News

Jak rychle najít manžela v The Sims 4

Jak se oženit ve hře Sims 4. Jak vytvořit rodinu a vztahy ve hře Sims 4: tajemství a tipy

Přejděte na část, kterou potřebujete, kliknutím na příslušný odkaz:

♦️ Tým „Navrhněte. Oženit se»

♦️ Jak se přestěhovat ke svému manželovi nebo manželce v Sims 4

♦️ Jak změnit rodinný stav v Sims 4

♦️ Jak počít dítě v Sims 4

♦️Kde mít svatbu v Sims 4

♦️ Užitečné tipy a závěry

Druhým způsobem je pomocí romantických interakcí pozvednout vztah postav na úroveň Návrhu na sňatek. Jedna z postav pak může zvolit možnost „Navrhnout“ a pokud druhá postava souhlasí, zasnoubí se. Poté musíte shromáždit hosty, koupit svatební dort a na telefonu nebo počítači vybrat možnost „Naplánovat svatební událost“. Během několika hodin ve hře budou postavy připraveny na obřad, který se může konat na libovolném zvoleném místě. Uspořádání svatby je také zdarma, ale bude vyžadovat určitou přípravu a plánování. V The Sims 4 tedy existuje několik způsobů, jak se oženit, a každý z nich přidává zajímavé herní momenty.

Jak se oženit v Sims 4

Nejjednodušší způsob, jak uspořádat svatbu v The Sims 4, je použít příkaz „Navrhnout“. Oženit se». Zároveň si obě postavy vymění sliby a polibky, čímž znamenají jejich manželství. Na rozdíl od předchozí verze hry je tato aktivita zdarma a postavy se neoblékají do společenského oděvu. Je zde také možnost svatby pod svatebním obloukem.

Zajímavé:  Jak porodit dvojčata opačného pohlaví v The Sims 4.

Je možné mít v Sims 2 4 manželky

Hra má omezení na vztahy mezi postavami. Například nemůžete mít více manželek nebo manželů, otěhotnět v nezletilosti nebo vstupovat do vztahů s blízkými příbuznými. Existují však úpravy od vývojářů třetích stran, které vám umožňují tato omezení obejít.

Jak udělat ze Simíků pár

Chcete-li změnit vztah mezi znaky, existuje speciální kód pro úpravu vztahu. Při jeho použití musíte uvést celá jména a příjmení obou postav, úroveň zamýšleného vztahu (na stupnici od 0 do 100) a také typ vztahu (přátelský nebo romantický). To umožňuje hráči ovládat a řídit vztahy mezi Simíky.

Jak spolu začít žít ve hře Sims 4

Chcete-li přesunout rodinu na nové místo, musíte otevřít nabídku mobilního telefonu a vybrat položku „Přemístit rodinu“. Poté se otevře okno s výběrem požadovaného pozemku ve městě, kde si můžete koupit dům a přestěhovat se.

Jak zlepšit vztahy v Sims 4 pomocí kódů

Pomocí vývojářských kódů testingcheats true můžete použít kódy ke změně vztahu mezi simíky. Zadáním určitých příkazů můžete ovládat vztahy a vytvářet jedinečné scénáře ve hře.

Užitečné tipy pro hráče

  1. Prozkoumejte možnosti herního modování, abyste obešli omezení vztahů a vytvořili si jedinečnější herní zážitek.
  2. Experimentujte s kódy a příkazy pro ovládání vztahů a událostí ve hře.
  3. Pečlivě si prostudujte všechny možnosti stěhování a nákupu domů, abyste co nejlépe využili funkčnost hry.
  4. Nebojte se experimentovat a vytvářejte pro své postavy jedinečné příběhy.

Závěry

Simíci 4 poskytuje Velké možnosti pro hráče pro tvorbu a řízení vztahů mezi postavami. Použitím týmy, kódy и modding, můžete vytvořit jedinečnou rodinu postoje и spiknutí, díky čemuž je hratelnost více fascinující a rozmanité.

O zenu

Zen

Zen je obsahová platforma s aktuálními zprávami, videi a texty od oblíbených bloggerů. Každý den zde miliony lidí sledují obsah na různá témata: od her po cestování, od krásy po technologie. A chytré algoritmy doporučují publikace s ohledem na zájmy uživatelů

Zajímavé:  Jak dostat dva Simíky na univerzitu najednou Sims 4.

Vždy zde najdete to, co je pro vás to pravé: statisíce autorů sdílejí každý den příspěvky, články, videa a krátká videa. A chytré algoritmy přizpůsobí zdroj vašim zájmům

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»