberte nástroj Delete z panelu nástrojů pro odstranění stěn uvnitř trojúhelníku.
5. Nyní byste měli mít podlahu ve tvaru trojúhelníku. Můžete k němu přidat různé povrchové úpravy, jako jsou koberce nebo dlaždice, abyste mu dodali požadovaný vzhled. Nezapomeňte uložit své změny, aby vaše trojúhelníková podlaha zůstala ve hře.

Zajímavé:  Jak získat peníze v The Sims 4.
Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»