News

Jak ukončit režim úprav domu v The Sims 4

The Sims 4 FAQ – průvodce

Sociální simulační hry se vyvíjejí a postupem času se stávají realističtějšími. V tomto žánru však existuje jeden významný hráč, který je na trhu již nějakou dobu. Tato hra není nikdo jiný než Sims 4. Jde o velmi oblíbenou sociální simulační hru, která i nadále vládne srdcím svých fanoušků díky pravidelným aktualizacím a stále rostoucímu počtu hráčů. Proto také platí, že se do hry denně zapojuje mnoho hráčů. Vzhledem k tomu, že někteří hráči v novém světě simulačních her teprve začínají, je také pravda, že The Sims 4 má některé funkce a akce, které časem rozluští jen veteráni. Naopak je lepší některé funkce zakázat, aby byl zajištěn plynulý herní zážitek. Jednou z těchto funkcí je funkce volné konstrukce. Proto budeme mluvit o tom, jak zakázat bezplatné stavění v Sims 4.

The Sims 4 - Časté dotazy ke hře

Sims 4: Jak zakázat stavění zdarma?

Volné stavění je velmi výkonná funkce v The Sims 4. Umožňuje Simíkům být kreativní a upravovat vlastnosti pozemku a také velikosti pozemku. Toto je revoluční funkce, protože umožňuje hráčům vyjádřit svou kreativitu. Některá místa ve hře navíc nelze upravovat bez povolení cheatů pro stavbu zdarma.

Takže, se všemi těmito úžasnými výhodami, které jsou součástí The Sims 4, co je potřeba zakázat tuto skvělou funkci? Chcete-li povolit režim výstavby zdarma, musíte použít některé cheaty. Proto, jakmile skončíte se zkoumáním své kreativity, měli byste tuto funkci deaktivovat. Chcete-li deaktivovat režim bezplatného budování, musíte otevřít konzolu příkazů hry. Můžete to udělat stisknutím Shift + Ctrl + C. V otevřeném okně Command Shell zadejte „testingcheats off“ nebo „testingcheats false“. Jakmile to uděláte, jednoduše stiskněte tlačítko Enter a cheaty ve hře budou deaktivovány, čímž se deaktivuje režim bezplatného sestavení. Existují však zprávy, že tato metoda nefunguje. Proto vám doporučujeme změnit los ve hře a poté ji restartovat. Pokud režim bezplatného sestavení není zakázán, zkuste zkontrolovat soubory hry a to by mělo situaci vyřešit.

Zajímavé:  Jak se přihlásit na kariérním webu Sims 4.

Doufáme, že díky tomu bude vaše modelingová cesta nyní mnohem zajímavější.

Timur je odborníkem ve světě videoher a průvodců. Své znalosti a zkušenosti sdílí se čtenáři, pomáhá jim zvládnout nejsložitější herní mechanismy a dosáhnout úspěchu v jejich oblíbených projektech. Kromě psaní průvodců se Timur aktivně zapojuje do herní komunity, zkoumá nové strategie a přístupy ke hře.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»