News

Jak stáhnout The Sims 4 na Android

Studujte a pracujte, kupujte domy a auta, zařiďte si domov, navazujte nové přátele, starejte se o domácí mazlíčky – dělejte vše, co z různých důvodů nemůžete v reálném životě dělat! Chcete-li to provést, musíte si na našem webu stáhnout hru The Sims 4, můžete to udělat zcela zdarma.

Snímek obrazovky Sims 4 č. 1

Gameplay

The Sims 4 začíná tvorbou postavy. Vlastnosti nového editoru popíšeme níže. Nyní zmiňme, že stále omezený počet bodů postavy vám umožňuje dát postavě jedinečné výhody a nevýhody. Navíc za pozitivní vlastností vždy následuje negativní. A čím pozitivnější výhoda, tím negativnější bude nevýhoda.

Klasický příklad: pokud má postava ve hře Sims vysokou inteligenci, bude to určitě lajdák nebo dokonce asociál. Po stvoření následuje nastěhování do domu. Máme malý rozpočet, ale to zjevně nestačí na to, abychom žili bezstarostně po zbytek života. Budete se muset „točit“: získat práci, hledat nové příležitosti, získat nové užitečné přátele atd.

Snímek obrazovky Sims 4 č. 2

Vlastnosti

Čtvrtý díl nejpopulárnějšího simulátoru má nový editor postav. Vytvoření „Sima“ je první věcí, kterou ve hře uděláte! Potěší pokročilé možnosti tvorby postav, obličejů a dokonce i postav.

The Sims by měli být považováni za simulátor skutečného života, nikoli pouze za hru. Zde nebudete moci bezmyšlenkovitě utrácet peníze, nezdvořile komunikovat s postavami nebo ignorovat ukazatele. Pro úspěšnou interakci s vnějším světem to budete muset zkusit – budete si muset zvyknout na roli svého Simíka!

Snímek obrazovky Sims 4 č. 3

Ruskou verzi hry The Sims 4 (The Sims 4) si můžete stáhnout na našem webu zcela zdarma!

Zajímavé:  Jak získat květinu smrti pomocí kódu v The Sims 4.

The Sims 4

Řada Sims si již dlouho získala oblibu mezi mnoha fanoušky simulačních her. V tomto ohledu byly verze této hry vyvinuty také pro smartphony založené na Androidu. Zde můžete ztělesnit svou vlastní realitu: vytvořit postavy, nastěhovat je do vlastního zařízeného bytu a splnit hlavní sny jejich života. Všechny silnice budou průjezdné. Chcete se stát slavným spisovatelem nebo umělcem, zaujmout post hlavního lékaře nebo objevit novou hvězdu? To vše vám naše hra poskytne. The Sims 4 pro Android si můžete zdarma stáhnout na našem webu.

Popis hry

Popularita série Sims nepřišla před rokem nebo dvěma, takže je nepravděpodobné, že se na planetě najde alespoň jeden člověk, který by o tomto klasickém simulátoru neslyšel.

Jak víte, hra pro vás začíná tím, že si vytvoříte svého avatara. Postavy zde prezentované jsou velmi rozmanité. Mohou to být děti i dospělí, hubení nebo baculatí, se světlou pletí nebo mulati. Liší se barvou vlasů, hlasem a dokonce i povahou. A pokud nejste spokojeni s některou z navrhovaných postav, můžete si kdykoli vytvořit vlastní — existuje na to editor. Při vytváření postavy můžete použít buď hotový vzhled, nebo ji vytvořit úplně od začátku.

Jakmile dokončíte tvorbu své postavy, budete ji muset přestěhovat do bytu a zařídit jej nábytkem. Zde budete mít také velké možnosti pro fantazii. Jakýkoli typ nábytku a jakékoli doplňky vám pomohou vytvořit něco nepředstavitelného, ​​co nikdo jiný nemá. Jedinečný byt bude dalším příjemným momentem hry.

Výběrem zaměstnání a koníčku zaměstnáte svou postavu. Máte poměrně velký výběr, takže vše záleží jen na vaší fantazii, touhách a schopnostech postavy. Během několika dní se může stát největším ve své profesi. Věnujte tomu trochu úsilí.

Zajímavé:  Jak si vybrat další upírské schopnosti v The Sims 4.

Konečně má vaše postava určité sny a touhy. Pokud je dokončíte, zlepší se nálada vaší postavy a získáte jedinečné herní body, které lze utratit za nákup různých věcí.

The Sims 4 pro Android vám otevírá obzory nového světa – světa jedinečných příležitostí a mnoha snah. Stáhněte si, nainstalujte, hrajte a užívejte si.

Nejnovější verze

Na našem webu si můžete zdarma stáhnout hru Sims 4 v ruštině. Nejnovější verze obsahuje velké množství herních zařízení a také tak rozmanité materiály, jako je oblečení, účesy a doplňky.

Chcete-li začít hrát, musíte si stáhnout soubor APK a nainstalovat jej do smartphonu.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»