News

Jak vymazat paměť v Sims 4

the sims 4 jak vymazat mezipaměť

Mnoho videoher pravidelně vytváří dočasné soubory na pevném disku, které postupně zahlcují systém a mohou jej zpomalovat. Podívejme se, jak vymazat mezipaměť Projekt Sims 4 a proč to dělat. Důvod je jednoduchý: možnost zrychlit načítání hry, zvýšit plynulost jejího chodu a získat další FPS.

Všimněte si, že klient kontroluje data uložená v mezipaměti při každém spuštění. Pokud se místo hlavní nabídky zobrazí nějaká chyba, je čas ji opravit. A to je důležité pravidlo pro všechny hráče hrající populární sociální simulátor. I když je to málo, optimalizace zaručeně přinese určité zvýšení.

Nejprve byste měli najít umístění odpadu, protože různé operační systémy je ukládají odlišně. Například v systému Windows XP (ještě ho někdo používá v roce 2020?) byste měli přejít na C:Dokumenty a Nastavení uživatelské jméno, pak jdeme na Moje dokumenty, Elektronický Umění a do složky sims-4. Pokud používáte Windows 7-10 (včetně Eight), přejděte na C:uživatelé, Uživatelské jméno, Dokumenty, Elektronický Umění и sims-4.

the sims 4 jak vymazat mezipaměť

Jak vymazat mezipaměť v The Sims 4? Odstraňme vše nepotřebné

V zadaných adresářích najdeme soubory Cache, cachestr, lotcachedData, cachewebkit и localthumbcache.balíček. Mohou být bezpečně vymazány z pevného disku, pokud dojde k chybám, nebo v pravidelných intervalech. Moje pracovní stabilita se výrazně zvýšila, což potvrzují nezávislé uživatelské testy na portálu Reddit.

Pozor: v závislosti na nainstalovaném patchi mohou některé zdroje chybět, protože je hra prostě nevytvořila. To je považováno za normální a přečtěte si o deaktivaci doplňků v The Sims zde.

Zajímavé:  Jak rychle zachránit každý dům v The Sims 4.
Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»