News

Jak vypěstovat semínko krávy v The Sims 4

Jak a kde můžete získat lidožravou krávu (rostlinnou krávu) v The Sims 4?

Existují 4 způsoby, jak najít semeno masožravé rostliny v The Sims 4: Rybaření, kopání, cestování vesmírem a roubování rostlin. Semeno krávy (Proglotis cannibals) lze získat při rybaření ve vzdáleném rybníku parku ve městě Oasis Springs, při rybaření ve skryté oblasti města Oasis Springs, při průzkumu vesmíru na raketě , při vykopávkách. Nejjednodušší způsob je rybaření.

Jakmile bude semínko v inventáři vašeho Simíka, přetáhněte ho na zem a zasaďte jako jakoukoli jinou rostlinu. Masožravá rostlina má tři růstová stádia: rohy, stonek a dospělou rostlinu. Rostlinu krávy můžete pěstovat na jakékoli úrovni zahradnických dovedností, ale vaše schopnost zalévat, plevel, hnojit nebo mluvit s ní bude záviset na vaší úrovni dovedností. Za pár dní se rostlina stane dospělou a všechny interakce s ní budou dostupné: krmení, hraní, hlazení, mléko a odběr vzorku. Rostlina by měla být krmena jednou za 12 hodin. Pokud není krmena po 12 hodinách, pak kráva vydá kus koláče jako návnadu pro Simíky. V této fázi mohou Simíci krmit rostlinu nebo jíst koláč. Když se pokusíte vzít koláč, Simík bude sežrán rostlinou. Někdy může rostlina Simíka vyplivnout, ale jindy může pokus sníst koláč způsobit Simíkovu smrt. Pokud není kráva krmena během následujících 12 hodin poté, co se objeví kousek koláče, zemře, aniž by byla oživena. Zůstane z něj jen kostra. Nezáleží na tom, jestli rostlina zabije Simíka nebo ne, bude produkovat mléko. Pokud Simík přežije, rostlina vyrobí nápoj na základě momentálního emočního stavu Simíka. Pokud například kráva sežere Simíka, který má emoce Happy, vyrobí sklenici Happy pro pozdější použití. Každý Simík, který vypije tento nápoj, okamžitě získá pocit Happy, bez ohledu na jeho aktuální emoce. Pokud však Simík zemře, rostlina Cow Plant vytvoří Elixír života. Pitím tohoto nápoje získá váš Simík pár dní života navíc a bude šťastný.

Zajímavé:  Jak najít šéfa v The Sims 4.

Simíci se 2 nebo více body logické dovednosti mohou sesbírat vzorek rostliny Cow Plant. Po prostudování mikroskopem se získá speciální „obrázek“, který lze umístit na zeď. Na úrovni zahradnických dovedností 7 mohou Simíci sázet rostliny. To vám umožní vytvořit hybridní rostliny dvou nebo více druhů. Chcete-li vytvořit rostlinu krávy tímto způsobem, postupujte takto:
1.Zasaďte hledík a jahody.
2. Udělejte řez každé z těchto rostlin, jak rostou.
3.Naroubujte jednu rostlinu řezem z druhé. Tímto způsobem získáte dračí ovoce.
4.Zasaďte hledík a dračí ovoce.
5. Udělejte řez každé z těchto rostlin, jak rostou.
6.Naroubujte jednu rostlinu řezem z druhé. Získáte tak semeno masožravé krávy.

Zdroj: http://www.thesims.com.ua/portal/news/783-kak-polu

Kanibalismus Proglotis lze nalézt ve Willow Creek. tam musíte jít k pláči kance, bude tam strom, je těžké si nevšimnout, že je to nejneobvyklejší, klikněte na něj a budou tam různé funkce
jako např.: nejdřív to potřebuješ 3x zalít, když to nejde 4x, tak prozkoumat a pak jak ti duše říká, hlavní je jít tam do mlhy a přijdeš na jedno krásné místo , chytejte tam, dokud neulovíte semena přežvýkavců.
HODNĚ ŠTĚSTÍ.

Marina ve Willow Creek Boar Creek, TOHLE JE TAKOVÝ DŮM.
Elizaveta MedováZnalec (379) před 6 lety
Táňa PenkováStudent (102) před 6 lety

Ano, a chatujete s tímto stromem, zaléváte ho, povídáte si a pak je tlačítko prozkoumat, kliknete na něj a vyberete správné odpovědi, pokud je 1 odpověď špatná, nechá vás doma a pokud jsou všechny správně, pak jdete do Sivlon Glade, zdá se.

Ve Willow Creek, blízko domu, je strom. Vypadá to, že tam bydlí dívka s příjmením Pancake, takže půjdete k nim domů a je tam strom, určitě si toho všimnete! Tam můžete nejdřív: dívat se, pak nalít a pak mluvit, a pak to řekne něco jako jít na výlet, nepamatuji si.
Je tam rybník, jděte na ryby, najdete tam nejen semínko z kanibalismu, ale i spoustu užitečných věcí! A také zajímavé.

Zajímavé:  Jak sledovat videa v The Sims 4.

rybařit
Viktorie GolovachevováZnalec (445) před 5 lety

Jednoduše a jednoduše. Podrobnosti! Že je potřeba se starat o strom, pak bude portál nebo něco podobného. A tam musíte jít na ryby a najít semeno glottis. Zasaďte si ho u vás doma a pečujte o něj, aby neuhynul. Je těžké to říct?

Můžete vzít semeno přežvýkavců v režimu ladění a pěstovat je .-.

V San Myshuno, během akce blešího trhu, můžete přijít a začít sbírat VŠECHNY rostliny ze záhonů. V každém případě narazíte na semínko proglotseed

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»