News

Jak umístit dům z galerie v The Sims 4

Text z galerie The Sims 4 lze připojit ke koláži Simíků, domů a zařízených pokojů.

Přidávání nových výtvorů do hry se stalo ještě jednodušším, protože Galerie The Sims™ 4 nyní k dispozici na iOS, Android™ a TheSims.com.

Pomocí Galerie si můžete prohlížet a stahovat nový obsah a sdílet své výtvory s ostatními. A nyní je Galerie dostupná na mobilních zařízeních a v jakémkoli internetovém prohlížeči. Nejlepší na tom je, že pokud jste přihlášeni pomocí účtu EA, můžete si uložit své oblíbené výtvory a při příštím otevření hry budou automaticky přidány do The Sims 4. A díky upozorněním na novinky budete vždy vědět, co se děje ve světě The Sims 4.

Jakmile se přihlásíte ke svému účtu EA, můžete pomocí klíčových slov vyhledávat jakýkoli obsah v galerii a můžete lajkovat a komentovat výtvory, které se vám líbí. Každý výtvor v Galerii lze sdílet s přáteli pomocí jedinečného odkazu. K zobrazení galerie dokonce nemusíte vlastnit The Sims 4, ale některé funkce nebudou dostupné. Pokud nejste přihlášeni pomocí svého účtu EA, budete moci zobrazit pouze obsah doporučený společností Maxis.

Navštivte galerii na TheSims.com nebo přímo ve hře a najděte, co se vám líbí! Objevování a přidávání vzrušujícího nového obsahu do vaší hry je snazší než kdy předtím.

Zůstat v kontaktu! Sledujte nás na Twitteru a Instagramu, dejte like naší facebookové stránce a odebírejte náš YouTube kanál.

Zajímavé:  Jak obnovit oči v Sims 4.
Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»