News

Jak vyrobit pódium v ​​místnosti v The Sims 4

Ahoj všichni! Dnes stavíme dům Chalet v Sims 4 + vyzkoušíme myšlenku výstavby víceúrovňového patra: v krátké lekci uděláme pódium pro oddělení obývacího pokoje a kuchyně. Můžete se na něj podívat právě teď, klikněte na obrázek „video“. Dům je vhodný pro rodinu 4 Simíků: rodiče, teenagera a batole.

A dovolte mi, abych vám na fotografii podrobněji ukázal, co se stalo. Jak vidíte, je zde neobvyklá střecha vyrobená z vestavěných zvětšených okenních dekorací z The Sims 4 Pojďme se spolu bavit v kombinaci s nástěnnou výzdobou ze základní hry. Vnější stěny jsem natřel dvěma texturami: cihlovým zdivem a pravidelnou béžovou omítkou, pro zdůraznění efektu jsem na křižovatku umístil tmavě hnědé sloupy. Takhle to vypadá.

Rakouský dům pro Sims 4

Dobré to bude i s velkými kameny, takto byl postaven dům Loft pro Sims 4 — vyberte si, co se vám nejvíce líbí. Jsou zde dva balkony, jeden z dětského pokoje dospívající dívky, druhý v ložnici rodičů. Je široká tři buňky, s dostatkem místa pro pohovku, police s květinami a stojan. Na střechu přibyl zvětšený baldachýn.

Jak vyzdobit balkon pro Simíky

Pod ním je prostor s otevřenou kuchyní pro pikniky. Základ kamen tvořily kamenné sloupy, kombinované s digestoří, sporákem a zvětšenými policemi.

Jak vyrobit pódium v ​​Sims 4

V The Sims 3 je k tomu vhodný nástroj „platformy“ v The Sims 4 lze stejného efektu dosáhnout kombinací částí místnosti se základem a bez něj. Tento design má mnoho výhod:

  • snadné provedení, žádné kódy;
  • vypadá zajímavě;
  • pomáhá v situaci, kdy je na místnost příliš mnoho místa, nebo naopak – dispozice byla složitá a místa je málo.

Sims 4 pódium v ​​kuchyni

Na fotografii je právě takový případ: v malé kuchyni není dostatek místa pro jídelní stůl. Pódiem bylo možné navázat na kuchyň a umístit barový pult mimo stěny. Celý proces stavby pódia můžete jasně vidět na videu, pokud to z nějakého důvodu není možné, zduplikuji to zde.

  1. Označte první patro a oddělte stěnami oblasti, kde je potřeba pódium, od těch, kde bude vybrání.
  2. Přejděte k základům a jedním kliknutím zvedněte výšku, pokud chcete pódium jako na fotografii, bez schodů. Vše výše je provedeno se schody, jinak Simíci neprojdou.
  3. Vyberte a odstraňte nepotřebné oblasti a vyplňte díru v základu texturou podlahy.
Zajímavé:  Jak změnit uspořádání bytu v The Sims 4.

Zde se na vyvýšené plošině nachází schodiště do druhého patra a obývací pokoj s televizí a krbem. Chcete-li obnovit strop (jeho části budou odstraněny přímo naproti odstraněnému základu), natáhněte obdélníkovou plošinu podél podlahy druhého patra po celé ploše místnosti.

Jak vyrobit pódium v ​​Sims 4

Druhé patro je obsazeno ložnicemi: zvlášť pro miminko, dospívající dívku a rodiče.

Potřebujete spiknutí 20 x 20 a 106 975 simoleonů.

Příspěvek zveřejnila autorka Máša v sekci Domy v Sims 4 s tagy Od 4 do 5 Simíků. Uložte si permalink do záložek.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»