News

Jak vyrobit pleťovou vodu v Sims 4

Od The Sims 4: Říše kouzel je nyní venku, nyní máme možnost začít vytvářet lektvary pomocí alchymie a používat tyto lektvary k ovlivnění našich životů. Od nesmrtelnosti po plné potřeby mohou být tyto lektvary nesmírně užitečné. V této příručce budeme hovořit o tom, jak se naučit recepty na lektvary a co přesně každý lektvar udělá pro vašeho simíka.

Jak se naučit recepty na lektvary

V Realm of Magic jsem našel dva způsoby, jak se naučit recepty na lektvary. První je jít ke kotli a vybrat si experiment. Váš simík si bude chvíli hrát a je tu šance, že se objeví nový recept na lektvar.

Druhou možností je požádat jednoho z mudrců o recept na lektvar, neexistuje žádný cooldown (který jsem našel) pro žádání mudrců o recepty, takže to můžete dělat zády k sobě, dokud se je všechny nenaučíte!

Jak získat přísady do lektvaru

První způsob, jak najít přísady do lektvaru, je jít na ryby, sbírat a začít sklízet předměty, které najdete ve městě. Tohle je samozřejmě bude to časově náročné, ale je to nejekonomičtější způsob, jak neutratit všechny své peníze.

Druhou možností je jít do kouzelného světa a přeskočit do sekce se všemi stánky, kde si můžete koupit hůlky, košťata a věci. Jeden ze stánků je pro kouzelné ingredience do lektvarů a můžete si tam koupit věci. Položky se budou otáčet a měnit, takže se nemůžete spolehnout na to, že budete mít vždy to, co potřebujete.

Zajímavé:  Kde získat hnojiva Sims 4.

Můžete také použít koupit cheat na ladění najít tyto přísady, aniž byste je museli kupovat nebo je hledat po celém světě.

Druhy alchymistických lektvarů

Svůdná Aura

«Lektvar, díky kterému jsou lidé kolem pijáka vnímavější k romantické konverzaci.»

Svůdný lektvar aury způsobí, že se váš simík bude cítit koketně a simíci kolem něj budou chtít, aby se s nimi flirtovalo. Romantické interakce půjdou hladce a pomocí tohoto si můžete vybudovat pěkný romantický vztah. Pokud se to obrátí, dostanete rozpačitou náladu, feromonový mrak.

Váš simík se může naučit tento lektvar, když jsou u nováček úroveň bytí kouzelníkem. Ingrediencemi pro tento lektvar jsou třešeň, kořen kozlíku lékařského a srdcovka skvrnitá.

Čištění prokletí

«Lektvar k odstranění všech kleteb ze Simíka.»

Lektvar na čištění kletby udělá přesně to, co název říká, zbaví vás všech magických kleteb, které váš simík možná experimentuje.

Váš simík se může naučit tento lektvar, když jsou u následovník úroveň sesílání kouzel. Na výrobu tohoto budete potřebovat čtyři ingredience a jsou to jablko, citrín, skalár a mandragora.

Emoční stabilita

«Lektvar k odstranění zbytečné emoční zátěže.»

Lektvar emoční stability odstraní všechny negativní nálady (tj. naštvaný, napjatý, smutný atd.) a dá vašemu simíkovi veselou náladu +4, jasnou mysl. Pokud se tato selže, dostanete +1 za každou jednotlivou emoci, což je opravdu zvláštní a vtipné.

Lektvar emoční stability se skládá z brambor a gainia a lze se jej naučit na nováček úroveň bytí kouzelníkem.

Vynucené přátelství

«Lektvar, který odemyká sílu přátelské konverzace.»

Lektvar vynuceného přátelství způsobí, že vaši simíci budou mít lepší sociální interakce a odemkne schopnost používat síla vynuceného přátelství u ostatních simů zcela zaplňují vaši lištu přátelství. Pokud se to nepodaří, váš simík dostane nepříjemnou náladu, vynucené přátelství.

Zajímavé:  Jak přeinstalovat The Sims 4 pirátské.

Tento lektvar se můžete naučit, když jste u ministrant úrovně a jeho přísadami jsou baconit, brambory a losos.

Štěstí

«Lektvar k nalezení užitečných věcí při každodenních činnostech.»

Lektvar štěstí dá vašemu simíkovi veselou náladu +1, štěstí kouzelníka. Začnou nacházet náhodné ingredience nebo peníze, když experimentují s kotlem nebo dělají náhodné činnosti kolem domu.

Lektvar štěstí se skládá z kořene kozlíku lékařského a tyrkysu. Je k dispozici kouzelníkům, kteří jsou na ministrant úroveň.

Nesmrtelnost

«Lektvar, který zabrání smrti na stáří.»

Lektvar nesmrtelnosti je skvělý, ale okamžitě nemá žádné náladové bonusy. Zobrazí se upozornění, že váš simík je nyní nesmrtelný a už nemůže zemřít stářím.

Lektvar nesmrtelnosti je možné se naučit na mistr úroveň bytí kouzelníkem. Jeho složkami jsou mandragora, šalvěj, morkuba a diamant.

Magická aura

«Lektvar, který ukáže Simovu magickou auru.»

Lektvar magické aury dá simíkovi, který ho vypije, +2 happy moodlet po dobu 4 hodin magická aura a kolem nich se objeví žlutá aura, pokud jsou magické. Nejsem si jistý účelem tohoto lektvaru, pokud ho nepoužijete v nekouzelné říši, abyste zjistili, jestli je někdo kouzelník? Možná?

Tento lektvar se skládá ze dvou ingrediencí, smaragdu a zlaté rybky, a můžete se ho naučit, když jste u učeň úroveň bytí kouzelníkem.

Mistrovské urážky

«Lektvar, který odemyká sílu nepřátelství.»

Lektvar Masterful Insults dá vašemu simíkovi +1 rozzlobený moodlet, který bude trvat 4 hodiny, urážky v pohotovosti. Snadno se dostanou do hádek a bojů s ostatními simíky.

Váš simík se dokáže naučit mistrovský lektvar urážek, když jsou u toho následovník úroveň bytí kouzelníkem. Skládá se z dračího ovoce, furia a ohnivého opálu.

Nevolnost

«Lektvar, který obtěžuje nepřítele a obrací mu žaludek.»

Lektvar proti nevolnosti dodá vašemu simíkovi nepříjemnou náladu +2, která bude trvat jednu hodinu. Měl jsem jednoho simíka s tímto lektvarem být v pořádku po moodletu a druhý šel zvracet do záchodu, takže to není věc pokaždé.

Zajímavé:  Jak rychle zlepšit dovednost v The Sims 4.

Lektvar proti nevolnosti je možné se naučit na učeň úroveň kouzel a skládá se z hlíny a mandragory.

Svižná mysl

«Lektvar, který zvýší rychlost, jak vaši Simíci získávají dovednosti.»

Lektvar Nimble Mind dá vašemu simíkovi sebevědomý moodlet +2, který vydrží 4 hodiny tzv. posílení dovedností. Po dobu těchto 4 hodin získají vaši simíci bonus při získávání jakýchkoli dovedností.

Lektvar Nimble Mind je možné se naučit na učeň na úrovni kouzelníka a skládá se ze skvrnité hlíny a petržele.

Perk Purging

«Lektvar, který umožňuje kouzelníkovi vybrat si různé výhody.»

Moodlet pro čištění výhod vám umožní vybrat si všechny nové výhody sesílatele kouzel pro vašeho simíka a umožní vám jít novou cestou, pokud se tak rozhodnete. To se však může obrátit proti a váš simík se bude cítit omámený.

Váš simík je schopen se toto kouzlo naučit, když je na místě ministrant úrovně a tvoří ji mandragora a kořen kozlíku lékařského.

Bohaté potřeby

«Lektvar, který splní všechny potřeby Simíka.»

Lektvar bohatých potřeb naplní všechny potřeby vašich simíků na 100 %, což jim také pravděpodobně dá +2 cítit se dobře happy moodlet, protože jejich potřeby jsou zcela naplněny.

Lektvar bohatých potřeb se skládá pouze z jablek a lze se ho naučit, když je váš simík učeň.

Prompt Resurrection

«Sim, který vypije tento lektvar, okamžitě oživí, pokud zemře.»

Lektvar rychlého vzkříšení zajistí, že váš simík okamžitě po smrti znovu ožije. Když váš simík během smrti dopadne na podlahu, objeví se kolem něj řada barev, které je vymrští zpět a přimějí je znovu ožít. Po vypití tohoto dostanou 24 hodin sebevědomý +2 moodlet, rychlého vzkříšení.

Zajímavé:  Jak se přihlásit do The Sims 4 na telefonu.

Tento lektvar se učí na mistr úroveň bytí kouzelníkem. Skládá se z death metalu, death flower a zombie carla, které se všechny velmi hodí pro lektvar vzkříšení!

Omlazení

«Lektvar, který umožní Simíkovi zůstat v jeho současném věku.»

Omlazovací lektvar dá vašim simíkům novou šanci na život a zůstanou ve věku, v jakém jsou nyní. Nejsem si jistý, jestli to trvá věčně, ale je to cool!

Lektvar omlazení se lze naučit na následovník úroveň bytí kouzelníkem. Složky jsou alabastr, citron a kořen kozlíku lékařského.

Transcendentní kouzelník

«Lektvar, který odemkne sílu romantické konverzace.»

Vypití lektvaru Transcendentní zaklínač dá vašemu simíkovi +1 flirtující moodlet, který bude trvat 4 hodiny, tzv. síla lásky. Váš simík se bude cítit koketně a bude mít mimořádný úspěch při romantických interakcích s ostatními simíky.

Transcendentní zaklínadlo se skládá z rubínu, líbajícího gurami a růže a lze se jej naučit na mistr úroveň bytí kouzelníkem.

Závěrečné myšlenky

Doufám, že se vám tento průvodce používáním alchymistických lektvarů v The Sims 4 líbil. Jak se vám líbí říše magie? Pokud máte nějaké dotazy nebo připomínky k balíčku, dejte mi vědět do komentářů níže. Také se podívejte náš průvodce kouzly pro více informací o balení.

Taylor O’Halloran

Hraji The Sims od vydání první hry, když mi bylo pouhých 5 let. Je to moje obrovská vášeň už dvě desetiletí a miloval jsem každou jeho minutu. Také miluji psy. A sendviče s grilovaným sýrem. A myslím, že já a Bob Pancakes bychom mohli být přátelé.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»