News

Jak ukončit trénink v Sims 4

the sims 4 jak odejít z vysoké školy

V době psaní tohoto článku je Discover University nejnovějším rozšiřujícím balíčkem vydaným pro The Sims 4. Toto rozšíření vás vyzývá, abyste své Simíky zapsali na univerzitu, absolvovali kurzy inženýrství, vzdělávání nebo práva a připravili je na trh práce.

Ale ne všechny věci jsou tak přímočaré. Mnoho hráčů změnilo názor a dospělo k závěru, že poslat své Simíky na univerzitu nakonec nebyl tak dobrý nápad.

Pokračujte ve čtení tohoto průvodce, abyste zjistili, co musí vaši Simíci udělat, aby opustili univerzitu.

Jak ukončíte vysokou školu v The Sims 4? Chcete-li opustit vysokou školu v The Sims 4, vyberte svého Simíka, vyvolejte telefon, vyberte Vysoká škola a poté klikněte na Drop Out.

Takto můžete v The Sims 4 opustit univerzitu

Metoda 1: Odstoupit od termínu

Než úplně odejdete, věnujte chvíli rozmyšlení, zda není nějaká konkrétní třída, kvůli které je váš Simík nešťastný. Možná je nejlepší jednoduše opustit tuto třídu.

Zde je návod, jak můžete svého Simíka z kurzu stáhnout:

  1. Aktivujte svého Simíka
  2. Klepněte na telefon
  3. Vyberte ikonu Práce (tu s kufříkem)
  4. Klikněte na Odstoupit od termínu.

Metoda 2: Úplně vypustit

Pokud jste si jisti, že vysoká škola v životě vašeho Simíka příliš nepomůže, ukončete univerzitu takto:

  1. Vezměte svého Simíka a přesuňte ho do jiné domácnosti
  2. Jakmile to uděláte, otevřete telefon nebo počítač
  3. vybrat Vysoká škola a pak Vypadnout.

Za vypadnutí není žádný trest, takže se není čeho bát. Jakmile však vaši Simíci odejdou, nikdy se nemohou vrátit na vysokou školu.

Zajímavé:  Jak změnit barvu rámečku The Sims 4.

Na okraj, pokud budou vaši Simíci vyloučeni z vysoké školy, dostanou 4 sloty strachu. To se obvykle stává, pokud Simíci dvakrát za sebou neuspějí u zkoušek.

Univerzitní život je jedinečnou zkušeností v životě vašich Simíků. Mějte na paměti, že jakmile odejdou, nemohou se vrátit na univerzitu. Udělejte si čas na rozmyšlenou, než stisknete tlačítko Drop Out.

⇒ UŽITEČNÝ TIP: Pokud jste si to rozmysleli, podívejte se na tuto příručku, kde se dozvíte, kde se můžete na Discover University najíst.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»