News

Jak vařit krvavě v Sims 4

Navíc The Sims 4: Zelené bydlení Vaši Simíci mohou ovládat dovednost Odšťavňování a vyrábět různé nápoje zpracováním úrody ze svých zahrad. Tato dovednost je tedy ideální pro postavy, které to se zahradnictvím myslí vážně. Dovednost souvisí i s novou kariérou Freelance Producer, takže si můžete vydělávat peníze plněním objednávek na dodávku různých perlivých nápojů a nápojů.

Zařízení pro odšťavňování

Nejprve si musíte zakoupit stroj na zplynování šťávy. Najdete ho v sekci Záliby a dovednosti v kategorii Tvůrce a stojí 735 Simoleonů. Zařízení je poměrně velké, takže pokud na pozemku není dostatek místa, můžete použít odšťavňovač ve společném prostoru typu „Vernisáž“.

V případě, že máte Simíka s pokročilými mechanickými dovednostmi, zde je seznam užitečných vylepšení, která mu můžete nainstalovat.

Zlepšení popis Úroveň mechanické dovednosti Povinné údaje
Přidejte samočisticí systém Odšťavňovač se po každém použití automaticky vyčistí 4 3 díly pro vylepšení běžných zařízení
1 díl ke zlepšení elektronických zařízení
Upgradujte infuzi Zlepšuje kvalitu výsledného produktu 7 3 díly pro vylepšení běžných zařízení
2 díly pro vylepšení elektronických zařízení
Zvyšte sílu Odšťavňovač se již nerozbije 9 3 díly pro vylepšení běžných zařízení
2 díly pro vylepšení elektronických zařízení

Úroveň dovedností v odšťavňování

Poté, co se vypořádáte s vybavením, můžete začít ovládat novou dovednost Juicing. Samotná dovednost má pouze pět úrovní, takže na její zvládnutí nebudete potřebovat mnoho času. Když postoupíte na vyšší úroveň, váš Simík bude moci používat nové ingredience k výrobě dalších druhů nápojů. Takže na první úrovni můžete použít ovoce a zeleninu k výrobě popu, na druhé si budete moci připravit čajový nápoj z bylin a květin a od třetí úrovně se naučíte, jak vyrobit slanou vodu. A samozřejmě při přípravě drinků je nejlepší být in Pozorný nálada.

Zajímavé:  Jak hrát The Sims 4 bez omezení.

Od čtvrté úrovně dovedností můžete posílat nápoje k analýze do sdružení výrobců džusů. Odesílání se provádí prostřednictvím poštovní schránky — vyberte položku nabídky „Odeslat šumivý nápoj k analýze. “ a v okně, které se otevře, vyberte nápoj, který má být odeslán z inventáře Simíka. Po odeslání vám perlivý nápoj zmizí z inventáře a vy budete muset čekat jen na odpověď ze sdružení, která přijde za den.

Po úplném zvládnutí dovednosti Odšťavňování získá Simík novou charakterovou vlastnost, „Gasator“, a při používání odšťavňovače získá pozornou náladu a po „odchodu“ se také rychleji zotaví.

úroveň 1 Váš Simík se rozhodne zvládnout odšťavňování! Pokračujte ve zlepšování svých dovedností v odšťavňování používáním odšťavňovače a experimentováním s přísadami.
úroveň 2 Váš Simík se učí základy odšťavňování! Nyní může experimentovat s bylinkami, květinami a sójovými boby.
úroveň 3 Váš Simík ví hodně o karbonizaci. Po zlepšení svých dovedností může nyní připravovat slanou vodu v odšťavňovači.
úroveň 4 Sim je zkušený odšťavňovač! Nyní může poradit s odšťavňováním, a pokud si je jistý svými schopnostmi, pak poslat sycené nápoje na rozbor do odšťavňovací asociace.
úroveň 5 Váš Simík umí plynule odšťavňovat a může být právem nazýván gasator! Nyní se může pokusit vytvořit tajemný čajový nápoj z květů smrti.

Proces odšťavňování

Chcete-li zahájit proces odšťavňování, musíte naložit přísady do odšťavňovače. V okně, které se otevře, můžete vybrat libovolnou přísadu z inventáře, ale bohužel pouze jeden druh, nemůžete míchat různé druhy ovoce a bylin. Výběrem jedné jednotky získáte jednu láhev nebo plechovku nápoje. Ze dvou až pěti ingrediencí získáte balíček. Rozdíl v množství ingrediencí ovlivní pouze náklady na výrobu perlivého nápoje/nápoje. To znamená, že když jsou vytvořeny pomocí dvou jednotek ingrediencí, zaplatíte více simoleonynež s pěti, ale utratíte méně produkty, i když nakonec dostanete stejné balení.

Zajímavé:  Ve kterém městě jsou děti v The Sims 4.

Po naložení ingrediencí je potřeba spustit samotný proces odšťavňování – znovu klikněte na zařízení a vyberte možnost „Připravit nápoj“. Na úrovni dovedností 6 si při používání ovoce můžete vybrat mezi perlivou vodou a slanou vodou (bude přidána možnost „Uhlíková slaná voda“). Náklady na solnou vodu jsou nižší než náklady na pop a množství konečného produktu je větší. Pop se dodává v krabici po 12 lahvích, zatímco seltzer se dodává v krabici po 2 plechovkách. Po naložení ingrediencí spusťte proces a můžete se pustit do svého podnikání. Proces odšťavňování trvá XNUMX hodiny, průběh lze sledovat na obrazovce zařízení. Když je nápoj připraven, klikněte na zařízení a vyberte „Přijmout“. Simík nalije nápoj do nádoby a konečný produkt se objeví v jeho inventáři.

Druhy šumivých nápojů a nápojů

Jak již bylo řečeno, z ovoce, bylinek a květin lze vyrobit tři druhy nápojů – pop, kombucha a seltzer. Seltzer se od popu v podstatě příliš neliší a oba jsou vyrobeny z ovoce a mají na postavu stejné účinky. Do plechovky se nalévá pouze slaná voda, nikoli lahev, a dostanete jí více. Pro fizz je k dispozici také několik dalších typů. Čajový nápoj má obecně pouze tři druhy a stáčí se do roztomilých skleněných nádob. Mimochodem, děti mohou pít pouze čaj.

Všechny uvedené nápoje ovlivní náladu vašeho Simíka. Síla účinku je přímo úměrná vypitému množství. Pokud první lahvička ovlivní vaši náladu jen velmi málo, pak druhá a třetí tento efekt výrazně zesílí. Výsledný moodlet bude záviset na ingrediencích, které byly k výrobě nápoje použity. Zde jsou například náladovky z popu a seltzeru, které dodávají šťastnou a sebevědomou náladu.

Ale čtvrtá část bude pro Simíka příliš a ztratí vědomí (ač upíři dostanou omráčený moodlet, vědomí neztratí). Poté, co se váš Simík vzpamatuje z krátké mdloby, bude chvíli vypadat mírně opilý. To však nijak zvlášť neovlivní jeho chování jako celek.

Zajímavé:  Jak aplikovat stažené pozice na The Sims 4.

Existuje několik dalších speciálních druhů šumivých nápojů. Z porce sójových bobů vznikne Shipka, která nedává žádné speciální efekty kromě obvyklého Moody Happiness. Med vytvoří šumivý med. Krvavé ovoce vytvoří šumivou krev, která mírně uhasí upíří žízeň. Neobvyklé ovoce vytvoří Neobvyklou šťávu, která dá vašemu Simíkovi vlastnost Infected a podivné chování. Jediný způsob, jak se tohoto daru zbavit, je pití vakcína proti infekci.

Ze zeleniny a dalších ingrediencí získáte pouze Strange Fizzybrew, který bude dávat nepohodlí a podivné chování, jako posedlost, ale naštěstí bez nakažení. V některých případech se Simík může stát šťastným, ale se stejnými důsledky.

Z bylinek a květin získáte čajový nápoj (čajový kvas). Připravený z květin dodá pozornou náladu a z bylinek vzrušenou náladu. Navíc si na 5. úrovni dovednosti Juicing můžete vyrobit čajový nápoj z květin smrti, ze kterého bude váš Simík smutný.

Trvanlivost všech nápojů je 48 hodin.

Skutečnost, že v procesu odšťavňování nemůže dostat zeleninová šťáva, jako je mrkvová nebo rajčatová šťáva, způsobil mezi některými hráči zmatek. Nech mě to vysvětlit. V originále se dovednost nazývá šumění šťávy — doslova „šumivý džus“, takže správnější překlad názvu dovednosti by byl „karbonace“. Proto má tato dovednost s běžnými džusy pramálo společného. Lokalizátory to jednoduše přeložily tak, aby to bylo snazší a srozumitelnější. I když to je daleko od pravdy. Ne však poprvé.

V tabulce níže jsou uvedeny všechny možné druhy nápojů, jejich účinky a ingredience potřebné k jejich výrobě.

Изображение Druh nápoje Efekt Složení
[IMG] Pop nebo slaná voda Štěstí

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»