News

Jak se spřátelit s celebritou v The Sims 4

The Sims Wiki je encyklopedie, která vám pomůže dozvědět se více o hrách The Sims a všech jejich funkcích a také sdílet své výtvory! Zde najdete kompletní informace o téměř všech herních funkcích, postavách, hrách a mnoho dalšího! Připojte se k The Sims Wiki ještě dnes a staňte se součástí naší komunity. Jsme rádi, že vidíme každého účastníka!

Nemáte účet?
Inzerát

The Sims Wiki

9315
stránek
русский

Stav celebrit

Tento termín má jiné významy, viz Celebrity (významy).

Stav celebrit

TS3 latenight celebrita

Stav celebrit (pův. Stav celebrit) — systém reputace postavy z doplňku «Za soumraku» ke hře The Sims 3. Tento systém je podobný slávě z doplňku «Cesta ke slávě» ke hře The Sims 4.

Celebrity často sledují paparazzi vyzbrojení poznámkovými bloky a fotoaparáty. Většina postav, která ve městě potkala celebritu, se náhodně začne fotit telefonem nebo požádá o autogram. Kromě toho mají postavy při setkání s celebritami kladný postoj „Obdiv hvězdy“ (+10 na 2 hodiny) a samotné celebrity kladný postoj „Buďte rozpoznán“ (+20 na 8 hodin), pokud setkání s fanoušky nebo při získávání slev.

Celebrity přicházejí v pěti úrovních (až 5 hvězdiček). Úroveň celebrit postavy můžete zobrazit umístěním kurzoru na postavu. Běžné postavy nebo postavy s nízkou úrovní popularity nemohou snadno zahájit konverzaci se slavnou postavou. Můžete od nich pouze „požádat o autogram“ a „pozdravit celebritu“. Kromě toho celebrity obvykle odpovídají na pozdravy v duchu „vraťte se, až na mě uděláte dojem“. Nebo: «Řekni mi něco působivého?» Proto musíte nejprve zapůsobit na celebritu, abyste odemkli zbývající možnosti komunikace. Postavy, které se v práci setkávají se známými osobnostmi, na ně nemusí udělat dojem. Pomocí odměny Hvězdná mapa můžete vidět umístění všech celebrit ve městě na základě jejich úrovně celebrit.

Zajímavé:  Jak změnit hudbu DJ v Sims 4.

Na celebritu můžete udělat dojem tím, že budete mluvit o dovednostech, bohatství, profesi nebo pojmenovat vynalezený nápoj po hvězdě. Hvězdy navíc neuchvátí kariéra v armádě ani práce detektiva, zručnost hry na kytaru nebo vaření. Postava zapůsobila na celebritu a získává body za celebritu a příležitost komunikovat s konkrétní celebritou. Pokud je postava na stejné úrovni celebrity nebo je vyšší než hvězda, se kterou se setkali, mohou komunikovat okamžitě po akci „pozdravit celebritu“.

Body celebrit [ ]

Celebrita postav je určena jejich skóre celebrit. Po dosažení první úrovně celebrit se časopis celebrit objeví na panelu Simology. Časopis zobrazuje informace o aktuální úrovni postavy, statistiky o slevách a společných fotografiích a stupnici progrese úrovně ukazující, kolik bodů ještě postava potřebuje získat, aby se dostala na další úroveň.

Postavy mohou získávat body zvýšením úrovně komunikace se známými celebritami a plněním speciálních úkolů. Například snoubenka postavy celebrity 5. úrovně automaticky obdrží 3 hvězdičkové body. Úkoly, které zvyšují úroveň celebrit, lze nalézt v hudebních skupinách a ve filmových kariérách. Kromě toho postava celebrity často dostává speciální úkoly celebrit. V zásadě se jedná o úkoly typu: zapůsobit a spřátelit se s hvězdou, vypít určitý drink v určitém baru, dostat se do formy nebo tančit 3 hodiny v tanečním klubu. Celebritu zvyšují i ​​různé úkoly prováděné v norových budovách, ke kterým stačí budovu navštívit a zůstat tam 2 hodiny.

Další výhodou hvězdy je herecká upoutávka na profesionální ocenění. Bude k dispozici, když postava dosáhne úrovně 10 v hereckém odvětví filmařské kariéry. Ale může to použít každá celebrita. V tomto traileru se postavy mohou převlékat, odpočívat nebo dokonce spát a houkat. Také celebrity mohou mít v upoutávce záchvat hvězdné horečky. Tato hvězdná hysterie s třesením dodávky dává postavě pozitivní postoj +20 na 5 hodin.

Zajímavé:  Jak zabít batole v The Sims 4.

Pokud hráči pokračují ve zvyšování úrovně celebrit, pak se spřátelí nebo naopak úplně zničí vztahy s jinými celebritami. Po obdržení první úrovně se celebrita zvýší, pokud postava vstoupí do romantických vztahů s jinými postavami (začít chodit, navrhnout sňatek nebo se oženit), i když to nejsou celebrity, úroveň celebrity se zvýší pro oba partnery a velmi výrazně. Úroveň vaší celebrity se navíc zvýší plněním speciálních úkolů pro celebrity. Postavy pracující ve filmovém průmyslu mohou získat celebritu.

Celebrity jsou však vždy na očích veřejnosti. Tedy nejen dary, ale i výtky. Měla by celebrita udělat něco špatného (pomočit se nebo usnout na veřejnosti, s někým se poprat, pít krev na veřejnosti, prohrabávat se odpadky, nechat se přistihnout při podvádění, rozvést se, zatknout se v kriminální kariéře, vstoupit do vztahu s jakoukoli neobvyklou postavou jako upír, mít nemanželské dítě, přijít o majetek kvůli neplacení účtů, způsobit výbuch na skládce a tak dále), okamžitě upadne do neblahé pověsti. Často však nemusíte ani nic dělat, abyste získali kritiku celebrit – reportéři si tyto fámy vymyslí. Známost z činů nebo křivých obvinění je vyjádřena negativním postojem „Veřejná hanba“ (-20 na 3 dny). Zatímco je aktivní, postava celebrity nebude dostávat slevy ani dárky, vyhazovači ji možná nepustí do klubu nebo baru a bude obtížnější zapůsobit na jiné celebrity. Napomenutí také zhoršují vztahy se všemi známými postavami, včetně rodinných příslušníků.

Lv. Postavení Body na další úroveň celebrit Právní náklady při podání žaloby na pomluvu Platby po získání nároku Náklady na splacení paparazzi
100 50–100 § 200–300 § Sekce 200
1 Aspirující celebrita 1 500 100–200 § 400–700 § Sekce 350
2 Pozoruhodná postava 2 000 200–500 § 1 000 – 1 500 § Sekce 800
3 Celebrita druhé třídy 4 000 500–800 § 1 600 – 2 200 § §1 600
4 VIP 6 000 1 000 – 2 000 § 4 000 – 6 000 § §3 000
5 Superstar 10 000 2 000 – 3 000 § 6 000 – 10 000 § §5 000
Zajímavé:  Jak rozsvítit vánoční stromek v The Sims 4.

Děti slavných automaticky získávají hvězdné úrovně díky svým rodičům (poloviční úroveň rodičů). Děti slavných a náctiletí celebrit nejsou tak náladoví jako jejich rodiče. Můžete s nimi komunikovat jako s běžnými dětmi, a to i po telefonu. Děti a dospívající celebrity jsou částečně znevýhodněny ve svých právech, dostávají také veřejné výtky, většinou lživé, ale nedokážou se jich zbavit.

Paparazzi jsou důležitou součástí života celebrit. Fotografování a šíření pomluv je jejich práce. Mohou se objevit kdykoli a kdekoli, ale nejčastěji jsou k vidění v klubech. Mohou vstoupit do domu celebrity, pokud je brána nebo dveře otevřené. Domy slavných jsou proto před paparazzi obehnány pevným plotem se speciální vstupní branou, která umožňuje jejich uzavření před paparazzi. Paparazzi sledují hvězdu všude – v hrobkách na cestách, v úzkých chodbách veřejných institucí, v barech, klubech a dokonce i ve veřejných sprchách a toaletách. Veřejnost může být navíc svědkem „neslušných činů“: překážejí hubenému ponoření se do jacuzzi nebo upírům krmícím se krví. Hlavním zaměstnáním paparazzi je psaní do poznámkového bloku a cvakání fotoaparátem. Mimochodem, paparazzi fotoaparát je vybaven bleskem. Obvykle za hvězdou 1-2 úrovně následuje 1 paparazzi a postavy celebrit na vysoké úrovni následují až dva paparazzi současně.

Boj proti veřejné hanbě [ ]

  • Chcete-li vyvrátit fámy, můžete mluvit s jinými postavami. Tato akce pomůže nejen zlepšit vaši reputaci v očích konkrétní postavy, například mezi přáteli.
  • Můžete splatit paparazzi, čímž zastavíte šíření fám. To lze provést v kancelářské budově. V závislosti na úrovni celebrity bude od postavy vyžadována určitá částka: se statusem hvězdy 1-2 úrovně budete muset zaplatit 800 — 2 000 §, 3-4 úrovně — 3 000 — 4 000 § a hvězdičky 5. úroveň — 4 500 — 5 000 § nebo více.
  • Můžete jít do obchodního centra a pokusit se „nafouknout skandál“. Jen ne své vlastní, ale dotýkat se jiné hvězdy. Pokud uspějete, hráč přenese pozornost tisku na jinou celebritu a váš neúspěch bude okamžitě zapomenut. Metoda bohužel není příliš spolehlivá – novináři na jednu stranu možná nevěří, že se vyvolená oběť mohla chovat tak špatně, jak ji slavná osobnost popisovala; na druhou stranu, pokud hráč vyhraje, jeho vztah k postavě se zhorší.
  • Na radnici můžete „žalovat za pomluvu“. V tomto případě budete muset uhradit veškeré právní náklady, jejichž výše bude záviset také na úrovni celebrity, a to i v případě, že soudní proces prohrajete. Vyhraný případ může hráči přinést dobrý příjem a odstranit kritiku, ale nezlepší vztahy s ostatními postavami.
Zajímavé:  Jak vidět mimozemšťana v The Sims 4.

Výhody slávy:

  • Celebritám lze posílat dárky, včetně drahých.
  • Celebrity dostávají slevy na veřejných místech.
  • Na vysoké úrovni se můžete dostat do míst uzavřených pro pouhé smrtelníky.
  • Příležitost zahrát si v reklamě a vydělat 5 000 § XNUMX při splnění úkolu.
  • Celebrity jsou obdivovány a často žádány o fotografie nebo autogramy.

Nevýhody slávy:

  • Paparazzi se neustále pohybují kolem slavných postav.
  • O slavné postavě se mohou šířit špinavé fámy (falešná obvinění).
  • Pro vaši postavu je velmi snadné získat negativní pověst.

Celebrity

Celebrity Level je skvělý způsob, jak nechat svého Simíka vyniknout z davu měst. Popularita Simíka se měří zlatými hvězdičkami (od 1 do 5), které se objevují vedle ikony postavy. Hvězdy lze zakoupit tak, že se spřátelíte s celebritami ve vašem městě. Získání první hvězdy je snadné, zvláště pokud má váš Simík vlastnost Star Status.

Užitečná spojení jsou trochu obtížnější – slavní Simíci jsou dost arogantní. Než se setkáte s celebritou, musíte na ni udělat dojem: uhodněte správné téma pro konverzaci, například povolání.

V procesu získávání úrovní celebrit často dostáváme hovory od neviditelného agenta, který nabízí určité úkoly ke zvýšení úrovně (například vystupování v reklamě nebo pobavení dětí v nemocnici).

Hvězdné výhody:

• Populární Simíci mají přístup kamkoli ve městě, včetně soukromých klubů
• Slevy v obchodech na potraviny, knihy atp.
• Pozvánky na soukromé večírky od jiných slavných Simíků, kde se můžete setkat s lidmi ze svého okruhu
• Slavné osobnosti často dostávají dárky

• Paparazzi mají ve zvyku být otravní a sledovat každý pohyb vašeho Simíka. Pokud si všimnou něčeho neobvyklého, informace se o tom okamžitě dostane do tisku a Simík dostane na tři dny negativní náladu.
• Veřejnou nedůvěru lze získat následujícími způsoby:
Pomočování nebo omdlévání na veřejnosti.
Pití krve na veřejnosti (pro slavné upíry).
Přistižení při podvádění.
Rozvést se.
Prokopávání sousedova odpadkového koše.
Spolužití s ​​upírem nebo jinou neobvyklou postavou.
Být zatčen.
Ztráta majetku kvůli neplacení účtů.
Mít nemanželské dítě.
Bojovat s někým.

Zajímavé:  Jak vrátit ducha do hrobu Sims 4.

Svá práva můžete hájit u soudu, musíte podat žádost na radnici. Peněžní náhrada je tam slušná, ale pokud případ prohrajete, budete muset zaplatit i soudní poplatky. Existuje druhý, méně upřímný způsob: zaplatit paparazzi v obchodním centru.
Všechny informace o „hvězdných“ úspěších vašeho Simíka jsou obsaženy ve speciálním deníku (Celebrity Journal).

Časopis vede statistiky: počet známých hvězd, počet slev a dárků; ušetřené peníze díky slávě, počet návštěv klubu, počet fotografií s vaší účastí a počet podepsaných autogramů. Jsou zde i další statistiky: kolikrát musel být Simík veřejně zneuctěn a kolikrát byl z něčeho křivě obviněn.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»