News

Jak rychle zvýšit svou vitalitu v The Sims 4

Nemohu najít kód ke zvýšení všech potřeb postavy. The Sims 2 měli maximální motiv, ale mají ho Sims 4?

štítky: hra, kód, Sims 2, Sims 4, cheat
Kategorie: volný čas a zábava
komentovat
bonus přidat k oblíbeným
2 odpovědi:
Trok [47.8K]
Před 33 minutami

Chcete-li zvýšit své potřeby v The Sims 4, musíte provést určité akce. Nejprve stiskněte tlačítka C+ctrl+shift. Po dokončení akce se otevře nabídka, zadejte do ní: Testingcheats true. Poté byste měli podržet tlačítko, jako je Shift, a současně s touto akcí musíte kliknout na poštovní schránku. Je možné upravit vaše potřeby.

Existuje také kód, který naplní potřeby 100 procent:

The Sims 4: Jak dobít energii

Energii můžete nabít několika způsoby. Foto: The Sims 4

Svou postavu můžete nabíjet energií různými způsoby. Například vařením kávy nebo nákupem lektvaru v obchodě s odměnami.

Simulátor života The Sims 4 umožňuje hráčům ovládat své Simíky. Energie je důležitá pro správné fungování postav. Existuje několik možností, jak jej zvýšit. Když jsou Simíci pod energií, dokážou energicky uklízet a rychleji zvládat únavné úkoly. Pokud potřebujete hodně odstranit, bude užitečné, aby byl hrdina energický.

Energičtí Simíci mohou rychleji zlepšovat své fitness dovednosti. Můžete například využít svých emocí a provést rázný úklid nebo si zaplavat pár kol v bazénu.

Jak si můžete dobít energii?

Nákup lektvaru. Foto: The Sims 4

Nákup lektvaru. Foto: The Sims 4

Hrdina může získat náladu, když provádí energičtější akce. Simíci začnou přijímat energickou emoci a naplní se energií. Můžete se dostat do nálady tím, že si uvaříte malý nápoj, jako je káva, nebo si dáte osvěžující sprchu.

Zajímavé:  Jak vrátit ikony v pokladně Sims 4.

Simíci s aktivní vlastností mnohem pravděpodobněji získají náhodnou energii. Kleptomanští hrdinové se snadno dostanou do nálady, pokud budou krást.

Neexistuje však absolutní záruka, že se taková nálada objeví, protože Sim může mít jiné intenzivnější nálady. Pokud hráči potřebují okamžitě nabít hrdinu energií, mohou si v obchodě koupit lektvar za 200 bodů. Hlavní emoce bude aktivní po dobu tří hodin.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»