News

Obsah

Jak se zbavit nepotřebných modů v The Sims 4

Stáhnout Jak odstranit mody v Sims 4: zbytečné a nefunkční

Jak odstranit mody v Sims 4 je zajímavé pro hráče, kteří rádi instalují spoustu vlastního obsahu. A nesoudíme: koneckonců bez cool účesy, oblečení и mody hra začíná být příliš nudná.

Zajímavé:  Jak zakázat procházku celebritami The Sims 4.

Ale kvůli tomu se ve hře může objevit spousta nefunkčních nebo jednoduše nepotřebných modů. Ovlivňují výkon hry a jednoduše vám brání v jejím pohodlném používání.

Proto v tomto článku budeme hovořit o tom, jak se zbavit nudného dodatečného obsahu.

Jak odstranit mody v Sims 4: pracovní metody

Pokud je čas odstranit nežádoucí mody v Sims 4, existuje několik nástrojů, které vám mohou pomoci tyto soubory najít a odstranit.

Jsou zcela zdarma, protože je vytvořili sami hráči! Jsou ale naprosto nepostradatelné v otázkách odstraňování dalšího obsahu. Bez nich může být proces únavný.

Chcete-li proto odstranit další stupně, je nejlepší použít studio sims 4 (bezplatný nástroj pro vytváření a správu obsahu vytvářeného uživateli) a Dovozce zásobníků.

Pokud si ale do PC nechcete instalovat další programy, pak se bez nich obejdete! O této metodě vám také povíme. Ale buďte připraveni: bude to chvíli trvat.

Metoda 1: Odeberte mody ze Sims 4 bez programů

Tato metoda je extrémně zdlouhavá, zvláště pokud máte hodně uživatelského obsahu. Ale je to docela spolehlivé, když se ve hře snažíte najít nefunkční modifikace skriptů.

Důležité!
Pamatujte, že tato metoda je vhodná pouze pro odstranění herních modů. Chcete-li odstranit zbytečné účesy, stavební předměty atd., budete muset použít nástroj Tray Importer nebo Sims4Studio.

Krok 1: Zálohujte složku Mods

Nejprve zavřete hru. Poté přejděte do složky Electronic Arts The Sims 4 a najděte tam složku Mods. Poté přesuňte veškerý jeho obsah na plochu.

Krok 2: Hledání nefunkčního modu

Jakmile hru zavřete a přesunete složku Mods na plochu, začněte přesouvat soubory modů skriptů zpět jeden po druhém.

Po každém tahu je potřeba spustit hru a zkontrolovat, zda vše funguje správně. Pokračujte v tom, dokud nezjistíte, který mod po přesunutí začne fungovat nesprávně.

Zajímavé:  Kde najít protijed na bodnutí štírem v The Sims 4.

Pamatujte, že byste měli přesouvat herní mody, nikoli vlastní obsah pro editor vytváření postav nebo konstrukční režim.

Jak tento proces zjednodušit a urychlit?

Je jasné, že s touto metodou bude proces hledání a odstranění zbytečného modu zpožděn. Vše se ale dá výrazně urychlit.

Chcete-li to provést, po přesunutí modů skriptu na plochu pro ně vytvořte dvě podsložky. Přesuňte polovinu modulů do jedné složky a druhou polovinu do jiné.

Nezáleží na tom, které soubory přesunete do které složky. Jen se je snažte rozdělit ve zhruba rovnoměrných oddílech.

Poté přesuňte jednu z těchto složek zpět do Mods. Pokud se ve hře objeví chyby, hledejte v ní poškozený mod. Pokud ne, konflikt se určitě nachází ve druhé podsložce.

Nyní můžete proces jednoduše zopakovat znovu: rozdělte zbývající mody na dvě poloviny a postupně otestujte každou z nich.

Metoda 2: Jak odebrat moduly Broken Sims 4 prostřednictvím lepších výjimek

Tato metoda je vhodná pro hledání nefunkčních modifikací skriptů. Uživatelsky generovaný obsah, jako jsou účesy, oblečení, stavební předměty a podobně, se nejlépe odstraní pomocí metoda 3 nebo metoda 4.

Toto je soubor ts4script, který je třeba umístit do složky Mods. Je bohatý na funkce – Better Exceptions najde nefunkční herní mody, duplicitní soubory, soubory s nesprávným rozlišením a mody, které je třeba aktualizovat. Pokud tedy používáte hodně modifikací skriptů, pak jsou Better Exceptions nutností.

Krok 1: Instalace

Chcete-li nainstalovat Better Exceptions, stáhněte si ji a rozbalte soubor tmex-BetterExceptions.ts4script z přijatého archivu. Umístěte jej přímo do složky Mods bez umístění do podsložek.

Abyste se ujistili, že jste soubor nainstalovali správně, spusťte hru, otevřete libovolné uložení a přejděte do životního režimu. Pokud je nainstalována správně, měli byste vidět uvítací oznámení. Během instalace můžete vidět podobná upozornění Velící středisko nebo Zlé rozmary.

Zajímavé:  Jak vyléčit posedlosti v Sims 4.

Krok 2: hledejte nefunkční mody

Chcete-li najít poškozené mody, můžete použít jednu z níže uvedených funkcí:

Globální sledování zásilek. Umožňuje vám najít soubory, které způsobují chyby ve hře.
Patch Day Scanner. Umožňuje vám najít soubory a mody, které nejsou kompatibilní s vaší verzí hry.
Neaktivní modifikace skriptů. Tato funkce umožňuje identifikovat modifikace skriptů, které jsou příliš hluboko v podsložkách složky Mods, a proto nefungují.
Restrukturalizovaná zpráva. Řekne vám, které mody je třeba aktualizovat nebo odebrat.

Po krátkém hledání (jehož délka závisí na počtu souborů ve vaší složce Mods), Better Exceptions vyskočí okno, které vám řekne, které mody způsobují chyby a proč.

Krok 3: Oprava chyb

Věnujte pozornost názvům souborů, které mod zobrazil ve vyskakovacím okně. Najděte tyto soubory ve složce Mods a opravte problém.

Jak bude problém potřeba vyřešit, závisí na tom, jaký typ testu jste provedli. Například identifikované soubory Globální sledování zásilek, je lepší smazat Neaktivní modifikace skriptů — přejděte přímo do složky Mods a Patch Day Scanner — Aktualizace.

Metoda 3: Jak odebrat nepotřebné modifikace v Sims 4 pomocí Tray Importer

Tray Importer je bezpochyby jedním z nejpohodlnějších nástrojů pro vyhledávání nepotřebných souborů a jejich odstranění ze složky Mods.

S jeho pomocí můžete odstranit nepotřebné doplňky v dávkách. Proto je skvělý pro odstranění nežádoucích účesů, oblečení a stavebních předmětů.

Nejprve si musíte stáhnout a nainstalovat Tray Importer. Jeho nejnovější verzi v ruštině si můžete stáhnout z našich webových stránek. Zde si můžete přečíst pokyny pro instalaci a používání tohoto programu.

Krok 1: příprava

Po úspěšné instalaci programu okamžitě přejděte do hry. Můžete spustit novou hru nebo načíst uložení – na tom nezáleží.

Zajímavé:  Jak zahrnout herní sadu do The Sims 4.

Dále se rozhodněte, které položky chcete odstranit – z editoru tvorby postavy nebo z konstrukčního režimu?

Pokud vás nudí staré účesy a oblečení, přejděte do editoru vytvoření sim. V případě, že chcete vyčistit tapety a nábytek na míru, otevřete libovolnou oblast a začněte stavět.

Krok 2: hledání nepotřebných modů

Pokud se chcete zbavit nepotřebných modů, jednoduše jimi vybavte své Simíky v části Vytvořit Simíka nebo je umístěte na prázdný pozemek. Ano, vše najednou.

Potom uložte spoustu nebo Simíka s nepotřebnými doplňky ve vaší knihovně.

Chcete-li uložit pozemek nebo místnost, v režimu výstavby klikněte na ikonu složky v horním panelu a postupujte podle pokynů.

Chcete-li uložit svého Simíka nebo rodinu, v části Vytvořit Simíka klikněte na ikonu složky v horní liště a postupujte podle pokynů.

Po dokončení těchto kroků zavřete hru a přejděte k dalšímu kroku.

Krok 3: Odstraňte nepotřebné mody

Otevřete nástroj Tray Importer. Okamžitě uvidíte své uložené pozemky a rodiny v levém panelu. Vyberte si z nich postavy nebo dům, který chcete exportovat. Stačí kliknout na požadovaný obrázek.

Poté klikněte na ikona diskety, který se nachází v pravém horním rohu, přímo nad dalšími miniaturami snímků obrazovky vašeho výtvoru.

Zvolte možnost «esport». Pokud váš výtvor používá mody, vyberte „Export spolu s dodatečnými obsah a CC». Dále uvidíte všechny mody, které budou exportovány spolu se simkou nebo domem. Klepněte na tlačítko «Vývozní».

Také poslední možnost by měla být vybrána, pokud se chcete zbavit modů, které se nosí na Simíkovi nebo jsou umístěny po okolí.

Poté vyberte složku, do které chcete soubory umístit, a název nového archivu. Počkejte na dokončení exportu. Čím více modů extrahujete, tím déle budete muset čekat.

Zajímavé:  Jak najít poklad v The Sims 4.

Krok 4: Odstraňte ze hry nepotřebné mody

Nyní přejděte do složky, do které jste archiv uložili. Otevřete jej a vyjměte složku Mods.

Dále vás čeká dlouhá a monotónní práce. Stačí se podívat na názvy modů v této složce a odstranit tyto soubory ze své HLAVNÍ složky Mods, která se nachází pod DocumentsElectronic ArtsThe Sims 4.

Jak tento proces urychlit?

Ale i tento proces lze urychlit! Koneckonců, pokud potřebujete odstranit spoustu nepotřebných modů, budete muset strávit velmi dlouhou dobu hledáním těchto souborů podle názvu.

A aby bylo vše mnohem rychlejší, místo zbytečných modů umístěte na děj nebo Simíka ty doplňky, které CHCETE ve hře PONECHAT!

Poté simíka nebo partii uložte s POTŘEBNÝMI doplňky a vytáhněte je pomocí nástroje Tray Importer.

Poté z hlavní složky Mods odstraňte všechny vlastní položky pro Create a Character nebo Build Mode.

Dále vytáhněte složku Mods z archivu, který Tray Importer vytvořil, a umístěte z ní všechny položky do své hlavní složky Mods.

Metoda 4: Odstraňte nepotřebné Via Sims 4 Studio

Alternativní metodou pro odstranění nežádoucích modů je Sims 4 Studio. Tento nástroj stáhne veškerý vlastní obsah, který jste dříve nainstalovali do hry. Umožní vám prohlížet jednotlivé soubory s uživatelským obsahem a mazat je.

Nejprve si stáhněte a nainstalujte software Sims 4 Studio a poté postupujte podle našich pokynů.

Spusťte Sims 4 Studio a v Nastavení nastavte cestu ke složce Mods a hře. Poté se vraťte na hlavní obrazovku a stiskněte tlačítko «Moje SS».

Pokud máte ve složce Mods hodně vlastního obsahu, může chvíli trvat, než se všechny soubory stahují.

Poznámka: The Sims 4 Studio nespustí My CC, dokud nebude hra uzavřena.

Otevře se obrazovka se seznamem všech nainstalovaných souborů ve složce The Sims 4Mods.

Zajímavé:  Jak získat zpět smazanou hru Sims 4.

Každý prvek lze vybrat pro náhled vpravo kliknutím na něj myší. V náhledu můžete položku otočit a zobrazit ji ze všech úhlů.

Pole popisu souboru obsahuje důležité informace: jméno tvůrce, cenu položky ve hře a mnoho dalšího. Zde můžete změnit cenu předmětu, jeho účel a dokonce i počet možných barev.

Co je ale důležitější, The Sims 4 Studio má také možnost jednotlivé mody odstraňovat. Pokud chcete položku odstranit, klikněte na tlačítko «Vymazat», který je v pravém dolním rohu.

Potvrďte akci a Sims 4 Studio odstraní položku z vaší složky Mods.

Jako vždy nezapomeňte pravidelně zálohovat složku Sims 4, zejména před instalací aktualizace hry.

Jak odstranit nepotřebné mody v Sims 4. Jak optimalizovat hru Sims 4: odstranění nepotřebných modů a předmětů

Krok 4.2 Vraťte se do hlavního okna a přejděte na kartu Vlastní obsah. Najdeme mod soubory, které chceme smazat, a jednoduše je odstraníme ze seznamu. Poté uložte změny a zavřete program. Tím se zbavíme nepotřebných modů ve hře Sims 4, což vám umožní hrát bez zbytečných doplňků, které mohou hru zpomalit nebo se vám prostě nelíbí vytvořit záložní kopie souborů před smazáním, aby v případě chyby bylo možné vše vrátit zpět. Při mazání modů byste měli být opatrní, abyste neodstranili něco důležitého pro hraní Pomocí programu S4 Tray Importer můžete snadno a rychle spravovat nainstalované úpravy v The Sims 4, díky čemuž je hraní pohodlnější a zábavnější.

Odebrání nepotřebných doplňků v The Sims 4

Chcete-li zahájit proces odstraňování nepotřebných modů a položek v The Sims 4, musíte otevřít program S4 Tray Importer. Tento šikovný nástroj usnadňuje nalezení a odstranění nepotřebných doplňků.

Krok 1: Otevřete S4 Tray Importer

Otevřete program S4 Tray Importer a najděte požadovanou rodinu nebo pozemek.

Zajímavé:  Jak jít na potrat v nemocnici v The Sims 4.

Krok 2: Vyberte způsob odstranění

Existují dva způsoby, jak odstranit nepotřebné mody a položky.

Metoda 1: Použití karty Mods CC

Přejděte na kartu Mods CC a počkejte, až se načte seznam modů (doba načítání závisí na výkonu vašeho počítače). Poté dvakrát klikněte na soubor, otevře se složka Mods, kde můžete nepotřebný soubor odstranit.

Metoda 2: Zničení objektu (ladění)

Chcete-li odstranit nesmazatelné položky nebo jakékoli jiné objekty, můžete na ně kliknout při stisknuté klávese Shift a vybrat „Destroy object (debugging)“. Tím objekt trvale smažete.

Jak odstranit konkrétní mod, jako je Wickedwhims

Krok 1: Vypněte mody v nastavení hry

Přejděte do hry a vypněte všechny mody v nastavení a poté hru ukončete.

Krok 2: Odstranění Wickedwhims

Odeberte všechny mody ze složky Mods a nahraďte je dvěma soubory z Wickedwhims. Poté znovu vstupte do hry, povolte mody, ukončete a přidejte další mody, animace, cracky atd. Tento proces bude nutné opakovat s každou aktualizací, abyste se zbavili Wickedwhims.

Jak odstranit nepotřebné mody v Sims 3

Chcete-li odstranit nepotřebné doplňky ve hře Sims 3, postupujte takto:

Krok 1: Otevřete složku hry

Otevřete složku Program Files a poté složku Origin Games (pokud byla hra nainstalována přes Origin). Najděte složku The Sims 3.

Krok 2: Odstranění nepotřebných sad

Klepněte pravým tlačítkem myši na sady složek, které chcete odstranit, a vyberte příkaz Odstranit.

Jak vyčistit hru v Sims 4

Chcete-li optimalizovat a vyčistit svou hru v The Sims 4, postupujte takto:

Krok 1: Ukončete hru

Ukončete hru a přejděte do složky DocumentsElectronic ArtsThe Sims 4saves.

Krok 2: Odstranění souboru automatického ukládání

Najděte soubor slot_00000001.save a odstraňte jej, poté vymažte mezipaměť hry přechodem do složky DocumentsElectronic ArtsThe Sims 4.

Zajímavé:  Jak přidat adresář do The Sims 4 pirát.

Užitečné tipy a závěry

  • Pravidelně utrácejte čištění a odstranění zbytečné mody и předmětůpro optimalizaci herního výkonu.
  • Použijte program S4 Tray importaby to bylo snadné najít a odstraňte nepotřebné doplňky.
  • Při odstraňování modů byste měli být elegantníaby nedošlo k poškození hry.

V důsledku popsaných kroků budete schopni výrazně zrychlit a optimalizovat hru Sims 4, zbavit se z nepotřebných mody a předměty.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»