News

Jak uskutečňovat obchodní hovory v The Sims 4

Kariéra obchodníka je pověstná svou stabilitou. Stabilní osmihodinový pracovní den, stejné denní úkoly, stejné dovednosti, které je třeba rozvíjet (logika a šarm). Někomu se to bude zdát nudné, ale pro jiné to bude nejvyšší sen. Ale pro člověka na ulici není tak snadné připojit se k megakorporaci, i když tam je vždy spousta volných míst. Je pravda, že jsou volná místa v těch nejšpinavějších odděleních. Třeba na poště, kterou v době internetu málokdo potřebuje, ale někdo potřebuje doručovat balíky z obchodů i na gauči. A pokud postava projeví patřičnou horlivost, pak se časem stane něčí sekretářkou, asistentem náčelníka a možná i hlavním asistentem.

A ten příšerný kancelářský dress code? Kolegové si zpočátku s despektem odfrknou, když uvidí pytlovité obleky, které nepadnou, nebo staromódní dámské outfity s volánky, ale postupně se postava naučí správně uvázat kravatu a zároveň postoupí ve svém kariéra. Od páté úrovně bude práce zajímavější, protože budoucí obchodní žralok začne někoho řídit.

Od sedmé úrovně budete mít na výběr: jít na svobodu a stát se investorem, nebo pokračovat v dobývání své rodné megakorporace již v centrále. Investoři oceňují logiku před šarmem. Bude zkoumat akcie a investovat do nich peníze, a když vydělá dobré peníze, bude moci přebírat cizí firmy nebo investovat peníze do rostoucího byznysu. Manažer se bude muset zaměřit na šarm a doslova sršet sebevědomím. I mimo pracovní dobu musí telefonovat, aby jednoho dne vedl nejen jednu společnost, ale několik najednou. Podnikatel na vrcholu kariéry dostane v polovině týdne konečně třetí den volna!

Zajímavé:  Jak vybrat staženého Simíka v The Sims 4.

Kupodivu kariéra obchodníka, a to i na posledních úrovních, není zdaleka nejziskovější ve hře. I když statusové předměty (kožený nábytek, masivní stůl, masivní knihovna, dekorace na pracovní plochu atd.) ozdobí každou kancelář a rodinný šatník bude doplněn hromadou obchodních obleků.

Moodlety související s kariérou obchodníka si můžete prohlédnout zde.

Kariérní kroky

číslo Titul, rozvrh, plat Komponenty prof. úspěch Popis, bonusy, nové funkce
1 Laboratorní asistent-pošťák

Popis hry: Doby, kdy byla papírová korespondence základem veškerého podnikání, jsou dávnou minulostí a s příchodem e-mailu doručovací oddělení zastarala. A přitom všechno toto zboží z internetových obchodů někdo musí zaměstnancům doručit. Hlavní je udržet si veselý vzhled, pak si postavy určitě všimnou. A možná budou i převedeni z doručovacího oddělení.

Bonusy:

Postava může pomlouvat kancelářské románky (záložka přátelská komunikace). To dává partnerovi náladu „Juicy Gossip“ (koketní + 1 na 3 hodiny).

Postava může (a měla by) vytvářet sestavy na počítači (záložka Síť). Vznikají tak náladovky „Únavná úřednická práce“ (nuda + 1 na 4 hodiny) nebo „Čísla“ (pozor + 1 na 4 hodiny).

Nová uniforma: halenka a černá tužková sukně, volné oblečení pro muže.

Popis hry: Neuvěřitelné, ale pravdivé – každá kancelář potřebuje asistenty. Čím více energie postava vydá, tím více úkolů splní. A čím lepší komunikační schopnosti, tím dříve se dočká povýšení.

Bonusy:

Dekorativní jmenovka (ukradená).

Postava si může v konverzacích „dělat legraci z firemních pitomců“ (veselá záložka komunikace).

Nové oblečení v rodinném šatníku: uniforma laboranta-pošťáka.

Popis hry: Samozřejmě to není pozice samotného manažera, ale také to není špatné, že? Kromě toho může mít manažer pouze jednoho asistenta. Nebo ne?

Bonusy:

Salesman Award (pěkný pohár, který zlepšuje prostředí).

Postava se může v konverzacích vydávat za šéfa (záložka zábavná komunikace).

Nová uniforma: oblek s teniskami pro muže, oblek s volánky pro ženy.

Popis hry: Hotovo! Téměř. Dobře, postava se ještě nestala manažerem, ale pravděpodobně se jí brzy stane. Je čas zapracovat na svých komunikačních schopnostech, protože brzy bude mít kontrolu. to znamená, že ostatní lidé budou podřízeni.

Bonusy:

Postava se může chlubit svým postavením v přátelských rozhovorech. To mu může dát náladovky „Knocked Down“ (rozpaky + 2 na 4 hodiny 4) nebo „Pocit důležitý“ (důvěra + 2 na 4 hodiny).

Popis hry: Postava je nyní skutečný muž! Nebo spíše regionální manažer společnosti. To ale zjevně není jeho kariérní strop, takže potřebuje dále rozvíjet své komunikační schopnosti, aby se mohl posunout dál.

Bonusy:

Prezentace s koláčovými grafy (dekor podlahy vytvářející pozorné prostředí).

Postava může přátelsky nabídnout kariérní poradenství. To mu dává náladu „Pocit důležitosti“ (důvěra + 2 ve 3 hodiny 3).

Nové oblečení v rodinném šatníku: uniformy 3. a 8. úrovně obou specializací.

Nová uniforma: formální kalhotový kostým pro muže a ženy.

Popis hry: Postava prokázala, že může být dobrým vůdcem, a je nyní připravena dosáhnout další úrovně. Bez ohledu na to, zda se chce stát generálním ředitelem nebo finančním magnátem, musí nasměrovat svou energii a nadále tvrdě pracovat.

Bonusy:

Serene Paradise Garden (stolní dekorace vytvářející pozorné prostředí).

Úrovně kariéry: Investor

Popis hry: BLT sendvičová sezóna začíná brzy? Je čas investovat do vepřových zásob! Postava přesně ví, po čem bude zítra poptávka, a drží prst na tepu akciového trhu.

Bonusy:

Osobní burzovní automat „Executive“ (dekor na stěnu, který navozuje pozornost a vytváří pozorné prostředí).

Postava může zkoumat zásoby pomocí počítače (záložka Síť). To někdy způsobí, že se objeví Moodlet „Kontrola trhu“ (pozor + 1 na 4 hodiny).

Postava může investovat peníze do akcií pomocí počítače (záložka Síť). Můžete investovat 1000, 2000 nebo 5000 Simoleonů. Za pár dní se výsledek dostaví: investice vyhoří nebo se několikanásobně zvýší.

Popis hry: Pojištění ztrát není to nejdůležitější, hlavní je správně využívat zdroje. Tím, že postava vydělává na investicích jiných lidí, získává velké bonusy.

Bonusy:

Sada úchytů na stůl «Executive» (dekor stolu, který navozuje pozornost a vytváří pozorné prostředí).

Postava může poskytnout falešnou investiční radu (špinavá interakce). To může dát vašemu partnerovi náladu „Nebojácný investor“ nebo „Jednou lhal“ (hněv + 1 na 3 hodiny).

Nové oblečení v rodinném šatníku: uniforma 5. úrovně.

Nová uniforma: stylový pruhovaný oblek pro muže, tužková sukně a krátké pruhované sako pro ženy.

Popis hry: Je čas, aby se postava vydala na velký lov. Korporace jsou jeho kořistí a fúze a akvizice jsou jeho zbraně. Těm nepřítomným ředitelům a menšinovým dražitelům, kteří mu padnou do oka, přejeme hodně štěstí.

Bonusy:

Časopis Framed Chronos (dekor na stěnu, díky kterému se cítíte sebevědomě a vytváří sebevědomé prostředí).

Popis hry: Postava uspěla v obchodním světě. Teď už mu zbývá jen najít jinou postavu, která teprve začíná vydělávat slušné peníze, podporovat ho a čekat, až cizí dřina začne přinášet ovoce.

Bonusy:

Výkonný stůl stojí 2250 XNUMX simoleonů (nejdražší v katalogu), což vytváří sebevědomou atmosféru.

Přístup do stylizované místnosti „Business Sharks of the Modern World“.

Kariérní úrovně: Manažer

Popis hry: Postava se stala hrdou majitelkou klíčů od ředitelské toalety! Odpovědnost výrazně vzrostla, ale plat je také dobrý. Postava bude potřebovat veškeré své charisma, aby se vyšplhala na vrchol kariérního žebříčku.

Bonusy:

Postava může (a měla by) ve svém volném čase volat do práce. To může způsobit, že obdrží Moody «Prodej» a «Odmítni obchod».

«Executive» kožený trůn s komfortním nastavením 8, vytvářející sebevědomou atmosféru.

Popis hry: Postava nyní obývá rohovou kancelář. Všichni zaměstnanci čekají na jeho pokyny. Samozřejmě je nad ním stále generální ředitel, ale jednoho dne.

Bonusy:

Výkonná knihovna, která zvyšuje atmosféru.

Nové oblečení v rodinném šatníku: uniforma 5. úrovně.

Nová uniforma: pruhovaný oblek pro muže a ženy (stejný jako pro investory 8. úrovně).

Popis hry: No, to je vše – hlavní židle korporace je obsazena postavou. Působivě vede a dává rozkazy. Je hezké být králem, že? A bylo by ještě hezčí, kdyby dražitelé nestáli nad hlavami a nevyžadovali denní zprávy!

Bonusy:

Executive Guest Chair (kožené křeslo, které zvyšuje atmosféru).

Popis hry: Postava kdysi vedla jednu společnost, ale nyní jich má několik. Naštěstí už na klíčové pozice dosadil chytré lidi a teď si může užívat volna. A soukromým letadlem.

Bonusy:

Výkonný stůl stojí 2250 XNUMX simoleonů (nejdražší v katalogu), což vytváří sebevědomou atmosféru.

Přístup do stylizované místnosti „Elegantní kancelář ředitele“.

© 2010–2021 Simovodovy poznámky. Všechna práva vyhrazena.
Citování materiálu je povoleno, ale s povinným umístěním aktivního odkazu na sims3notes.ru.

Zajímavé:  Jak zasadit mrkev v The Sims 4.
Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»