News

Jak si vybrat obytnou budovu z galerie Sims 4

The Sims 4: Jak přepínat mezi domy. Výběr rodiny z nového domova nebo světa v The Sims 4

Nová rodina. Foto: The Sims 4

Ve hře «The Sims 4» hráč si vytvoří svou vlastní postavu nebo celou rodinu. Okamžitě si musíte vybrat volné místo, kde začíná virtuální život Simíků ve hře. Čas od času však může chtít hráč přestěhovat rodinu nebo si vybrat novou v jiné oblasti. Takto může přepínat mezi domy. To se hodí i v případě, kdy v jednom herním světě The Sims 4 hráč vytvoří několik rodin, které se vzájemně prolínají. Můžete hrát za několik rodin a postav a čas od času přepínat.

Střídavě hraní The Sims 4

  1. Musíte otevřít nabídku v pravém horním rohu obrazovky.
  2. V The Sims 4 si musíte uložit svůj aktuální herní příběh. Dále přejděte ke správě obytných světů. Druhá rodina, za kterou chce hráč hrát, nemusí být nutně ve stejném městě. Simíky můžete také představit prostřednictvím „měst“ pouhým cestováním a návštěvou domů.
  3. Z dostupných možností musíte vybrat „Svět“.
  4. Hráči si nyní mohou vybrat rodinu postav, za kterou hodlají hrát.

Jedna věc, kterou je třeba si zapamatovat, je, že když změníte hráče, Simíci nepřestanou stárnout. Cheat můžete povolit pouze v CAS nebo vstoupit do herního menu.

Jak používat cheat CAS ke snížení věku

CAS. Foto: The Sims 4

CAS. Foto: The Sims 4

Chcete-li snížit věk své postavy, musíte ve hře provést následující posloupnost akcí:

  1. Vyvolejte panel cheatů. Musíte zadat současně: Ctrl + Shift + C.
  2. Aktivujte cheat kódy ve hře. Standardní kód: testingcheats true.
  3. Jakmile jsou cheaty povoleny, napište cheat «cas.fulleditmode» a stiskněte enter.
  4. Podržte klávesu Shift, klikněte levým tlačítkem myši na Simíka a z nabídky vyberte „Upravit v CAS“.
  5. Z dostupných možností v levém horním rohu obrazovky vyberte požadovaný věk.
Zajímavé:  Jak udělat nečlověka v The Sims 4.

Jak přejít na hraní v nové rodině?

Obytné světy. Foto: The Sims 4

Obytné světy. Foto: The Sims 4

V herním světě, ve kterém hráč dříve hrál, budou jeho aktivní rodiny Simíků zvýrazněny zelenou ikonou jako na snímku obrazovky.

Aktivní rodina. Foto: The Sims 4

Aktivní rodina. Foto: The Sims 4

Hráč si nyní musí pro sebe najít novou herní rodinu, za kterou chce hrát. Můžete si vybrat z těch postav, které jsou zpočátku ve hře. Mohou buď obývat domy v obytných světech, nebo být v knihovně. Z posledně jmenovaných můžete vybrat Simíky, které je třeba umístit na volné místo.

Správa rodiny. Foto: The Sims 4

Správa rodiny. Foto: The Sims 4

Chcete-li vybrat rodinu ze seznamu již vytvořených ve hře, můžete kliknout na ikonu se dvěma postavami a tužkou v pravém horním rohu. Toto je «Správa rodiny». V této sekci se zobrazí „Moje rodiny“ a „Další rodiny“.
V prvním případě se zobrazí ti Simíci, kteří byli vytvořeni hráčem ve hře. Druhou možností jsou ty herní postavy, které zaplnily knihovnu. Mohou být umístěny na volných místech a v různých herních světech ve hře.

Musíte si uvědomit, že budete moci přepínat mezi těmi herními rodinami, které byly vytvořeny v této hře. Pokud hráč spustí novou hru z nabídky úvodního načítání hry The Sims 4, veškerý postup bude ztracen. To znamená, že obyvatelné světy budou muset být znovu osídleny.

V hlavní nabídce můžete také „Načíst hru“. Díky tomu je možné vrátit se k herní zápletce, kterou kdysi vytvořil hráč v The Sims 4.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»