News

Jak vyléčit své svěřence v The Sims 4

Nemoci a léčba pro Simíky v The Sims

В The Sims stejně jako v následujících dílech má vaše postava všechny šance nejen onemocnět, ale v budoucnu také zemřít, pokud se jeho nemoci nebude věnovat dostatečná pozornost. Tentokrát vám povíme o tom, kdo může poslat vašeho svěřence do jiného světa jedním soustem nebo jen svou přítomností a jak se s touto metlou vypořádat.

Existuje tedy pouze jedna možnost onemocnění:

Kousnutí od morčete
(funkce dostupná s rozšiřujícím balíčkem The Sims: Living Large)

Nemoci a léčba pro Simíky v The Sims

Zdálo by se, že tento malý a nadýchaný „uzlíček štěstí“ je zcela neškodný, ale jakmile narušíte jeho klid během spánku nebo dlouho nečistíte klec, je to! — a teď váš Simík napomíná svého „oblíbence“ vybranými výrazy a běží si na pokousaný prst přiložit vatu namočenou v alkoholu.

Nemoci a léčba pro Simíky v The Sims

Navíc toto stvoření, okouzlující v každém smyslu, s vysokou pravděpodobností nakazí vašeho Simíka. První den se u něj neprojeví žádné příznaky, ale o něco později začne kýchat a kašlat. Pokud je demiurg nepozorný, nebohá postava zemře po třech až čtyřech dnech trápení. Skutečnost, že je vaše oddělení nemocné, nijak nekomentujeme: neuvidíte žádná vyskakovací okna o jeho aktuálním stavu, ani jen upozornění, že se „blíží bouřka“. Je zde šance, že osud těžce nemocné postavy pomine; Pokud váš Sim nezačne kýchat nebo kašlat druhý den po kousnutí, považujte se za šťastného.

Během nemoci se potřeby „Energie“ a „Komfortu“ začnou snižovat rychleji a postava čas od času přeruší tu či onu akci kašláním nebo kýcháním. Až bude kašel nepřetržitý, pochopíte, že váš Simík si už balí věci na další svět. Konec je předvídatelný a žalostný.

Zajímavé:  Jak získat štěňata v The Sims 4.

Nemoci a léčba pro Simíky v The Sims

Co ale dělat, když vašeho milovaného svěřence postihne takový nezáviděníhodný osud?

Možnost č. 1: Přesně to, co lékař nařídil

Nemoci a léčba pro Simíky v The Sims

Práci můžete na chvíli odložit – jednoduše řečeno, nechoďte do práce, dokud nebudete vyhozeni – a postavě dopřejete dobré jídlo a spánek, udržíte její potřeby na poměrně vysoké úrovni asi 4 dny a uložíte ji do postele. co nejdříve postel. Pravděpodobnost, že tato metoda pomůže, je nejvyšší, ale pouze s okamžitou reakcí. Pokud jste svému pacientovi nenaordinovali klid na lůžku včas, bezprostředně po kousnutí, pak je toto doporučení zbytečné. Pokud nebudou přijata žádná další opatření, dostaneme toto znamení:

Nemoci a léčba pro Simíky v The Sims

Ale ze všech prezentovaných metod je tato nejspolehlivější, i když dosti časově náročná.

Možnost č. 2: Zapomenuté morče

Nemoci a léčba pro Simíky v The Sims

Jak se ukázalo, nejde o mýtus, ale o čistou pravdu, i když zpočátku existovaly vážné pochybnosti o účinnosti této metody. Obraz «Zapomenuté morče», umístěný v sekci «Scenérie» — «Obrazy» a doprovázený poněkud zlověstným příběhem o «prasečí kletbě», může vaší postavě opravdu pomoci postavit se na nohy, už jen pohledem na něj . Ale to je také nutné provést ihned po kousnutí, navíc tato metoda také neposkytuje 100% záruku.

Možnost č. 3: Ach, ta chemie!

Nemoci a léčba pro Simíky v The Sims

Pokud vaše postava nevěří na „prasečí mystiku“ a obecně potřebuje nutně jít do práce, pak je docela možné si na alchymistickém stole připravit modrý lektvar, který odstraní nemoc jakoby ručně za předpokladu, že hned se pije. Stačí jedna lahvička zázračného modrého elixíru a vaše postava je jako okurka. Ale buďte opatrní — světle zelená směs, zejména druhý nebo třetí den nemoci, pravděpodobně podepíše rozsudek smrti postavy.

Možnost č. 4: Pro masochisty a zoufalce

Zajímavé:  Kde jsou soubory hry The Sims 4.

Pokud jste zastáncem nouzových opatření, můžete svou postavu jednoduše vystěhovat a poté ji znovu nastěhovat. Nemoc byla pryč. Je ale takový extrémní přístup správný, když jsou k dispozici jednodušší a účinnější metody?

A co děti? Stejná morčata je dokonale okusují.

Nemoci a léčba pro Simíky v The Sims

Zde si mohou nenáviděči dětí vydechnout, protože na kousnutí všemocným morčetem umírají i školáci.

Nemoci a léčba pro Simíky v The Sims

Platí pro ně stejné léčebné metody, kromě práce s laboratorní lavicí kvůli nedostatku interakce. Jen se nedostaňte do problémů se školou.

O roli švábů

Nemoci a léčba pro Simíky v The Sims

Nejoblíbenější zvíře ve všech částech hry The Sims. Stačí si pamatovat, kolik „příjemných“ minut hráči v zásadě poskytují, takže je docela překvapivé, že tito malí škůdci nejsou přímými přenašeči žádné infekce, i když jejich přítomnost v domě zpomalí zotavení postavy. Navíc to může Simíkovi zabránit v tom, aby se vůbec postavil na nohy.

Pokud chcete tímto způsobem „pomoci“ nemoci poslat svého nešťastného svěřence na onen svět, pak se můžete snadno řídit jediným doporučením: odpadky, odpadky a všude další odpadky.

Nemoci a léčba pro Simíky v The Sims

Balíčky žetonů na podlaze, staré časopisy a noviny, stejně jako nevyčištěná klec stejného morčete vedou k vzhledu vašich „malých přátel“. Při úklidu vepřína všem hodně pomohou jeho dlouholetí známí: mýval El Bandito a Claire Bear a také věčný společník popelnic — skunk.

Nemoci a léčba pro Simíky v The Sims

Nejjistějším způsobem „léčby“ je v tomto případě odpočinek spojený s generálním úklidem. Jak již bylo zmíněno dříve, pravděpodobnost infekce přímo od much nebo švábů chybí nebo je zanedbatelná.

O vašich oblíbených želvách a dalších plazech

Nemoci a léčba pro Simíky v The Sims

Ani želva, ani váš oblíbený leguán nemohou nakazit vašeho svěřence. Ten první se i se špinavým, zapáchajícím, nevyčištěným teráriem bude chovat přibližně, ale v místě bydliště toho druhého se vlastně ušpinit nemůže. Navíc vaši postavu zjevně ani nekoušou, takové podlosti jsou schopni jen prasata.

Zajímavé:  Jak krmit proglotis kanibalismus Sims 4.

O dalších příležitostech onemocnět, které přišly s pozdějšími částmi hry

Naštěstí nebo naneštěstí pro první část hry není žádný doplněk Seasons, takže svou postavu s holým zadečkem nebudete moci vystavit mrazu, aby druhý den začala popotahovat. I když svého Simíka požádáte, aby jel na snowboardu v lyžařském středisku jen v plavkách. Zvláště „laskaví“ demiurgové také nemají možnost krmit své svěřence prošlým jídlem – taková akce prostě neexistuje. Simík proto také nemůže onemocnět a zemřít na otravu.

Hodně štěstí při zařizování vaší domácí ošetřovny!
Při psaní manuálu byly ztráty mezi subjekty minimální.

O zenu

Zen

Zen je obsahová platforma s aktuálními zprávami, videi a texty od oblíbených bloggerů. Každý den zde miliony lidí sledují obsah na různá témata: od her po cestování, od krásy po technologie. A chytré algoritmy doporučují publikace s ohledem na zájmy uživatelů

Vždy zde najdete to, co je pro vás to pravé: statisíce autorů sdílejí každý den příspěvky, články, videa a krátká videa. A chytré algoritmy přizpůsobí zdroj vašim zájmům

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»