News

Jak se připojit k originu, pokud nemáte původní hru Sims 4

jak hrát sims 4 bez původu

Mezi hráči Sims 4 existuje jedna častá otázka, která stále nemá jasnou odpověď. V tomto průvodci to trochu osvětlíme a doufejme, že pro fanoušky Sims 4 budou věci mnohem jasnější.

Existuje způsob, jak hrát Sims 4 bez Originu? The Sims 4 nemůžete hrát bez spuštění Origin. Při první instalaci hry se musíte zaregistrovat u Originu a herní klient se automaticky spustí při každém spuštění hry.

Mnoho hráčů položilo tuto otázku, protože si mysleli, že neexistuje způsob, jak by mohli hrát The Sims 4, pokud by byl Origin rozbit. Mnozí si mysleli, že to byla opravdu zvláštní situace, protože hra ke hraní nevyžaduje připojení k internetu, ale nelze ji spustit, pokud je herní klient rozbitý.

Někdy se může stát, že se Origin nenačte a může trvat několik minut nebo dokonce hodin, než bude služba znovu spuštěna.

Používejte Origin v režimu offline

Ale stále to můžete obejít vypnutím Wi-Fi a budete moci hrát nezávisle na problémech se serverem.

Jednoduše použijte offline režim pro Origin. Budete požádáni o zadání přihlašovacích údajů a ke hraní hry nepotřebujete připojení k internetu. Není potřeba vše odinstalovat a znovu instalovat.

Abyste mohli hrát Origin v režimu offline, musíte se nejprve připojit k platformě pomocí internetového připojení, stáhnout si The Sims 4 a poté kliknout na nabídku Origin a vybrat Přejít do režimu offline volba.

Pokud se chcete vrátit zpět online, musíte znovu kliknout na nabídku Origin a vybrat možnost Přejít online. Možná se budete chtít čas od času vrátit online a zkontrolovat, zda je k dispozici nový obsah, a nainstalovat nějaké čekající aktualizace.

Zajímavé:  Jak se jmenuje objemový kosočtverec jako v The Sims 4.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»