News

Jak se přihlásit v zařízení v The Sims 4

Zen

Zen je obsahová platforma s aktuálními zprávami, videi a texty od oblíbených bloggerů. Každý den zde miliony lidí sledují obsah na různá témata: od her po cestování, od krásy po technologie. A chytré algoritmy doporučují publikace s ohledem na zájmy uživatelů

Vždy zde najdete to, co je pro vás to pravé: statisíce autorů sdílejí každý den příspěvky, články, videa a krátká videa. A chytré algoritmy přizpůsobí zdroj vašim zájmům

Jak se propašovat v Sims 4 High School Years

sims 4 se propašovat

Při pohledu do jak se proplížit ve hře Sims 4 a připojit se ke svým přátelům na té důležité univerzitní párty? High School Years je nejnovějším rozšiřujícím balíčkem Sims 4 od EA a masivně zdokonalil životy teenagerů, přičemž jedním z příkladů přestupků přidaných do hry Life Sim je ignorování zákazu vycházení a opouštění jejich ložnic.

Copperdale High přináší nabitý rozvrh aktivit pro vaše začínající mladé Simíky. Hodiny, domácí úkoly, mimoškolní kluby a práce jsou jen některé z nových herních možností, které na vás čekají v tomto doplňku zaměřeném na mládež. Pořiďte svému Simíkovi nějaké rovné A, nebo vypadněte a dělejte, co chcete.

Máme spoustu dalších věcí pro Simíky; zde jsou nejlepší mody pro realistickou hru a úplný seznam cheatů na Sims 4, které vaši hru skutečně vylepší. Také jsme seřadili rozšiřující balíčky Sims 4 (a dokonce i dostupné sady), abyste mohli posoudit, které balíčky koupit. Je to drahá sbírka, ale nepotřebujete je všechny.

Zajímavé:  Jak navštívit práci v Sims 4 smrtí.

Jak se propašovat v The Sims 4 střední školy

Plížení ven je mezi teenagery dlouholetá tradice a nyní tomu není u Simů jinak. Někteří přísní a ustaraní rodiče nepustí své ratolesti ven, ale to je nezastaví s nově přidanými okny a mřížovinami.

Simíci někdy dostanou žádost o setkání od kamaráda a nabídne jim, aby se připojili u nich doma nebo na jiných místech. Pokud přijmete, dostanete oznámení, které vám řekne, abyste našli způsob, jak se tam dostat. Váš Simík může buď požádat o povolení jít, nebo se odplížit.

Jak se proplížit

Vyplížit se z domu vyžaduje jak nové okno, tak mříž, takže Simík může slézt dolů. Mít jeden a ne oba způsobovalo problémy: zvláště pokud nejsou na správném místě, takže může být trochu obtížné najít správné.

Aby bylo okno použitelné, musí být bez překážek na obou stranách. Kliknutím na zem venku (nebo na okno) vyvoláte obvyklou nabídku, ale nyní by měla obsahovat možnost „Jít na hangout s přáteli“ a také Přejít sem. Klikněte na to a váš Simík bude vypnutý!

Jak požádat o povolení

Simíci mohou také požádat rodiče nebo pečovatele o povolení odejít. Aby to fungovalo, musíte se ujistit, že starší Simík je adoptován jako pečovatel. Můžete to udělat kliknutím na ně a výběrem možnosti. Je na nich, zda řeknou ano nebo ne vašemu Simíkovi, který jde ven.

Vyplížení má však několik nevýhod. Někteří hráči měli problémy, kdy Simík vylezl z okna, pak se vrátil dovnitř a pokusil se proklouznout předními dveřmi a nechat se chytit.

Simíci se nemohou po zákazu vycházení vyplížit, bez ohledu na situaci. Každý Simík, kterému se podaří proklouznout ven, prostě zmizí – událost, na kterou jdou, je králičí nora: místo, které sami neuvidíte. Vaši simíci se však po několika hodinách znovu objeví, takže to není konec světa.

Zajímavé:  Jak stáhnout The Sims 4 na PC.

V rámci přípravy na všechny nové změny přicházející s rozšiřujícím balíčkem a základní hrou si prohlédněte našeho průvodce nejlepšími mody pro zlepšení hry. Zde je také to, co víme o tom, co víme o The Sims 5. Pro případ, že by vás to zajímalo.

Témata tohoto článku

Prozkoumejte nová témata a objevte obsah, který je pro vás ten pravý!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»