News

Jak se stát vegetariánem v The Sims 4

Sims 4 Vegetariánská vlastnost – vše, co potřebujete vědět

Vegetariánská vlastnost Sims 4 byla v době uvedení City Living Pack novinkou mezi vlastnostmi. Najednou se zdravé stravování a vyhýbání se masu stává prioritou a jídlo se stává něčím, na co vaši Simíci dbají. Kromě nahrazení masa tofu, sýrem a saláty přichází vegetariánská vlastnost s některými zajímavými výhodami a interakcemi. Pokud vás zajímá, jak tato vlastnost funguje během hraní, zůstaňte na této stránce. Pokračujte ve čtení a zjistěte všechny podrobnosti o vegetariánství v Sims 4.

sims 4 vegetariánská vlastnost

Hraní The Sims nebylo nikdy jednodušší, a to vše díky neuvěřitelným cheatům. Podívejte se na tento konečný seznam cheatů na Sims 4!

Jak se stát vegetariánem ve hře sims 4?

Abyste si vybrali vegetariánský osobnostní rys, musíte mít The Sims 4: Život ve městě nainstalovaný rozšiřující balíček. Toto je jeden z rysů životního stylu, který si můžete vybrat pro všechny postavy, od dětí po starší. Tito Simíci jsou obzvláště citliví na typ a kvalitu jídla, protože to, co jedí, přímo ovlivňuje jejich náladu. Simíci, kteří jsou ve výchozím nastavení vegetariáni, jsou Arun a Jesminder Bheeda kteří žijí Svatý Myšuno.

Zajímavé:  Jak rychle napsat text v příkazu Sims 4.

Chcete-li ze Sims udělat vegetariána, jednoduše si vyberte Vegetariánský v CAS panel vlastností v Vyberte Vlastnosti při vytváření nových Simíků.

Pokud jste právě nainstalovali rozšíření nebo chcete změnit vlastnosti dříve vytvořených Simíků, budete chtít použít cheaty. Chcete-li to provést, nejprve se ujistěte, že máte povoleny cheaty stisknutím CTRL + SHIFT + C na klávesnici a zadáním testy jsou pravdivéa poté stiskněte ENTER. Pak budete chtít držet SHIFT a kliknout na Simíky, ze kterých chcete udělat vegetariány, a kliknout na Upravit v CAS. Odtud jednoduše přejděte na možnost osobnostních rysů a upravte osobnostní rysy svých Simíků podle svých představ.

Existuje také cheat na vegetariánské vlastnosti Sims 4, který z nich udělá vegetariány, aniž byste je museli upravovat v CAS. Stačí použít traits.equip_trait vegetarián a zanedlouho se zbaví masných výrobků!

Stejně jako ve skutečném životě si i Simíci mohou objednat jídlo podle svých představ! Podívejte se na tuto příručku pro Sims 4 Rozvoz jídla Mod!

Předvolby jídla se sims 4 vegetariánská vlastnost

Vegetariánská vlastnost The Sims 4 je zcela nový věk moderního životního typu osobnostních rysů. Na rozdíl od ostatních Simíků budou mít vegetariáni ve hře pop-up bublinu s brokolicí, když budou mít hlad. Zde jsou preference a výhody, které přicházejí s touto vlastností:

  • Protože jsou vegetariáni, vaši Simíci se budou ve výchozím nastavení za každou cenu vyhýbat konzumaci masa. Toto bude jejich automatický výběr a preference. Vyhnou se všem běžným masitým pokrmům včetně ryb.
  • Když jim například přikážete, aby snědli burger a dojedli nevegetariánské jídlo, dostanou nepříjemné a nevolné. Počítejte s tím, že budou alespoň dvě hodiny smutní. Pokud hrajete bez cheatů, bude důležité mít na paměti při sledování jejich hladomoru.
  • Vegetariánské jídlo je dobře naladí, zvláště když je jídlo pěkně připravené.
  • Umět dobře vařit a připravovat dobré vegetariánské jídlo zlepší kvalitu jejich jídla. Čím kvalitnější jídlo snědí, tím šťastnější budou mít jednoduchý pokrm. Jídlo tak můžete využít ve svůj prospěch k mírným pozitivním změnám v jejich náladě a trochu jim zpříjemnit každodenní život. Zkuste tedy udělat, co můžete, abyste jim pomohli vylepšit jejich kuchařské dovednosti.
  • Pokud je váš Simík a upír a vegetariáni, nebudou potřebovat krev, aby přežili. Plazmové nápoje a další plazmové ovoce a druhy takových potravin poslouží naprosto dokonale!
Zajímavé:  Jak udělat obyčejného člověka v The Sims 4.

Jako vegetarián si vaši Simíci užijí přípravu a konzumaci pouze některých druhů jídel. Chcete-li zjistit úplný seznam vegetariánských jídel, která mohou připravit na různých úrovních kuchařských dovedností, jít sem!

Dovednosti a interakce s ostatními

Vegetariánská vlastnost také odemyká nové zajímavé interakce s ostatními, dostupné pouze pro Simíky s touto vlastností. Toto jsou nové interakce:

  • Pokud budou mluvit s jinými vegetariánskými Simíky, budou moci “Nadšení z vegetariánství«.
  • s”Diskutujte o výhodách pro vegetariány“ dostanou možnost podělit se o své názory na vegetariánství. Na rozdíl od předchozí akce to mohou dělat s jakýmkoli jiným Simíkem, se kterým komunikují, bez ohledu na to, zda jsou vegetariáni nebo ne.
  • Pokud si to mohou dovolit, mohou si najmout specializovaného kuchaře. Chcete-li tak učinit, klikněte na sporák nebo ledničku a zobrazí se „Najměte si vegetariánského Carterera“ možnost. The Sims 4 Vegetariánská vlastnost umožní kuchaře, který pro vaše Simíky připravuje výhradně vegetariánská jídla.

Vegetariánství samo o sobě neovlivňuje dovednosti vašich Simíků. Můžete jim však pomoci žít šťastnější život tím, že se něco naučíte. Jeden tip, který vám může pomoci vytvořit nejlepší život pro vegetariánského sourozence, je pozvednout ho na úroveň kuchařské dovednosti a Zahradnické dovednosti. Ty nejsou nutností. Mohou však zlepšit kvalitu jídla, které jedí, a tím i náladu a pohodu. Sběr čerstvého ovoce a zeleniny z vaší zahrady bude dobrým zdrojem pro utišení hladu a přípravu vegetariánsky bezpečných jídel. Čím lépe budou ve vaření, tím lepší bude jejich jídlo a nálada. Čím lepší budou v zahradnictví, tím kvalitnější budou mít čerstvé vegetariánské potraviny.

Chcete mít jistotu, že vše, co vaši Simíci vyrobí, bude chutné? Pak si je zamilujete Cheaty na kuchařské dovednosti Sims 4!

Mod pro vegetariánské vlastnosti Sims 4

Skvělá zpráva je, že existuje a vegetariánská mod který vám umožní udělat ze Simíka vegetariána, aniž byste si zvolili vegetariánskou vlastnost. Tento mod dělá z vegetariánství možnost a volbu, kterou mohou vaši Simíci skončit a vrátit se, kdy chtějí. Budou mít možnost Staňte se vegetariánem or Přestaňte být vegetariánem. Můžete si to vybrat kliknutím na Simíky a výběrem preferované možnosti. Mod z něj dělá více vědomé rozhodnutí a životní styl než definující osobnostní rys, což je skvělé.

Zajímavé:  Jak napsat kód v Sims 4, když to nefunguje.

Pokyny ke stažení a instalaci modu naleznete zde.

Související příspěvky

The Sims 4: Vegetariáni Simíci nevědí, že jsou vegetariáni

Sims-4-vegetarian-Sim

Vegetariánští Simíci okamžitě onemocní, pokud jedí maso a ryby. Bohužel si neuvědomují, že jíst maso a ryby pro ně není řešením.

Pokud je zapnutá autonomie, váš vegetariánský Simík si často sám chytne pokrmy z masa.

Proto se mnoho Simmerů této vlastnosti vzdalo.

Vegetariánská vlastnost nedělá Simíky vzdorovitějšími. Pokud je necháte vařit a jíst pokrmy na bázi masa, dělají to, jako by nevěděli, že z toho budou nemocní.

Je zajímavé, že v The Sims 3 nemohou vegetariánští Simíci vařit nevegetariánská jídla.

Pokud jste vegetariánskou vlastnost dosud nepoužívali, pokračujte ve čtení tohoto průvodce, abyste zjistili, jak mění chování a preference vašeho Simíka.

Jak uděláte ze Simíka vegetariána v The Sims 4?

Chcete-li vytvořit vegetariánského Simíka v The Sims 4, přejděte do CAS, klikněte na jeden z slotů vlastností svého Simíka a vyberte Vegetariánská vlastnost.

Kulinářské možnosti vašeho vegetariánského Simíka jsou značně omezené. Pokud nechcete, aby onemocněly, ujistěte se, že jedí vegetariánsky bezpečné potraviny.

Vegetariánští Simíci mohou využívat dvě další interakce: Diskutujte o výhodách pro vegetariány a Nadšení z vegetariánství.

Tyto interakce můžete využít k podpoře vegetariánství a doufejme, že přesvědčíte ostatní Simíky, aby se zbavili masa.

Žijí vegetariánští Simíci v The Sims 4 déle?

Pokud používáte stejné nastavení délky života, všimnete si, že vegetariánští Simíci mají tendenci žít déle než nevegetariánští Simíci.

Podle mé vlastní zkušenosti žijí vegetariánští Simíci v průměru o 3 dny déle než nevegetariáni.

Nejlepším způsobem, jak prodloužit život vašeho Simíka, je buď zakázat stárnutí, nebo dokončit aspiraci kulturisty, abyste odemkli vlastnost Long-Lived.

Zajímavé:  Jak zahájit garážový výprodej v The Sims 4.

Tato vlastnost umožňuje vašemu Simíkovi žít o 25 dní déle než ostatní starší.

Co mohou vegetariánští Simíci jíst?

Vegetariánští Simíci mohou jíst rostliny, houby, sýr, mléko a vejce. Při konzumaci vegetariánských jídel dostanou Happy buff.

Sims-4-Vegetarian-Approved-moodlet

Vegetariánští upíři mohou pít plazmu z plazmového ovoce, plazmové nápoje nebo plazmové balíčky. Pokud mají povadlý žaludek, nemohou jíst jídlo připravené pro normální Simíky. Pokud tak učiní, okamžitě dostanou nevolnost.

Vegetariánští vlkodlaci nebudou jíst syrové maso. Ve skutečnosti přinesou na lov místo syrového masa houby.

Co se stane, když vegetariánský Sim sní maso?

Když vegetariánský Sim sní maso, okamžitě ho dostane Nepříjemný fanoušek. Oni dostanou Moodlet Porušení zásad z čehož jsou smutní z konzumace masa.

Sims-4-Porušování-zásad-vegetarián-Sim

Obdržíte také oznámení „Vegetariánská lekce“, které vám připomene, že by se váš Simík měl vyhýbat pokrmům vyrobeným z masa.

Sims-4-vegetariánská-lekce

Když dokončí jídlo, budou se cítit Velmi nepohodlné a možnost zvracet se zobrazí, pokud kliknete na záchod.

Velmi nepohodlný buff po zvracení zmizí.

Sims-4-Nepříjemné-od-jíst-maso

Mohou vegetariánští Simíci jíst vejce a pít mléko?

Vegetariánští Simíci mohou bez problémů jíst vejce a pít mléko. Vejce a mléko nejsou produkty na bázi masa, takže jsou pro vaše vegetariánské Simíky bezpečné.

Mimochodem, pokud vlastníte Cottage Living, můžete chovat slepice na vejce a krávy na mléko.

Je Ramen ve hře Sims 4 bezpečný pro vegetariány?

Ne všechna jídla Ramen jsou v The Sims 4 vhodná pro vegetariány. Miso, Mořské řasy a Egg Ramen jsou vhodné pro vegetariány. Jsou jako takové uvedeny ve stáncích s jídlem v San Myshuno.

Na druhou stranu Ramen a Beef Ramen obsahují maso a nejsou bezpečné pro vegetariánské Simíky.

Můžete být vegani v The Sims 4?

Veganská vlastnost není v The Sims 4 dostupná. To znamená, že v CAS nemůžete vytvářet veganské Simíky.

Zajímavé:  Kde získat svatební dort v The Sims 4.

Můžete však omezit výběr potravin svého Simíka na potraviny rostlinného původu. Ujistěte se, že nejedí žádné živočišné produkty, včetně vajec a mléčných výrobků, a technicky budou veganské.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»