News

Jak vystřelit z lilie sims 4

sims-4-find-orchids

Simíci se zeleným palcem rádi sázejí semínka, starají se o rostliny a tráví spoustu času na zahradě. Některé rostliny jsou docela běžné, zatímco jiné jsou extrémně vzácné.

Například hledání a pěstování orchidejí zabere spoustu času a úsilí. Ale peníze, které přinášejí, stojí za každou minutu vašeho času.

Kde najdu orchideje v Sims 4?

Metoda 1: Kupte si balíčky vzácných semen

Semena orchidejí najdete v balíčcích vzácných semen. V průměru musíte utratit asi 40-50 tisíc Simoleonů za balíčky vzácných semen, abyste našli jedno semeno orchideje. A když už nějakou najdete, zasaďte ji na správné místo a pravidelně ji zalévejte, aby rostlina vyklíčila.

Nezapomeňte rostlinu pravidelně přihnojovat, abyste vyrostli vysoce kvalitní orchideje.

Metoda 2: Naroubujte lilii pomocí Snapdragona, abyste vytvořili orchidej

Simíci, kteří dosáhli úrovně zahradnické dovednosti 5, mohou začít roubovat rostliny a získávat vzácné rostliny. Roubováním lilie pomocí Snapdragona získáte orchidej. Květináč orchidejí můžete prodat za 13,000 4 Simoleonů. Pěstování orchidejí může v Sims XNUMX přinést spoustu peněz.

Mezi orchidejemi, které získáte zakoupením balíčků se semeny, a těmi, které získáte roubováním, je jeden zásadní rozdíl. Orchideje, které získáte roubováním, jsou nádherné, zatímco orchideje, které vypěstujete z balíčků vzácných semen, jsou pouze vynikající.

Možná budete chtít mít na paměti tento detail při rozhodování o metodě, kterou použít.

Zajímavé:  Jak rozlousknout The Sims 4 z xatabu.

Obojí vyžaduje hodně času, trpělivosti a odhodlání, neexistují žádné zkratky.

Metoda 3: Dokončete kolekci Space Rock

Simíci s dovedností Rocket Science, kteří dokončí sbírku Space Rock Collection, dostanou do své poštovní schránky vzácnou rostlinu orchideje. Orchidej si pak můžete vysadit na zahradě.

⇒Rychlý tip: Můžete naroubovat granátové jablko na orchidej a získat květinu smrti.

Metoda 4: Kupte si orchidej ze stánků Finchwick

Buy-Orchid-Sims-4

Pokud vlastníte Cottage Living, můžete zajít do stánků s ovocem a zeleninou z Finchwicku a koupit si orchideje. Orchidej stojí 1,125 Simoleonů.

Pokud nejsou žádné orchideje skladem, navštivte stánky druhý den. Každý stánek má obvykle jednu nebo dvě orchideje na skladě.

Proč investovat do čističky vzduchu?

Orchideje jsou rostliny, které je velmi těžké získat v Sims 4. Existují čtyři způsoby, jak získat orchideje: můžete si koupit spoustu balíčků vzácných semen a doufat, že najdete semeno orchideje, naroubovat lilii rostlinou Snapdragon, dokončit vesmír Rock Collection, nebo si je kupte ve stáncích Finchwick.

Květináč orchidejí má hodnotu 13,000 XNUMX Simoleonů.

Jaký byl nejrychlejší způsob, jak dostat do rukou nějaké orchideje v Sims 4? Dejte nám vědět v komentářích níže.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»