News

Jak se dostat na trh s kořením v The Sims 4

Konzervování je v The Sims 4: Chataření novým koníčkem. Umožňuje vašemu Simíkovi uchovávat ovoce, zeleninu a produkty ve sklenicích pomocí procesu s vysokou teplotou.

Tato příručka vás naučí vše, co potřebujete vědět o Canning v TS4, včetně toho, jak začít Canning, jak odemknout nové recepty a přísady.

Kliknutím na odkaz níže přejdete na příslušnou část tohoto průvodce:

  • Co je Canning?
  • Jak dělat konzervování
  • recepty

Co je Canning v The Sims 4?

Má váš Simík inventář plný sklizně a vy nevíte, co s nimi? Konzervování je skvělá možnost, jak je spotřebovat tím, že je přeměníte na konzervy, které můžete darovat, prodat nebo sníst později.

Není to nová dovednost, ale propojuje se přímo s dovedností vaření a váš Simík odemkne více receptů, jak se vaření zvyšuje.

Sims 4 konzervování 1.png

Jak dělat konzervování

Než váš Simík začne konzervovat, musí mít ve svém inventáři ovoce, zeleninu nebo produkty. Existují tři hlavní způsoby, jak je získat: sklizeň z vlastní zahrady, nákup v obchodě s potravinami nebo zahradním obchodem nebo dodání potravin.

Chcete-li si objednat donášku potravin do domu vašeho Simíka, jednoduše klikněte na telefon > Domácnost > Objednat dodávku > Dodávka potravin. Pokud byste si je raději koupili osobně, obchody s potravinami a zahradou jsou ve čtvrti Finchwick v Henford-on-Bagley, hned vedle baru The Gnome’s Arms. Zásoby potravin se mění jednou za den ve hře.

Sims 4 obchod s potravinami.png

Jakmile má váš Sim ve svém inventáři přísady, klikněte na sporák nebo ledničku a vyberte „Konzervování“. Tím se zobrazí nabídka receptů a ukáže vám, co všechno můžete udělat pomocí toho, co mají po ruce.

Zajímavé:  Kde získat hotový spiknutí pro podnikání v The Sims 4.

recepty

Jak bylo uvedeno výše, konzervování je spojeno s kuchařskou dovedností. Existují čtyři recepty, se kterými můžete začít, a čím vyšší je vaření vašeho Simíka, tím více receptů se mu odemkne. Během konzervování se také zvyšuje jejich kuchařská dovednost.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»