News

Jak rychle rozvinout firmu v The Sims 4

Play Time: Jak rychle a bez cheatů vydělat spoustu peněz v The Sims 4

Jednou z oblíbených funkcí The Sims 4 je schopnost dát svému Simíkovi život jeho snů. Když se pustíte do nové hry, rodina má obvykle poměrně skromný finanční rozpočet. Většina hráčů proto začne podvádět, aby si například postavila dům snů. Jenže peníze dojdou a účty za sídlo vás pak velmi tvrdě zasáhnou do kapsy. Jak být? Pokud si chcete zkusit hrát „podle pravidel“, pak vám dnes povíme o skrytých technikách, které z vašich Simíků rychle a bez cheatů udělají milionáře!

2. Používejte svůj pracovní stůl častěji!

Další možnost s taktikou podobnou Illustratoru, ale s delší herní dobou. Při práci na pracovním stole si však Simíci zlepší svou obratnost, což jim následně umožní rychle opravit dům a upgradovat vybavení, vybavení a elektroniku. Tak tady je ještě potřeba popřemýšlet, jestli je v pracovním stole více mínusů nebo plusů 🙂

Vaší první investicí do budoucího bohatství bude nákup samotného pracovního stolu. Sami si pak ale můžete vybrat, na kterých řemeslech zbohatnete. Váš Simík si bude moci vyrobit vše od šperků a tapisérií až po kusy nábytku, které můžete nejen prodat, ale i sami používat. Vývoj je stejný jako u umělce – čím vyšší dovednost, tím kvalitnější věc, tím dráž se dá prodat. A pokud je vaše postava celebritou, pak vám to umožní vytvořit si vlastní značku a prodávat řemesla za ještě vyšší ceny.

Zajímavé:  Jak udělat desku uprostřed v The Sims 4.

3. Květinářství rovná se milionář

Alternativou k pracovnímu stolu je květinářský stůl. Je mnohem příjemnější pracovat s květinami a sbírat kytice, řekni mi? Princip bude stejný jako ve dvou předchozích bodech: napumpujete požadovanou dovednost na maximum, vytvoříte mistrovská díla, prodáte je a stanete se milionářem. Žabka Gucci!

Chápete ale, že si květiny pro své kytice budete muset vypěstovat sami? Proto první investicí do květinářství bude nákup semen. Každá sezóna přinese nové květiny, které lze aranžovat do kytic (vázy k nim jsou zdarma).

Můžete také roubovat květiny, abyste vytvořili nové, vzácnější rostliny, které se budou prodávat za více. S tím byste však měli být opatrní, zvláště s květinou smrti, protože kytice s takovými květinami může zabít vaše Simíky! Mimochodem, jak jinak je můžete zabít, už jsme tu psali.

Nyní máte tři nápady pro zahájení podnikání se Simíky, které vašim postavám pomohou žít bohatě a bez problémů. ✨

Elizaveta Těreškovová
Související materiály
Tagy
Chatujte a sledujte novinky

  • O projektu
  • reklama
  • Podmínky soutěží
  • Pravidla pro uživatele
  • Zásady používání souborů cookie
  • Doporučené technologie
  • Podpora

Síťová publikace Thegirl.ru (Zegerl.ru)

Registrační číslo EL č. FS 77 — 83229

Registrováno Federální službou pro dohled nad komunikacemi, informačními technologiemi a hromadnými komunikacemi (Roskomnadzor) dne 26.04.2022 18+

Zakladatel: Shkulev Digital Technologies Limited Liability Company

Šéfredaktor: Bugay E. A.

Kontaktní údaje redakce pro státní orgány (včetně Roskomnadzoru): e-mail: theGirl@sholding.ru telefon: +7(495) 633-5-633

Copyright (c) Shkulev Digital Technologies LLC, 2024. Jakákoli reprodukce materiálů webu bez svolení redakce je zakázána.

The Sims Wiki

The Sims Wiki je encyklopedie, která vám pomůže dozvědět se více o hrách The Sims a všech jejich funkcích a také sdílet své výtvory! Zde najdete kompletní informace o téměř všech herních funkcích, postavách, hrách a mnoho dalšího! Připojte se k The Sims Wiki ještě dnes a staňte se součástí naší komunity. Jsme rádi, že vidíme každého účastníka!

Zajímavé:  Jak může Simík zemřít hněvem Sims 4.

Nemáte účet?
Inzerát

The Sims Wiki

9315
stránek
русский

Podnikatel

Podnikatel (pův. Podnikatel) je dovednost zavedená v rozšíření «Střední škola» ke hře The Sims 4.

Chcete svůj nápad proměnit v úspěšné podnikání a následně v obchodní impérium? Rozvíjejte své podnikatelské dovednosti tím, že budete pracovat na volné noze a budete vynikat ve vedlejších shonech a kariérách na volné noze!

Způsoby, jak rozvíjet dovednost [ ]

  • Plnění zakázek v kariéře na volné noze.
  • Prodej ručně vyráběných předmětů: obrazy, sochy, knihy atd.
  • Práce na částečný úvazek. [TS4:JO]
  • Prodej ručně vyráběných předmětů přes Prodavito. [TS4:NNK]
  • Práce v kariéře jako herní streamer nebo simfluencer.
  • Prodej módních obrázků prostřednictvím Trendy.

možnosti [ ]

Lv. Příležitost
1
2 Příležitost propagovat svou firmu pomocí online reklamy.
3 Schopnost studovat podnikatelské plány na počítači (postava musí být zaměstnána).
4 Schopnost psát nebo studovat obchodní plány a hledat financování od andělských investorů.
5 Možnost vystoupení v Llama’s Den (nutno vypracovat podnikatelský plán). Postava také získává bonusovou charakterovou vlastnost „Znalosti“.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»