News

Jak si dát peníze v The Sims 4

Kód pro peníze ve hře Sims 4

Peněžní kód The Sims 4 vám umožní přestat být v nouzi kvůli nedostatku Simoleonů. Nyní, jakmile vám dojdou peníze, nebo se spontánně rozhodnete koupit si nový dům, auto, krásný nábytek, můžete v Sims 4 zadat kód pro peníze a získat tolik Simoleonů, kolik potřebujete.

Všechny cheat kódy pro peníze v Sims 4

Pro hru Sims 4 existují tři speciální kódy pro peníze.

  1. Kachování – tento kód přidá 1000 Simoleonů pro vaši herní rodinu a použije se, když vám chybí peníze.
  2. Motherlode je výkonný kód, který do vaší rodiny v The Sims 50000 přidá 4 XNUMX Simoleonů. Nejlepší je jej používat, pokud nechcete být závislí na práci.
  3. FamilyFunds (příjmení) (částka peněz) – s tímto kódem můžete navýšit rozpočet kterékoli Simíkově rodině. Příklad zadání tohoto kódu: FamilyFunds zmrazil 350000 XNUMX. Důležité! Tento kód nepřidává zadané množství, ale mění stávající na vámi zadané.

Kde zadat kód pro peníze v Sims 4?

Pokud jste hráli The Sims 3, pak víte, kam zadat kód pro peníze. V The Sims 4 se v tomto ohledu nic nezměnilo. Musíte zavolat konzoli a poté do ní zadat kód. Konzole se vyvolá současným stisknutím tlačítek:

Shift+Ctrl+C

Důležité! Nejprve podržte současně tlačítka Shift a Ctrl a poté, aniž byste je uvolnili, stiskněte tlačítko „C“. Pokud okamžitě stisknete „C“, jednoduše pořídíte snímek obrazovky.

Nyní znáte kód pro peníze v The Sims 4, což znamená, že pro vás ve hře není nic nemožné.

Zajímavé:  Jak zlepšit kontrolu nad emocemi v Sims 4.
Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»