News

Jak si vzít neznámé Simíky v Sims 4

Může The sims 4 navrhnout, aby se stal párem i nehráč?

Ne, Simíci, kteří nejsou hráči v The Sims 4, nemohou navrhnout, aby se stali párem. Mohou pouze navrhnout sňatek.

Aby se hráč stal párem se Simíkem, který není hráčem, musí se sám navrhnout. Chcete-li to provést, musíte v nabídce romantických akcí vybrat možnost „Staňte se párem“.

Pokud je vztah mezi Simíky dostatečně rozvinutý, pak bude návrh přijat. Není-li vztah dostatečně rozvinut, bude návrh zamítnut.

The Sims 4 má mody, které umožňují nehráčským Simíkům navrhnout, aby se stali párem. Tyto mody však nejsou oficiální a mohou způsobit chyby.

dsgxcbvm nvczcbStudent (95) před 5 měsíci
díky za odpověď!

V The Sims 4 nemohou simíci (NPC), kteří nejsou hráči, navrhnout, aby se stali párem. Mohou navrhnout sňatek, ale aby se stal párem se Simem, který není hráčem, musí hráč navrhnout sám sebe【7†zdroj】.

Ano možná. S aktualizací pro střední školu mohou Simíci, se kterými máte silný vztah, nabídnout další rozvoj. Většinou to nejde hned, ale je velká pravděpodobnost, že se vám s takovou nabídkou ozve. Mnozí o tom možná nevědí, protože hráči si vždy vynutí vývoj událostí a vezmou si Simíky „aniž by opustili pokladnu“.
Také, pokud nejste v oficiálním vztahu (váš Sim nemá přítelkyni/přítele/manželku/manžela), můžete zavolat Simíkovi, se kterým má vaše postava přátelské vztahy, vyznat mu lásku a nabídnout mu rande.
Vím to, protože dost často hraji osamělé postavy bez touhy po romantice, které jsou pro něco zapálené.

Zajímavé:  Jak reprodukovat pózy v The Sims 4.

Ksenia BoytsováStudent (100) před 2 měsíci

Mohou si herní postavy samy navrhnout, aby se staly párem, bez pomoci hráče, pokud mají povolenou naprostou svobodnou vůli a vztah je dostatečně napumpovaný?

Rád bych pochopil, jak funguje svobodná vůle ve hře, pokud do vztahů Simíků vůbec nezasahujete a necháte je, aby si je sami rozvíjeli, co mohou a co ne?

O zenu

Zen

Zen je obsahová platforma s aktuálními zprávami, videi a texty od oblíbených bloggerů. Každý den zde miliony lidí sledují obsah na různá témata: od her po cestování, od krásy po technologie. A chytré algoritmy doporučují publikace s ohledem na zájmy uživatelů

Vždy zde najdete to, co je pro vás to pravé: statisíce autorů sdílejí každý den příspěvky, články, videa a krátká videa. A chytré algoritmy přizpůsobí zdroj vašim zájmům

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»