News

Jak vstoupit do The Sims 4 přes pirátský původ

Všichni hráči, kteří si zakoupili licencovanou verzi hry, si ji zpravidla bez problémů nainstalují a hrají. U originálu je totiž vše velmi jednoduché, vložíte disk, spustíte Origin, poté zadáte aktivační kód a hra se automaticky nainstaluje. Ale pokud máte pirátskou verzi hry, pak se zpravidla mohou často objevit různé druhy problémů a nyní budeme diskutovat o tom, jak je vyřešit. Pojďme se nyní podívat na to, jak správně nainstalovat a spustit pirátskou verzi The Sims 4. Nejprve najděte soubor Setup.exe, spusťte jej a nainstalujte hru do počítače. Dalším krokem je zakázat antivirový program a extrahovat soubory ze složky Crack. Obvykle bude složka obsahovat tři soubory, které budeme muset přesunout do složky s názvem Bin. Tato složka se nachází ve složce, kde byla vaše hra nainstalována. Dále budete muset přidat složku, ve které se hra nachází, a samotný spouštěcí soubor hry k výjimkám vašeho antivirového programu. To vše je nutné k tomu, aby antivirus nesmazal soubory z Cracku.

Polovinu práce jsme tedy již udělali, nyní nastala poslední fáze v otázce hry sims 4, jak spustit pirátskou hru. Musíme nainstalovat a spustit Origin, poté se zaregistrujeme a přihlásíme. Po tom všem budete muset přejít do režimu offline a jednoduše to minimalizovat. Nezapomeňte ale, že samotný Origin musí být pro hraní hry vždy zapnutý, přestože používáte hacknutou verzi hry. A samotnou hru je potřeba spouštět ne přes zástupce, který se vám po instalaci samozřejmě vyhodí na plochu, ne přes nějaké další spouštěcí soubory, ale pouze přes soubor s koncovkou — Launcher.exe. Chcete-li se chránit před problémy nebo poruchami, dvakrát zkontrolujte, zda jste nainstalovali VisualC++ ne starší než 2013. A nyní jsme konečně dosáhli posledních kroků a nastavení! Přejděte tedy do nastavení hry a přejděte na kartu „ostatní“. A tam budete muset zrušit zaškrtnutí polí uvedených níže:

Zajímavé:  Jak studovat soupeře ve hře The Sims 4.

1 – Přístup k síti

2 – Oznámení sítě

4 – Poskytněte informace o použití

Pokud jste vše udělali správně podle našich pokynů, pak vás otázka, jak spustit hru Sims 4, již nebude trápit. Ostatně vše jsme dali do regálů ve srozumitelném pořadí. Doufáme, že vám tento článek pomohl vyřešit problémy s instalací a spuštěním vaší oblíbené hry, děkujeme vám všem za pozornost, zůstaňte naladěni, uvidíme se příště na našem zdroji.

Původní článek ZDE

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»