News

Jak se dostat k pokladům sims 4

The Sims Wiki je encyklopedie, která vám pomůže dozvědět se více o hrách The Sims a všech jejich funkcích a také sdílet své výtvory! Zde najdete kompletní informace o téměř všech herních funkcích, postavách, hrách a mnoho dalšího! Připojte se k The Sims Wiki ještě dnes a staňte se součástí naší komunity. Jsme rádi, že vidíme každého účastníka!

Nemáte účet?
Inzerát

The Sims Wiki

9315
stránek
русский

zakopaný poklad

zakopaný poklad — kolekce prezentovaná v doplňku «Život na ostrově» ke hře The Sims 4. Když jsou všechny poklady shromážděny, rodina obdrží znamení «Patron of Sulani». Pokladů je celkem osmnáct, všechny jsou rozděleny do tří typů a každý má šest barevných variant.

Jak sbírat [ ]

Existuje několik způsobů, jak sbírat poklady:

  • vyhledávání na pláži (akce „Hledejte mušle na pláži“ a „Hledejte odpadky na pláži“);
  • při potápění potřebujete potápěčský nůž, který koupíte u potápěčské bójky za §250.

Zvláštnosti [ ]

  • Každý poklad může mít sebevědomou atmosféru.
  • Poklad dává +3 pohodlí.
  • Jakýkoli poklad musí být zaslán klientovi ve vedlejším úkolu „Cave of Wonders“.

Seznam pokladů [ ]

Ikona Jméno popis Rarita Cena
Sulaniho oči Dread Pirate Morgan stál na římse, která se hrozivě tyčila nad sopkou a kypící lávou. Síra mi spálila nosní dírky. «Oheň čistí,» řekla.

Rodák z ostrova Mua Pel’am neodpověděl a bývalý první důstojník kapitána Butery vzlykal. «Horká voda v dřevěných korytech také čistí,» prosil. Morgan svírala sulanskou minci, kvůli které přeplula oceán. Natáhla ruku s mincí a ta jiskřila v paprscích ohně. «Je to špinavá práce a právě začínáme,» varoval Morgan. Sulan, člen jejího týmu, přeložil Morganova slova, aby našel ambiciózní ostrovany, kteří by se připojili k jejímu týmu. Ještě snazší bylo nalákat Buterovu posádku – ten blázen Brot nechal posádku k smrti vyhladovět a pak loď potopil. Nebezpečí představovala princezna Cordelie, která se se svou armádou usadila u pobřeží Ohan’ali. Pokud jednání selžou a lodě nepoplují po souši, zablokuje všechny únikové cesty po moři. Morgan se otočil, aby se naposledy podíval do sopky. «Sulani, nalákala jsi mě sem a chci ti to vrátit.» Zítra budou všechny tvé poklady patřit mně.» Hodila minci do lávy a dívala se, dokud ji nepohltila.

Zajímavé:  Jak uložit spiknutí do jednoho souboru v The Sims 4.

«Znovu říkám, že Morgan selže ve vyjednávání a zradí tě,» řekl kapitán Rodrigo de Pablo a naostřil šavli. — Jsme ve zranitelné pozici. Nechte armádu jít na břeh.» Měl působivou postavu, ale postrádal vizi. „Ano,“ pomyslela si Cordelie, „balancujeme na ostří meče, ale čím méně riskujeme, tím menší bude odměna. Dread Pirate Morgan je známá svou krutostí, ale pokud je jejím jediným cílem poklad, je oklamána stejně jako Rodrigo. Hlavním pokladem jsou zde samotné sulanské ostrovy.“ «Armada zůstane na místě, v plné bojové připravenosti k jednání, až bude slunce za zenitem.» Rodrigo si odfrkl, když Cordelie dál sledovala proudění lávy a česala si vlasy.“

Přátelští lidé ze Sulani seděli, jedli a smáli se u ohně ve městě Ohan’ali. Čas od času viděl, jak se na něj lidé dívají. «Dívají se na mě s lítostí, ne s úctou,» pomyslel si Brot. «Kapitáne Brote Buttere, jste předurčeni stát se hvězdou,» zamumlal a cítil veškerou vzdálenost od svého domova v Barnacle Bay a svého života vycházející divadelní hvězdy, která po jednom vzrušujícím koncertu obdržela přívěsek — a srdce — obdivujícího dítěte. «Budu to pečlivě uchovávat,» slíbil Brot. «Jak se jmenuješ, dítě?» «Jocasto.» Vyjednávání byla jeho poslední šance získat zpět to, co ztratil. Být pirátem bylo mnohem těžší než hrát. Marnost si z něj udělala krutý žert, a když se loď zřítila, hladovějící posádka ji opustila. Přesto mu tato ztráta pomohla soustředit se a příslib nevýslovných pokladů ho poháněl vpřed. Horlivé apely samozřejmě ovlivní průběh jednání a přinesou mu nemalou sumu – stejně jako u veřejnosti na projevech. Znovu ho přemohla úzkost a sáhl po přívěsku.

Zajímavé:  Jak přidat zápletku do galerie Sims 4.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»