News

Jak se vydat na dobrodružství do džungle v The Sims 4

V džungli budou muset vaši Simíci navštívit úplně nové místo – Selvadorada. Čeká na vás tolik zajímavostí, že jsme se rozhodli sestavit malého průvodce, aby vám nic neuniklo.

Prozkoumejte Selvadorada – nový trailer k The Sims 4: Dobrodružství v džungli

Chcete-li začít, vydejte se na trh v Puerto Lamante, kde najdete zajímavá místa na focení, vybavení pro přežití, drobnosti a další. Některé předměty, jako je odpuzovač pavouků nebo protijed, pomohou vašim Simíkům zůstat v bezpečí po celou dobu jejich cesty. A pokud zvýšíte dovednost Selvadoradské kultury, můžete získat tajné vybavení pro přežití, které se vám bude určitě hodit. Nyní jste připraveni prozkoumat džungli. Začněme!

Dívej se! Šumící vodopády. Zpívající ptáci. Jak je tu krásně! Než se vydáte vstříc dobrodružstvím a nebezpečím, rozhlédněte se kolem sebe a obdivujte stálezelenou Selvadoradu. Není vůbec překvapivé, že je považován za div světa.

Pokračujme! Po určení hlavních směrů se vydejte hledat omišánský chrám. Obsahuje poklady, o kterých si pro své Simíky můžete nechat jen zdát! Ale není to tak jednoduché. Chrám je plný pastí a některé z nich jsou dokonce smrtící. Vyhýbáním se pastím se budete moci dostat hlouběji do chrámu, kde na vás budou čekat překvapení na každém kroku. A nezapomeňte se často vracet. Chrám má magickou moc a každá návštěva bude úplně jiná. Páni!

Sims 4 džungle

Jak je tohle možné? A až se vrátíte do základního tábora, zdokonalte své archeologické dovednosti studiem svých nálezů. Setkáte se s artefakty, tajemnými relikviemi a krystaly. Simíci si je dokonce mohou vzít domů jako připomínku (nebo důkaz!) jejich neuvěřitelných dobrodružství.

Zajímavé:  Jak vrátit verzi Sims 4 zpět.

Po takovém bláznivém dni nebude na škodu se důkladně uvolnit! Zajděte do kavárny, kde můžete oslavit své úspěchy, setkat se s místními obyvateli a dozvědět se více o jejich kultuře. Protančete celou noc a pozvedněte sklenici na svá dobrodružství v džungli!

Jste připraveni vyrazit za novými zážitky? Nemůžeme se dočkat, až uvidíme, co objevíte ve hře The Sims 4 Dobrodružství v džungli, která bude celosvětově uvedena na PC a Mac 27. února 2018.

Sdílet s přáteli:

  • Nainstalujte soubory v Sims 4
  • Jak nainstalovat doplňky sims3pack
  • Jak nainstalovat doplňky balíčku

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»