News

Jak se přestěhovat do cizího domu Sims 4

průvodce sims 4

Série tematických průvodců o čtvrtém „Sims“ pokračuje příběhem o tom, jak v Projekt Sims 4 přestěhovat se z jednoho domu do druhého. Podíváme se na to, jak přestěhovat postavy do nového domu a spojit rodiny (nebo je rozbít). V tomto ohledu vývojáři z EA vynaložil dostatečné úsilí na správnou implementaci funkce.

Existují dva způsoby pohybu. První je přejít do herního smartphonu a vybrat položku «Přestěhovat rodinu». Otevře se globální mapa města (v tomto případě Willow Creek). Zbývá jen vybrat optimální pozemek v závislosti na mikroklimatu a dalších vlastnostech, které jsou pro vás důležité.

Druhou možností je být v režimu mapy a poté přejít do nabídky pro správu měst. Vyberte rodinu a stiskněte tlačítko «Více». Poté se nám zobrazí symbol kamionu, symbolizující pohyb na zvolené místo. Musíme děti přestěhovat do nového domova.

sims 4 jak se pohybovat

Jak přejít do The Sims 4 a sloučit rodiny?

Při správě města můžete rozdělit rodinu. Klikněte na ten, který potřebujete, kde uvidíte funkci kombinování s dalšími virtuálními kluky. Poté svou volbu potvrdíme – a dostaneme kombinovanou možnost.

Umělá inteligence od EA je v sociálním simulátoru navržena tak, aby uživatelům poskytovala maximální komfort. V důsledku toho budou migranti okamžitě jednat se svými spolubydlícími s porozuměním, nemělo by mezi nimi docházet ke konfliktům. Jaké další návody na Sims xnumx máš zájem? Pisatel níže.

Zajímavé:  Kde si můžete přečíst o festivalech v The Sims 4.
Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»