News

Jak rychle chytit zločince v Sims 4

Jsou tam cedule, jdu hledat a zastavuji, není jediný člověk jako on a klikání na někoho podobného snižuje produktivitu. Známky jsou: nosí sako, nosí kalhoty do zvonu, šedé vlasy, horká hlava, starší člověk, žena. Pokud někdo víte, pomozte mi, už to týden hledám.

Hlasujte pro nejlepší odpověď

Najděte v popisu osobu podobnou a klikněte na ni. Budou akce s odznakem, zeptat se na zločince, zatknout.

Olya KolesováStudent (97) před 4 lety

No, to je to, co dělá a pro mě to prostě není ten samý člověk, teď taky hraju a prostě nejsou žádní podezřelí a musím vinit každého

Jak rychle chytit zločince v Sims 4

1285
1444
5666
1023
4878
Celkem materiálů na webu: 26363
10 kategorií s 5614 úpravami pro The Sims 4
Kosmetická móda (účesy, kosmetika atd.)
Podkategorie: 7
Poslední aktualizace 12. listopadu 2021
1379
Domy, města, výstavba
Podkategorie: 6
Poslední aktualizace 3. prosince 2021
1315
Oděvy a doplňky
Podkategorie: 3
Poslední aktualizace 20. listopadu 2021
2327
Gameplay
Podkategorie: 2
Poslední aktualizace 23. března 2024
Domácí zvířata
Poslední aktualizace 14. října 2021
Doprava
rostliny
Poslední aktualizace 17. ledna 2021
Pózy
Poslední aktualizace 12. února 2021
ostatní
Poslední aktualizace 22. března 2024
Sestavy
Poslední aktualizace 5. prosince 2021

  • Hlavní
  • The Sims 4
  • Průvodci
  • Jak zjistit tajemství jiných lidí v The Sims 4

Jak zjistit tajemství jiných lidí v The Sims 4

4. dubna 2024 v 13:00

Zajímavé:  Jak přestěhovat byt bez nábytku v The Sims 4.

S rozšiřujícím balíčkem The Sims 4 k zapůjčení! (For Rent) hráčům byly k dispozici nové mechaniky a interakce — Breaking and Entering. S jeho pomocí mohou postavy žijící se svými sousedy v bytě vstoupit na jejich území a objevovat tajemství, které lze později použít k vydírání Simíků. Tato akce je ideální pro hraní rolí darebáka a kleptomana. Je pravda, že budete muset prokázat veškerou svou pozornost a zásobit se obratností. Nechcete být přistiženi při činu a navždy zničit váš vztah se sousedy a pronajímatelem, že?

Jak hacknout dveře v The Sims 4

Ve skutečnosti váš Simík nemusí mít zvláštní dovednosti, aby se mohl vloupat do bytu svého souseda. Ujistěte se, že postavy jsou pryč a jít k jejich dveřím. Klikněte na něj a vyberte akci: „Pokuste se dostat dovnitř“ / „Vloupání“.

Jakmile je vaše postava uvnitř místnosti, na obrazovce se objeví oznámení o úspěchu a varování sousedé se mohou kdykoli vrátit. Můžete se prohrabovat jejich věcmi a krást předměty, zvláště pokud má simík tu vlastnost Kleptoman. Kliknutím na veškerý okolní nábytek a dekorace je prohledáte. Pokud vás chytí, skončíte v pořádném skandálu a ztratíte důvěru svých sousedů. Hádkám se nevyhnou.

Odposlechy

Bezpečnější způsob, jak zjistit tajemství vašich sousedů, je odposlouchávat jejich. Můžete to udělat i u dveří, ale aniž byste se do nich vloupali – přejděte k nim, klikněte a vyberte příslušnou akci. Pokud budete dostatečně dlouho odposlouchávat, můžete slyšet zajímavé informace. Snažte se, aby si vás kolemjdoucí Simíci nevšimli, jinak to bude velmi nepříjemné.

Můžete odposlouchávat konverzace na dálku, například když si všimnete dvou Simíků, kteří si povídají na velké akci. Postavte se poblíž, vyberte akci odposlouchávání, po které se váš Simík karikaturně odebere dalekohledy a pokusí se zjistit, o čem si postavy šeptají.

Zajímavé:  Jak naplnit automat v The Sims 4.

Žízeň po skrytém

Hledač tajemství — nový životní cíl, kterého může vaše postava dosáhnout, pokud se dozví dostatek informací a tajemství svého okolí. Po úspěšném splnění cíle získáte speciální charakterový rys, který vám umožní nepozorovaně vstoupit do všech bytů a bude méně pravděpodobné, že vás uvidí vaši sousedé.

Životní cíl fáze

Podmínky přijetí

Šílený nováček

Odhalte 3 tajemství

Zjistěte 10 tajemství

5krát odposlouchávejte Simíky

Vynikající Pryer

Řekněte Simíkovi třikrát tajemství

Udržujte 1 tajemství

Objevte 2 tajemství při odposlechu

Snooper Extraordinaire

Rozbijte dveře a vloupejte se do bytu

Najděte odznak tygřího inspektora

Úspěšně vydírat Simíka

Jak vydírat v The Sims 4

Obdrželi jste kompromitující důkazy? Jděte s ním rovnou k tomu, s kým je spojen. Pokud si chcete zachovat vřelý vztah se svým Simíkem, přejděte do sekce přátelské akce a vyberte možnost pomocí zachování tajemství. Ale pokud se rozhodnete hrát špinavé triky, pak jděte na zlé činy a vybrat vydírání. Simoleony za vaše mlčení zaplatí.

Mimochodem, můžete získat speciální charakterovou vlastnost pro dokončení životního cíle „Thirst for the Hidden“ mnohem rychleji. Chcete-li to provést, přečtěte si výběr cheatů The Sims 4 pro doplněk „K pronájmu!“.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»