News

Jak přestěhovat manžela během rozvodu v The Sims 4

V ideálním vztahu nebude možné manželství rychle rozpustit. Nejprve se mezi postavami pohádejte. Provádějte zlé činy: křičte, kritizujte, zesměšňujte. Míra romantiky a přátelství bude klesat. Zobrazí se akce Rozvod.

Existuje další způsob, jak zničit vztah mezi manžely. Potřebuješ svého Simíka, aby přistihl svou drahou polovičku, jak podvádí. Flirtujte, dělejte pokroky s ostatními. Poté, co Simík uvidí podvádění, rozzlobí se. Objeví se nálada Angry +3.

V nabídce interakce se objeví možnost Rozvod.

Po rozchodu bude váš Simík 24 hodin ve smutném stavu.

autor otázky zvolil tuto odpověď jako nejlepší
komentovat
přidat do oblíbených odkaz děkuji
Vili Borisovič [26.7 kB]
Před 7 lety

Hra The Sims 4 A možná, že předchozí verze hry jsou mezi lidmi velmi oblíbené. Popularita pochází z budování života ve virtuálním světě. V předchozích verzích jsem se rozváděl dost krutým způsobem. Nechal svou ženu hladovět, dokud nezemřela. To funguje i v Sims 4.

komentovat
přidat do oblíbených odkaz děkuji
Sametové tlapky [431K]
3 года назад

Ve hře «Sims 4» je všechno jako v životě, můžete se rozvést.

Abyste se co nejdříve rozvedli, musíte svého partnera neustále provokovat ke skandálu, například zesměšňovat jeho vzhled, křičet na něj nebo ho urážet. Postupem času se škála romantiky sníží a objeví se slova „Rozveďte se“.

Druhou možností je podvádět svého Simíka.

komentovat
přidat do oblíbených odkaz děkuji
řeka Gorna [119K]
3 года назад

V životě se lidé často rozvádějí a důvody pro to jsou velmi odlišné.

Zajímavé:  Jak poznat celebritu v The Sims 4.

Takže ve hře Sims4 se postavy mohou rozvést, a to se může stát, pokud se vztah mezi dvěma Simíky zhorší.

Pokud dojde ke skandálu mezi manželským párem Simů, dojde k rozvodu.

komentovat
přidat do oblíbených odkaz děkuji
Ilta [391 tis.]
3 года назад

Ve hře Sims 4 je vše stejné jako ve skutečném životě. Možné jsou i rozvody.

Aby existovala příležitost „rozvést se“, je nutné, aby se jedna z postav chovala nevhodně — flirtování s ostatními, časté skandály, můžete dokonce spáchat zradu.

komentovat
přidat do oblíbených odkaz děkuji
Agata Tkalets [23.3K]
2 года назад

Další možností rozvodu bez skandálů je, když milenka požádá ženatého Simíka, aby přerušil vztahy s jeho ženou. Pak manželka automaticky změní růžovou barvu romantiky na červenou a vztah mezi manželem a manželkou je přerušen. Simíci už nejsou ženatí a mohou vstupovat do nových vztahů.

Pokud vaši Simíci nejsou manželé, ale tvoří pár a jeden ze Simíků chce tento vztah ukončit, pak kliknutím na Simíka, se kterým chcete ukončit romantický vztah, vyhledejte přátelské akce a zobrazí se řádek „Zůstat přátelé». Stiskněte a. romantické vztahy zmizí, ale vždy existuje možnost, že se mohou kdykoli obnovit a bez vaší účasti. Simík má zřejmě stále „paměť“ a může se Simíkem nedobrovolně začít flirtovat. Tohle se mi stalo. Sim se rozhodl oženit, přerušil vztahy s milenkou a na svatbě s ní začal drze flirtovat.

Jak rozdělit nebo sloučit rodinu v The Sims 4

Jak rozdělit nebo sloučit rodinu v Sims 4, průvodce

Dobrý den, milí přátelé, dnes jsem se rozhodl věnovat téma rozchodu a sjednocení rodin. Protože jste na takový článek narazili, pravděpodobně jste, stejně jako já, jednou čelili problému — „Jak rozdělit nebo sjednotit rodinu v The Sims 4? Podívejme se na tuto otázku podrobně a pokusme se na ni odpovědět.

Zajímavé:  Jak hledat ve sklenici The Sims 4.

V městském režimu musíte vybrat kartu «rodinný redaktor»

1

Po aktivaci karty „Editor rodiny“ se zobrazí okno «Správa rodiny.» Tato nabídka vám umožňuje manipulovat s hratelnými i nehratelnými rodinami.

2

Po výběru požadované rodiny klikněte na ikonu šipky „Pohyb postav mezi rodinami“.

4

Gratulujeme! Dostali jste se do nabídky «Rozdělení a sjednocení rodin.» Pomocí této nabídky můžete rozdělit, smíchat, odstranit a vytvořit nové rodiny. Cokoli si vaše srdce přeje.

6

Řekněme, že potřebujete oddělit jednu nebo více postav z vaší herní rodiny. Chcete-li to provést, vyberte kartu “Vytvořit novou rodinu” (Jak je znázorněno na obrázku výše). Poté pomocí šipek přesuňte Simíky na pole «Nová rodina» Klikněte na zaškrtnutí v pravém dolním rohu a rodina bude připravena. Zbývá už jen přestěhovat novou rodinu na vhodné místo.

7

Náš příběh skončil, nyní víte, jak rozdělit nebo spojit rodinu v Sims 4. Doufám, že vám tento článek bude užitečný. Přeji dobrou hru!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»